Ako urobit z aktivity format .apk

matostav

Cestující
Ahojte vsetci.
Lietam tu po tomto fore a hladam postup ako urobit z aktivity format .apk aby som sa mohol s vami podelit o moje amaterske aktivity:), ktore sa dufam budu zlepsovat.
Vsade nachadzam iba ako rozbalit aktivitu s formatu .apk ale nikde ako ju zabalit. Pomozte mi prosim. Velmi Vam dakujem.

Vzhledem k tomu, že věta "postupoval jsem podle návodu" ještě neznamená, že uživatel dělal přesně to, co je v návodu napsáno, co jsi přesně dělal..

Neber to osobně, ale z praxe na First Level Hotline vím, že uživatel v případě problému absolutně nic neměnil, do ničeho nerypal a postupoval přesně podle návodu, tak je vždy lepší popsat přesně co dělal krok za krokem ( klidně mi to pošli i v mailu nebo v SZ), v případě, že to hlásí chybovou hlášku, tak přesný opis hlášky nebo printscreen se taky šikne.

Ahoj, tak na tohle je jednoduchá odpověď. Start-Microsoft Games-Train Simulator-Train Simulator Editors and Tools. Pokud používáš Windows Vista nebo 7, tak po Start ještě klikni na Všechny programy.

Start -> Programy -> Microsoft Games -> Train Simulator -> Train Simulator Editors & Tools -> Editor úkolů

Dobrý den, mám problém s aktivitami
já jsem do dneška aktivity otevíral tak že jsem mel na ploše registr.fix a TSunpack. Ale dnes se mi omylem smazal TSunpack a mi pomocí regisr.fix nelze otevřít žádná aktivita. :(
Můžete mi prosím poradit? předem Díky pište prosím na e mail lukasek.vocasek@seznam.cz nebo sem do tohoto vlákna

Předpokládám, že na ploše jsi měl jen zástupce TSunpack, ale vlastní program máš stále ve složce simulátoru Utils!?!
Registr fix je utilitka na opravu chyby v registrech MSTS pro rozbalování aktivit (apk souborů), takže přes tu skutečně nic nerozbalíš. Spust ji, a to v XP poklepáním, ve Vistách a 7 přes pravé myšítko a volbu Spustit jako spávce. Pokud indtalci provedeš korektně, stačí pak pro rozbalení aktivity poklepat na soubor apk. Nemám 7, ale na XP a Vistách to 100% funguje.
Pokud jsi si ale přetáhl z Utils program TSunpack.exe na plochu a odtud smazal, máš smůlu ...

A mimochodem, návod, jak rozbalovat apk, je na fóru několikrát, takže stačilo hledat, že ....

Bod 16 v pokynech na DVD:
16. Doplnění k desateru.
Pokud ve Vistách Vám nejde rozbalit aktivita ve formátu apk, pomůže tato metoda:
1. Na DVD ve složce Uživatelské aktivity spusťte jako správce registr_fix.exe
2. zkopírujte si na plochu soubor Train Simulator/UTILS/tsunpack.exe
3. soubor aktivity ve formátu APK pak vkládejte do tsunpack.exe a už by to mělo fungovat.
U Windows XP stačí jen po nové instalaci MSTS spustit registr_fix.exe a apk formáty se rozbalí na kliknutí.

Zbyňku, nezlob se, dovolím si oponovat. U mne na Vistách a po správné instalaci registr_fix se aktivity instalují poklepáním na apk. Nemusím mít tsunpack na ploše.

Honza napsal:
Zbyňku, nezlob se, dovolím si oponovat. U mne na Vistách a po správné instalaci registr_fix se aktivity instalují poklepáním na apk. Nemusím mít tsunpack na ploše.
Já se nezlobím, maximálně na sebe. Také mne to v jiné instalaci fungovalo přímo a tady jsem udělal někde chybu a nepomohla ani svěcená voda. Tohle byla rada tady od někoho na fóru. Mě to takto začalo fungovat. Ale skutečné vysvětlení, kde soudruzi z NDR udělali chybu nám může dát jen nějaký ajťák.
Dvacka: Je to součást instalace MSTS. Za ten čas, co zazněl první dotaz, jsi si MSTS mohl reinstalovat už několikrát :D. Ale pozor, vše přidané si přesuň do záloh a po reinstalaci vrať zpět, jinak se přidané tratě znefunkční. Můžeš si přesunout celou složku Train simulator, tam si po nové instalaci doplň co chybí a pak novou instalaci dej někam do záloh a vrať na své místo Train simulator původní. Kopírovat nic nemusíš, stačí složky jednoduše přejmenovat, je to rychlé a efektivní.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale skutečné vysvětlení, kde soudruzi z NDR udělali chybu nám může dát jen nějaký ajťák.

Problém je v tom že je špatná definice proměné v asociaci u apk koncovky. Píšu to teď z hlavy takže to nebude zcela přesné:
......TsUnpack.exe" "zde je prázdno" a má to přitom vypadat takto ......TsUnpack.exe" "%1". Registrfix.exe by měl toto opravit ale ve vistách a 7 vzhledem k přístupovým právům to nefunguje u každého a vždy. Šikovnější si tam to %1 umějí dosadit i sami.

TAkže pokud si trať BP a Luhačovice přjmenuji a poté reinstaluji MSTS tak bych tam měl míti opět TSunpack?
Díky za odpověď

Tohle nebyl ten problém. Registry jsem si tenkrát kontroloval, zápis by podle vzoru, ale přesto se mi aktivita rozvbalovat nechtěla a pomohlo jen vkládání do kopie Tsunpack.
Dvacka. Nic nedělej, a tady si stábni ten tsunpack. Zkopíroval jsem Ti svůj:
tady to je
Samozřejmě rozbalit a vrátit do Ulits

Díky všem, už mi jdou aktivity.
Já mám ještě jeden dotaz :
já vždy když sem chtěl aktivitu aby mi se spustila a nakopírovala do složky Activities tak se mi tam vložila, a teď když chci aby se mi aktivita vložila do této složky, tak se mi po otevření zobrazí : This package requires a route called Breclav-Praha, UID Breclav-Praha.
A já nevím co s tím mám dělat.
Díky za odpověď

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře