Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenda napsal:Ad Marek B.
Přesně jak píše PepeQ-2: Musíš každý problém přesně popsat. Když hru spustíš, napíše ti to nějaký error? Např. Soubor dum.s nelze nahrát atd...
PS: Pokud sis trať stáhl odtud, musí ti to jít. Základní verze jede bez problému. Blbne to, až si k tomu začneš stahovat aktualizace.
PS2: Daný soubor, co stáhneš, je třeba rozbalit z raru a pak dle přiloženého návodu nahrát do hry - jde jen o správné nakopírování složek, nic těžkého.
Aby se dalo bez problémů jezdit bez TM, tak jsem ve svých tratích zavedl unreal předvěstníky na snížení rychlosti o 10 km, na úzkorozchodkách blížící se lichoběžníkovou tabulku připomínám patníkem, označil jsem mnohá místa, ve kterých jsou skrytá návěstidla a podobně. A v Hradci není jediné návěstidlo kromě šturců. Jako to bylo tehdy ve skutečnosti. Tam nemusí být zapnuto ani zobrazování časů příjezdu a odjezdu.pepeQ-2 napsal:Až se s MSTS více seznámíte a budete mít hodně tratí, zkuste jezdit bez těch různých track monitorů ...... Tedy opět: nechci nic vnucovat - jen doporučit .....![]()
Áno, já rád taky jezdím bez těch tabulek. K některým aktivitám mám udělané také papírové "služební jízdní řády" (hráči je mají u tratě) a tak nepotřebuji ani jízdní řád. Mám nastaven signál, který se řidiči ozve po nastoupení a odbavení, takže se dá celá trasa odjezdit bez těchto tabulek. Pomalé jízdy atp. jsou vyznačeny příslušnými návěstmi - se vším se hráč seznámí ve výukové misi. Tramvajová návěstidla jsou přeci jen méně viditelná než železniční, proto, když k němu přijíždím a nejsem si jist jaký je tam signál, stačí stisknout TAB a vím všepepeQ-2 napsal:Až se s MSTS více seznámíte a budete mít hodně tratí, zkuste jezdit bez těch různých track monitorů ......
Vyzkoušej "J"Marek B. napsal:Prosím vás jak se hlásí zastávky u msts mhd ostrava mám pocit že Q ale to nefunguje
Jako bych to nepsal před chvílí. NÁVOD chlapče, dobře si to slovo zapamatuj.Marek B. napsal:nic to nedělá