Železničný zemepis z Aktivity POISON

Michal napsal:
Jiříku, já vím. To byla jen narážka na tuto nesmyslnou debatu.
Já to tak beru, uzavřel jsem další etapu své práce v MSTS a tak si s úsměvem čtu i něco jiného a úsměvnějšího, než ta 3 či 4 vlákna, k jejichž odběru jsem přihlášen. A chybí mi tu také jeden smajlík - červený čert s vidlema.

RE: Aktivity POISON

David Hájek napsal:
vždy si řeknu "...zrovna jsme přejeli slezsko-moravskou hranici" či "... moravsko-českou hranici".
A já si zase říkám:
-"A jsme tam, kde si na této hranici zakládají."
-"A jsme tam, kde je jim to jedno."

Tím myslím, vzít vidle a hnát všechny od těchto úvah k tvoření něčeho prosppěšnějšího.

Naposled editoval moderátor:
Zkrátka a dobře, smějete se, že Amíci si myslí, že CZ leží někde v Rusku, ale vlastní obyvatelé netuší, že Čechy jsou Čechy, Morava je Morava a Slezsko je Slezsko. A to vše dohromady je CZ nebo-li Česko.
Každý inteligentní člověk by měl tohle znát.
Předpokládám, že tady diskutujeme minimálně s lidmi, kteří ukončili základní školní docházku. A nějaké národnostní problémy nemají s tímto faktem co dělat.

Tak už toho proboha nechte.Každý ví co jsem tím myslel a já si dám příště pozor co píšu.Před tvorbou aktivity na slovensku si raději prověřím místní poměry,aby nedošlo znovu k nedorozumění.Jinak zdravím všechny z Moravy,Slezka,Čech,středních,západních,severních,východních i jižních a jako bonus posílám pozdrav i všem do Prahy.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře