Ako urobit z aktivity format .apk

Dvacko,dvacko jako učedník si byl chápavý,i Tvoje matka Tě chválila,ale jak je vidět zase si pochybyl.Do msts sis vytvořil dvě složky Routes a Global,protože si chtěl jezdit BP i 180/183.Pokud chceš instalovat aktivitu do trati BP musíš mít aktuální adresáře Routes a Global s tratí BP.Teď si to přejmenuj ze 180tky na BP a pak instaluj úlohu pro BP jinak Ti to nepůjde a až přijdeš s dotazem tak Ti na dálku

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat na problém s rozbalováním souborů .apk. Mám windows 7 a registr_fix.exe mi nejde spustit s hláškou "registr_fix.exe není platná aplikace typu Win 32" takže nejsem schopen opravit chybu v asociaci přípony apk. Existuje nějaký jiný způsob? Díky. Honza.

Měl jsi pravdu díky, bohužel to ale stejně nefunguje :( když dám rozbalit aktivitu programem tsunpack.exe, tak to pro změnu hlásí "Failed to read route info" ...

TAk nakonec ještě jeden problém, po rozbalení aktivity, kdy vše proběhne OK, není v MSTS nikde vidět a program aktivity vůbec nenačítá, přesto při opětovném rozbalení se mě windows ptá jestli chci soubory přepsat... Nevíte někdo, co s tím? Díky. H.

Kde není vidět? Nevidíš ji v nabídce nebo nemáš ani soubory ve složkách? Máš všechna potřebná vozidla?

Není nic vidět ani v nabídkách ani v adresářích MSTS, ani Trainstore ... Potřebná vozidla mám, zkusil jsem víc aktivit a je to u všech stejné.

Jenik21: kašli nato, otvor Zbynkove video pre návod na inštaláciu MSTS a pekne od znovu lebo toto mi pripomína ako chceš zlepiť papieroví model ale na nejakú časť si zabudol ale už to odlepiť nejde. Čo urobíš? Začneš od znova aspoň sa vyvaruješ chybám!

Jde o to, že mi MSTS běhá už několik let a toto se ještě nedělo, chybnou instalací to rozhodně nebude...

Ale tak zabije ťa 10 minútová inštalácia? ako riešiť mesiac jeden problém?

Nemáš ve složce Routes nějaké složky zdvojené? I složku consists zkontroluj,prostě složky kam se rozbaluje aktivita.

U Trainstore dáváš při instalaci nové aktivity vše zpět do MSTS?

Zdvojené to není, vše jsem projel několikrát, i consisty, všechno, záhada ... Nejdřív jsem to u jedné aktivity zpět nedával, po té u druhé ano, výsledek stejný.

No, jestli se apk rozbalil a není v Routes, tak dej hledat v počítači *.act a měl bys najít, kam se Ti to rozbaluje.

Back
Nahoře