T678.0, T679.0, 775, 776 - Ladenie, svetlá ...

RE: "Pomeranč" T679, 775,776

Robo napsal:
Zaujímalo by ma, kto je autorom ladenia engu ?
Svetlá sú mi povedomé.:)
Ahoj Robo.
Ajajaj. Jestli jsem na někoho zapoměl, tak se omlouvám. Já myslel, že i světla páchal Jacek.:eek: Ono to vydání bylo hektické. Já už se nemohl dočkat, až to půjde ven;););)
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:

Ahoj Dane,

to je v poriadku, nič sa nedeje. Len som márne pátral v readme a v engu o prípadnom autorovi ladenia.

Robo napsal:
Ahoj Dane,

to je v poriadku, nič sa nedeje. Len som márne pátral v readme a v engu o prípadnom autorovi ladenia.
Ahoj, i tak napíšu Jackovi, ať to tam doplní. Pořádek musí být.:D
Dan

Robo:
eng jsem ladil ještě s bobem57_cz před rokem, je to tam napsané až dole v Description. Světla jsem dělal já, jsou z mojí šablony, viz kyklop, prototypová berta, atd.

V poriadku, len u Teba som bol zvyknutý, že do svetiel pridávaš definíciu pre Loose Consist + každé pozičné svetlo si definoval na 2x v headlight 1 a 4.
Neviem neviem, či aj v balíku, v ktorom vyšli prvýkrát zvuky (nielen) pre 775/6 je eng s definíciami svetiel o počte viac, ako 21 lights.

no je to šablona ČSD (do r. 1997), rozdíl je v tom, že světla pro Loose Consist jsou jen dvě, na každém čele jedno a v poloze 0 světla nesvítí. U světel od roku 1997 svítí všechny 4, aby to odpovídalo osvětlení při posunu.
Ale eng zkontrolovat můžeš, je stále ke stažení v archivu "stupně" na stránce se zvuky pro diesly ;)

Back
Nahoře