Reskiny Michal

skoda,kdybych mel hnedka bych poslal,hlavne 362,tech mame malo,ceskych.no,hold....taj nepomuzu:'(

Prosím Vás, viem, že to čo sa chcem opýtať sem nepatrí :rolleyes: ale potreboval by som súrne vedieť či sa na stanovišt mašin 362/363 a 350 nachádzajú 250V elektrické zásuvky :D
Ďakujem

3michal napsal:
Prosím Vás, viem, že to čo sa chcem opýtať sem nepatrí :rolleyes: ale potreboval by som súrne vedieť či sa na stanovišt mašin 362/363 a 350 nachádzajú 250V elektrické zásuvky :D Ďakujem
A odkud by braly šťávu ?
Ve skříni regulátoru dole u loko x6y je typizovaná zásuvka, ale je v ní 115V/400Hz z centrálního zdroje.
x50 měly totéž napětí ve strojovně ve skříni regulátoru EDB.

Lebo potreboval by som dlhsie video z masiny a moja baterka v kamere uz dlho nevydrzi, tak potreboval by som klasicku zasuvku :D:D

3michal napsal:
Lebo potreboval by som dlhsie video z masiny a moja baterka v kamere uz dlho nevydrzi, tak potreboval by som klasicku zasuvku :D:D
Já jsem z toho krmil trafopájku přes autotransformátor 110/220 v pohodě.
Záleží, jaký máš adapter, některé spínané zdroje s Grécem na vstupu to poberou (90-250V).

3michal napsal:
Ďakujem :) len dúfam, že ta zásuvka nemá výkyvy čo sa týka napätia a nezhorí mi kamera :D:D:D
V žádném případě to není čistý sinus. Je to generované z DC24V střídačem!
Taky se může stát, že odbouchneš sekci centrálu, tak s rozmyslem, rezerva nemusí být funkční a je z toho "lokokaput" .;)

Myslím že jedna výzva by pro tebe Michale byla. Udělal jsi 362 002 no a oni ti jí teď nastříkali do reklamního. Tak se můžeš posnažit. Jedinej problém je, že nemáme model s novou klimatizací...

Štěpán_mf napsal:
Myslím že jedna výzva by pro tebe Michale byla. Udělal jsi 362 002 no a oni ti jí teď nastříkali do reklamního. Tak se můžeš posnažit. Jedinej problém je, že nemáme model s novou klimatizací...
No viem, že už má nový náter :D:D ale nemám ju kde nafotiť :D:D

Len aby ma niekto nepredbehol :D,málo času a pobyt mimo PC robí svoje.Mám ju ako tak rozpracovanú takže uvidíme ako to pôjde.

Moc to s tým Demom v kurze nepreháňajte aby z Vás rovno neboli cvičáci :D:D:D

Zdravím :)
Tak po veeľmi dlhom čase sa tu znovu ozývam :D
Keďže na budúci týždeň ma čaká maturita :( a už mi z toho učenia začína poriadne "hrabať" :D:( tak dnes som sa na odreagovanie pustil do jedného skinu :)
Ide o princeznú ZSSK 263.008-5 v blonski nátere

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr120097_Schrnka011.jpg

Sťahovať môžete na mojej stránke, za pomoc ďakujem ako vždy Vladovi, ktorý mi pomohol s detailami a Dráčikovi ďakujem za fotky ;-)

Naposled editoval moderátor:
Aj keď nie som priaznivcom blonski náteru a model 263 neexistuje tento skin mi príde ako veľmi pekný a dobre spracovaný, v tomto prípade zväčšenie textúr očividne pomohlo, gratulujem.

Ďakujem Dušan, takéto slová od odborníka potešia, snažil som sa naskinovať z fotiek všetko čo sa dalo, vrátane podvozkov a všetkých skríň ;-)
Veľmi pomohlo aj to, že to bolo dobre nafotené-ďakujem Dráčikovi :)

Odborníci sú tu iní..., ja určite nie.Len som napísal môj názor na Tvoju robotu.

Back
Nahoře