nemecke vs. ceske trate

dj-aj

Začátečník
Zdravim ja viem ze ak sa mi nieco nepaci na tejto hre tak ju nemam hrat lenze mna to bavi. problem je vtom ze ja by som chcel najradsej hrat len na ceskych alebo slovenskych tratiach bohuzial hral som len na jednej 090 a aj to len poznavaciu jazdu po nainstalovani aktivity sa mi uloha do menu hry sice pridala no hrat sa neda preco lebo nemozem nainstalovat nase rusne teda ceske rusne a tu je ten problem ked som si stiahol nemecke trate do msts konkretne protrain2 a protrain 12 tak to vsetko uz obsahuje netreba ziadne ine prepisovanie premenovanie suborov a neviem co vsetko skratka stiahnete nainstalujetea hrate. nieje moznost robit takto aj ceske a slovenske trate priamo s lokomotivamy?

dj-aj napsal:
Zdravim ja viem ze ak sa mi nieco nepaci na tejto hre tak ju nemam hrat lenze mna to bavi. problem je vtom ze ja by som chcel najradsej hrat len na ceskych alebo slovenskych tratiach bohuzial hral som len na jednej 090 a aj to len poznavaciu jazdu po nainstalovani aktivity sa mi uloha do menu hry sice pridala no hrat sa neda preco lebo nemozem nainstalovat nase rusne teda ceske rusne a tu je ten problem ked som si stiahol nemecke trate do msts konkretne protrain2 a protrain 12 tak to vsetko uz obsahuje netreba ziadne ine prepisovanie premenovanie suborov a neviem co vsetko skratka stiahnete nainstalujetea hrate. nieje moznost robit takto aj ceske a slovenske trate priamo s lokomotivamy?

Nedá a to z jednoho prostého důvodu - protrainy dělá soukromá firma a ta si to zajistí od A do Z včetně trainsetu, consistů a aktivit. U nás na to soukromá firma neexistuje a tak někdo dělá tratě (kvalitnější a levnější než protrainy), někdo zase dělá aktivity a někdo skiny a modely.

Takže Ti nezbude než se naučit elementární operace a postupy - jako je přihrávání vozidel, vytváření consistů atp.

skoda. no ceske trate su sice ovela krajsie a kvalitnejsie no s timy nemeckymi je to jednoduchsie no ako pises neostava mi nic ine len sa to naucit ak chcem jazdit. tak vdaka.

a ktora to je a ako ju ziskat?

Naposled editoval moderátor:
NeilYoung napsal:
dj-aj napsal:

Je tam vše podstatné:
http://www.semora.cz/msts/
to dj-aj:
Je tam nejen vše podstatné, ale pro začátečníka je tam vše. Je jen potřeba pečlivě číst vše co je napsáno v návodu k instalaci. Dokonce jsou tam i lokomotivy a vagony po kterých voláš. A opravdu stačí spustit instalační program na onom DVD které ti přijde poštou a potom se jenom vozit.

Back
Nahoře