Aktivity Lukash

Zdravím, začal som hrať aktivitu "Šichta so 183", no akonáhle vojdem v stanici SNV na obsadenú koľaj s nákladným vlakom, hra spadne. Čo s tým? Ináč počas spúštania hry vyskočí hláška "neplatný servis hráča, uložte aktivitu znovu" alebo niečo v tom zmysle. Môže to mať s tým súvis?

zdravim. mam taky dotaz k "Šichta so 183" niektore hlasky mi vyhadzuje skor ako je potrebne. napr v strbe vyskoci odchod do SNV a to este len stojim pri vchodovom navestidle. tiez vo vydrniku to dava skor lebo este ani nie som tam. ked tam dojdem, pockam na navest, a ked sa vraciam k suprave tak uz tam neni. by ma zaujimalo ci je to len moj pripad.
inak velmi pekne, super napad. len skoda ze som isiel bez vagonov

Zdravím! To, že ti hlášky v aktivite vyskakujú skôr značí, že si išiel príliš pomaly. Neviem v akom čase si došiel na Štrbu, no keď som aktivitu skúšal ja, na Štrbe som bol asi o 19.05 hod.
Takže zatiaľ vidím ako riešenie tohto problému viac na to pritlačiť :lol:

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,prosim,stahl jsem si aktivitu Šichta se 183 a po první hlášce hlášce o najetí na vlak a jejim odkliknutí mi aktivita spadne do windowsu bez jakékoli informace,vše jsem zkontroloval conbuilderem a ten ukazuje vše v pořádku,můžete prosím poradit,díky

Je potrebné do Globalu nakopirovat upraveny subor soundcfg.dat
Najdes to tu tu
Konkretne v sekcii Časté dotazy/Vypadávajici zvuky

Mam ten istý problém so Šichtou na 183. Vkuse ma vyhadzuje do Windowsu, teraz mám uloženú hru pred Spišskou Novou Vsou, ale odtiaľ mi to padá vkuse, vždy v inej vzdialenosti od SNV. No napokon som to musel vyriešiť tak, že som dal grafiku na minimum a v pohode to ide, takisto som to musel použiť pri tejto aktivite už viackrát. Nejaká je začarovaná.

bobor: Skús tú aktivitu uložiť, MSTS vypnúť, potom znovu zapnúť a načítať uloženú hru.
V prípade, že to nepomôže, možno budú na vine príliš dlhé súpravy nákladných vlakov v trafficu, ktoré tvoj PC nedokáže stráviť.

Skúšal som už aj to ale nepomohlo, tak tiež ma napadá, že možno PC niečo nestíha aj keď mi to je divné, lebo slabý nie je:
AMD Phenom II x4 965 3.40Ghz
Corsair Dominator 4Gb
Asus eah 4850 1Gb
Windows 7 x64 Ultimate
Možno ak niečo s MSTS neharmonizuje nejaký ten hardware, jedine tak si to viem vysvetliť.
Tiež mi to spadne presne ako u užívateľa 5211, púšťam to cez Train store, mam nastavené aj tých mem:512. Predtým som skúšal aj meniť parametre mem na vyššie ale potom mi to rozbilo save a už to nešlo vôbec zo save nahrať.

No tak potom neviem. U mňa to zvyklo padať okolo SNV, ale po save/load to išlo v pohode ďalej. A to mám ešte slabší PC:
Intel Pentium Dual 2x1,86GHz
RAM 2GB
ATI Radeon X1100 (128MB)
Windows Vista Home Premium 32-bit

bobor: stiahni si ten subor čo píše petert uvidíš že problém sa vyrieši. inak mem parameter sa nastavuje aj v trainstore. skúšaj :)

Bohužiaľ skúšal som aj to čo petert písal nepomohlo, v Train store mam mem nastavene na 512 aj tak nič. Ale s inými aktivitami som dáko problémy nemal raz za čas mi spadne každá, možno aj to je zle, neviem ako ostatným, ale s touto mám asi najväčšie problémy.

Back
Nahoře