Reskiny Michal

3michal

Pokladník
Zdravím všetkých užívateľov fóra. Rozhodol som sa, že sa pustím do tvorby nejakých reskinov. Vlado mi poslal fotky a taktiež mi trochu pomohol začo mu veľmi ďakujem.
Môj prvý pokus je tu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img84.imageshack.us/img84/6439/zssk362be1.jpg
Ide o maišinu ZSSK 362 002-8
DOWNLOAD: http://michal-msts.ic.cz
Keďže je to úplne prvýkrát, čo som niečo také robil tak poprosím nejaký súcit :D:D:D:D:D ale prijímam aj kritiku aby to nabudúce bolo lepšie :D
Snáď sa to niekomu bude páčiť :)
S pozdravom Michal
Edit 13:40: Zabudol som na alfa kanály na oknách,veľmi sa ospravedlňujem, už je to opravené. Kto už stiahol, prosím stiahnite si ešte raz

Nevypadá to vůbec špatně,sice nejsem skinař,ale určitě se bude hodit na rychlíky na Štrbskou rampu.Má už oba sběrače animované?

Šnek napsal:
Nevypadá to vůbec špatně,sice nejsem skinař,ale určitě se bude hodit na rychlíky na Štrbskou rampu.Má už oba sběrače animované?
Ďakujem, že sa páči a čo sa týka zberačov tak animovaný je zatiaľ len jeden.

Pekný počin. Ak máš chuť, prehoď textúry na model, na ktorý je naskinovaná rockerová 362 009. Jednak má obidva zberače animované a potom ide o zberače Schunk. Pokiaľ budeš chcieš robiť stroj s klasickými zberačmi, potom skinuj na demovú 362 008, model má animované oba zberače samozrejme.
Nech sa Ti darí.

Nevyzerá to zle, ale pár pripomienok by som mal...
1. trochu ti nesedia rámy na čelných sklách
2. tie stierače si mohol tiež spraviť trochu ináč, nakoľko je model mapovany tak ako je...
3. nesedí ti pruh čelo - bok
toľko moje postrehy... ináč pekne

Výborne, ďalší nový človek čo netára že to nejde a nevie s tým robiť, len tak ďalej chlape, nevzdávaj to a keď budeš zháňať fotky na textúry kľudne napíš.

duuso napsal:
Výborne, ďalší nový človek čo netára že to nejde a nevie s tým robiť, len tak ďalej chlape, nevzdávaj to a keď budeš zháňať fotky na textúry kľudne napíš.

Som veľmi rád že sa reskin páči viacerým, určite v tom budem pokračovať lebo ma to "chytilo". Momentálne pracujem na reskine BRKS 742 523-4. Čo sa týka fotiek tak keď dokončím 742, určite nejaké budem potrebovať takže sa ozvem :)

Vzhľadom k tomu že Vlado mi ešte pomáha s nejakými úpravami na 362 002 bude konečná verzia zverejnená v priebehu niekoľkých dní. Ide o úpravy na čelných sklách. Ospravedlňujem sa všetkým ktorí už mašinu stiahli ale s nejakými úpravami bude vyzerať ešte lepšie :-) Michal

Takže na mojej stránke je finálna verzia 362 002-8 funkčná na oba zberače. Vlado mi pomohol s úpravami takže mu ďakujem, môžete sťahovať

3michal napsal:
Na mojej stránke môžete sťahovať skin BRKS 742 523-4. Dúfam, že sa bude páčiť ;)
Nie je to kamenovanie, ale skor rada. Skin nema alfa kanaly, nesedia prechody zlteho pruhu-cela, bok,odtienovy rozdiel v strede skrine. Podvozky su ujdene tiez dost. Ja beriem, ze zacinas. Ale uz to tu bolo povedane od Roba, je tazke pred vydanim zaslat nejakemu testerovi?Naroky uzivatelov stupaju, takze chce to len trpezlivost a nevydavat hned nieco, co by potrebovalo este doladit:wink: Ja ta nechcem znechutit, tak to tak dufam nevezmes.

Tak ako píše Hekl, nie je to špatná práca, ale bolo by treba určite doladiť podvozky, ak máš fotky tejto mašiny odo mňa, lebo som ju fotil aj ja v Štúrove a Dráčik potom tiež tak by tam mali byť aj pekne nafotené podvozky, taktiež je treba zladiť ten žltý pruh okolo celej mašiny aby bol v jednej rovine, doplniť alfu na okná, lepšie vypracovať textúru strechy nad stanovišťom, 742-ky tam tuším majú prelisy,madlá na dlhom čumáku vpredu si nechal červeno-žlté, zrejme si to robil na moju 020, taktiež chýba alfa na pluhu a určite vymeň výrobný štítok, táto mašina má tuším bočnú časť čela rámu šrafovanú na čierno-žlto, skús to tam taktiež doplniť.Toto porob a bude to OK, neboj nič, chce to len trocha mravenčí práce.

Back
Nahoře