Trat 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Apophis
  • Datum začátku Datum začátku
A

Apophis

Host
Zdarec, koupil jsem si trat 321 a chtel bych poprosit o nejake rady.
Bylo me receno ze tam mohu jezdit s vlakem IC-500 Ostravan tazenym lokomotivou 151-001 tmave modra s blesky ale nikde jej nemohu najit je tam jen par vlaku, jsem uplny zacatecnik sotva sem se naucil ridit lokomotivu rady 151 a ani to me jeste moc nejde. Prosim o navod jak si ji mohu aktivovat.

Apophis napsal:
Bylo me receno ze tam mohu jezdit s vlakem IC-500 Ostravan tazenym lokomotivou 151-001 tmave modra s blesky ale nikde jej nemohu najit je tam jen par vlaku, jsem uplny zacatecnik sotva sem se naucil ridit lokomotivu rady 151 a ani to me jeste moc nejde. Prosim o navod jak si ji mohu aktivovat.
FAQ obsahuje návody včetně žádaného.

bob57_cz napsal:
Apophis napsal:

Ja to nako nemuzu najit skoro ani neznam presne nazvy tech programu co do toho puzivate ale kdyz sem dal hledat trat 321 tak me to nic jako navod nenaslo

Apophis napsal:
bob57_cz napsal:
Apophis napsal:

Ja to nako nemuzu najit skoro ani neznam presne nazvy tech programu co do toho puzivate ale kdyz sem dal hledat trat 321 tak me to nic jako navod nenaslo

Vozidla a tratě spolu nesouvisí, 151 001 ti může jezdit v jakékoliv trati.
Nejsou k tomu potřeba žádné programy. Zkus najít v FAQ něco jako "jak přidat vozidlo do MSTS" a trochu si strukturu MSTS prostuduj, pak ti bude vše jasnější.

Apophis napsal:
Pokud je tato dodána s tratí 321 a je tam vytvořena aktivita, doporučil bych kontaktovat autora DVD.
Jinak vlaky se tvoří v editoru aktivit MSTS. (Nový úkol, nový vlak hráče, nový consists. Zde se sestaví vlak dle obrázků a označení, je nutné vše pojmenovat bez diaktritiky a save. Pak se ostatní vystornuje, spustí vlastní hra a vlak se objeví v nabídce.:wink:

bob57_cz napsal:
Apophis napsal:
A já zase nemohu odhalit, co je tohle za mluvnický útvar a jak se to dekóduje.
Jeden tady vloží jednoduchý link a druhý mu odpoví "kulometem" !
( Do koho se tentokráte pustí Moderátor ? )

Zbyněk Šemora napsal:
Apophis napsal:
Pokud je tato dodána s tratí 321 a je tam vytvořena aktivita, doporučil bych kontaktovat autora DVD.
Jinak vlaky se tvoří v editoru aktivit MSTS. (Nový úkol, nový vlak hráče, nový consists. Zde se sestaví vlak dle obrázků a označení, je nutné vše pojmenovat bez diaktritiky a save. Pak se ostatní vystornuje, spustí vlastní hra a vlak se objeví v nabídce.:wink:
No a já si dovolím Zbyňka doplnit. Sežeň si a stáhni prográmek Con Builder. V něm se soupravy skládají suprovně a je i přehledný. Stejně ho budeš potřebovat, pokud budeš stahovat aktivity z netu a ještě jeden prográmek, který se hodí je MSTS Activity Analysis. Jinak nechci dělat Zbyňkovi skrytou reklamu,:D:D:D ale na tvém mistě bych si objednal DVD Brno - Praha, jednak získáš skvělou trať a jednak základní trainset, ze kterého můžeš vycházet.
S pozdravem Dan.

Ahoj páni modeláři mám takovou malou prozbu k trati 321. Jde o zobrazování cabin loko řady 150/151/350. Mám problém při spuštění activity a pohledu v cab. zobrazení dig.hodin a dig.tachometru. Při nastavení rozlišení na max.detail v 1280x1024 se mi tyto ukazatele prolínají v jednom řádku a jdou přes sebe. Jsou celkově veliké i do samostatného řádku? Toto se mi při trati pana Šemory neděje vždy tam mám ukazatele v perfektní velikosti a cab je tak nějak celkově odpovídající ke zvolenému rozlišení. Nepoužívám nikdy dvě instalace najednou a vše vždy instaluji jako nové a dle pokynu. Tratě fungují naprosto skvěle a všem tvůrcům patří velký dík. Jen u tratě 321 mám tento problém s velikostí ukazatelů. Nevím jestli je to jiným Globalem nebo něco podobného a bohužel nemám ani možnost to shlédnout u někoho jiného. Loko jsou také poslední verze od pana Skury a samo i poslední Bin. Jak jsem již řekl u BP vše na výtečnou a zde jen tento problém. Poradte prosím jak to mohu upravit. Určitě je chyba u mě jen to nemohu najít. Děkuji

Pane Šemora děkuji to bude to pravé ořechové. Já se pokoušel přepsat v eng.cab ale tam jsem neuspěl velikost zůstávala stejná, tak jsem alespon umístil hodiny jinam a tacho nechal na středu políčka. Bylo to již sledovatelné ale realita pozbývala smysl. Jinak se moc těším na doufejme vánoční akt.BP i samo tratě 321 od StaviteleXX. Smekám před vámi tvůrci klobouk a děkuji vám všem za vaši námahu a přeji mnoho dalších úspěchu.

Back
Nahoře