Aktivity Lukash

Lukash napsal:
Zdravím všetkých. Sem môžete písať svoje pripomienky a postrehy k mojim aktivitám, ktoré sú na stiahnutie na stránke http://blackwolf-msts.ic.cz/ ;)
Ahoj, ja by som sa chcel opýtať, či je možné poslať trainset, ktorý je použitý v tvojich aktivitách. Myslím len ten naviac, okrem trainset bp... Ďakujem. Budem rád, ak ma budeš kontaktovať SS...

ahoj, kde najdem vozy zssk_ampeer, zssk_bmpeer, zssk_wlabmee (u toho u Duusa odkaz nefunguje). dik za info.

climber napsal:
ahoj, kde najdem vozy zssk_ampeer, zssk_bmpeer, zssk_wlabmee (u toho u Duusa odkaz nefunguje). dik za info.

Zdravím, napiš adminovi webu což je DEM a napiš mu že ti to hodilo chybu u vozu ZSSK WLABmee, že vagon nebyl na webu nalezen ;), měl by to opravit

Nazdar

dnes som stiahol aktivitu Os 5751 + Os 5714.
1. Odisiel som z Podhajskej, vsetko islo riadne. Po odchode z Kalnej nad Hronom o 5:15:30 na tratovom monitore naskocilo, ze dalsia stanica Kalna nad Hronom, prichod 5:53:30. Neviem ci je to tak umyselne spravene, alepodla mna mala naskocit stanica Levice. Neviem ci to len u mna blbne, alebo je to tak robene. Do Levic som sa dostal bez problemov.

2. Mne sa nepaci na aktivite, ze po prichode do Levic je treba cakat na odchod cca 30 minut, podla mna je to velmi dlho. Uz ked si pustim nejaku aktivitu, tak si ju chcem zahrat, a nechce sa mi pritom sediet a cakat tak dlho na odchod. Ale tak to je moj nazor

Chudák fíra na opravdovým vlaku, jde do práce, chce, aby mu to utíkalo a pak musí někde stát a čekat až půl hodiny na odjezd.:cool:

petert: Situácia, keď sa ti zobrazí po odchode z Kalnej nad Hronom opäť tá istá zastávka s iným časom príchodu, je robená v tejto aktivite zámerne, čiže nič u teba neblblo. To, že Levice nie sú v zozname zastávok, je určitým kompromisom v MSTS. Keďže v stanici Levice je otočný bod na trase hráča umiestnený približne v polovici nástupišťa kvôli správnej funkčnosti aktivity, nie je možné nadefinovať čas príchodu a odchodu do stanice Levice. Preto je odchod z Levíc opatrený hláškou.
Keďže je aktivita robená podľa reálneho GVD, podľa ktorého sa naozaj čaká polhodiny na odchod, je tomu tka i v tejto aktivite. Čo sa týka dlhého čakania, tak môžeš si ho skrátiť parametrom /timeacceleration. Viac sa o tom môžeš dozvedieť tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1514
V každom prípade, ďakujem za tvoj dotaz.

Naposled editoval moderátor:
OK, uz teraz som spokojny. Len to som chcel vediet, ci je to tak spravene umyselne. Inak aktivita sa mi pacila, nemam ziadne ine pripomienky.

Dnes jsem si zajel aktivitu R 612 Ruzin. Přestože preferuji aktivity s nákladními vlaky Mn, Tvoje aktualita se mi líbila. Je to taková oddechovka. Do budoucna Ti přeji, aby se Ti povedlo více takových aktivit.

Ďakujem za zhodnotenie môjho výtvoru. Som rád, že vám aktivita páčila. Aktuálne už pracujem na niečom novom, ale detaily nebudem prezrádzať dopredu. ;-)

Skoro sem dojel aktivitu R 612 (Zatím sem ve Vrůtkách) ale měl bych jednu připomínku. Vzhledem k tomu že mezi Spišskou Novou Vsí a Popradem naberu asi deset minut zpoždění bylo by do konce aktivity vhodné traffic trošku pozdržet, u odstavených vlaků přidat u vyčkávácího bodu víc času, u trafficu na trati prodloužit trasu. Jinak byla aktivita celkem povedená.

Ondra.H: Ďakujem za pripomienku. Keď som túto aktivitu skúšal, traffic bol v poriadku. Nutné je však dodať, že som pri teste šľapal čo to dalo. Pre budúcnosť si to vezmem k srdcu, a nechám trafficu väčšiu časovú rezervu.

Ahoj,
tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si projel R 612 Ružín.
Ale ve Spišské Nové Vsi na mě čekalo překvápko.
Při příjezdu ohlášky o čekání na protijedoucí R a křižování v pořádku.
Ale na odjezdovém byl posun a ten tam byl celou dobu od doby příjezdu, až do 17:07hod kdy je odjezd. Pak vlítla hláška a při posunu jsem najel proti srsti a tam stál u vjezdu ten R, takže se dál jet nedalo.
Nevím, kd je chyba, zkoušel jsem to i z uložení před Spišskou a situace se opakovala.

Midrafon:
Ahoj, podľa toho čo píšeš sa zdá, že protiidúci rýchlik si nestihol zabrať trasu do stanice. Mohol by si napísať v akom čase si prišiel do Spišskej Novej Vsi? Lebo vyzerá to tak, že si prišiel "príliš" skoro. Pri teste aktivity sa toto u mňa nevyskytlo a zatiaľ s týmto nemal nikto problém. Pomôcť by mohlo aj po zastavení v stanici troška cúvnuť.

Tak dorazil jsem o necelé dvě minuty dříve. Tedy tím se to vysvětluje a problém je vyřešen :-)
Já si to zkusím projet z Margecan ještě jednou a pak Ti dám vědět.:-)
Děkuji za radu a za pěknou aktivitu na delší trase na Slovensku. Jako dítě jsem se tam něco najezdil.

Musí se tam dát servis 2 aby aktivita ve Spišské Nové Vsi byla funkční rychlík 607 do stanice nevjede protože ho blokuje hráčova trasa.

ondra135: Áno, riešením je aj použitie servisu2, avšak v tomto prípade sa to dá aj bez neho tak že, protiidúci rýchlik výjde na trať skôr, aby si stihol zabrať trasu pred hráčom a počká na vyčkávacom bode pred stanicou (dosť ďaleko na to, aby ho hráč nevidel) na čas zodpovedajúci skutočnému príchodu do stanice.

Jen chci potvrdit, že po včasném příjezdu do Spišskej šlo pak vše v pohodě. Děkuji za pohodovou jízdu napříč skoro celým Slovenskem. :-)

Dobrý večer Lukash,
stáhnul jsem si aktivitu "Šichta se 183", ale aktivita nejde spustit. Svítí mi pořád modrá, i když mám být dle hlášky na vlaku. Co s tím?

Back
Nahoře