Chyba s názvem Region load error - parrent PointsIndicator does not exist

KimiR

Signalista
Ahoj mám problémek.Nevíte někdo co znamená tato chyba Region load error - parrent PointsIndicator does not exist zobrazuje se mi když se nahravá trať.Do menu se dostanu v pohodě,vyberu mašinu,soupravu a trasu a dám start a někde uprostřed toho načítání vyskočí ta chyba a msts padne.MSTS bin tam mám 1.8.052113.Co je příčinou že mi vyskočí ta chyba?Lukáš

[quote='KimiR]Ahoj mám problémek...?Lukáš[/quote]To dělá každá trať i spuštěná jako jediná v msts přítomná ?

KimiR napsal:
Ahoj mám problémek.Nevíte někdo co znamená tato chyba Region load error - parrent PointsIndicator does not exist zobrazuje se mi když se nahravá trať.Do menu se dostanu v pohodě,vyberu mašinu,soupravu a trasu a dám start a někde uprostřed toho načítání vyskočí ta chyba a msts padne.MSTS bin tam mám 1.8.052113.Co je příčinou že mi vyskočí ta chyba?Lukáš

Zdravím,
problém by mohl souviset s velkým množstvím consistů (max by měl být okolo 1100).Nejlépe spouštět přes Trainstore.

bob57_cz napsal:
[quote='KimiR]Ahoj mám problémek...?Lukáš
To dělá každá trať i spuštěná jako jediná v msts přítomná ?
[/quote]

Ne pouze tato trať, ostatní tratě jdou spustit. A je jedno zda je samostatná, nebo u jiných tratí.

V msts mám celkem 2009 consistů.Teď tam přibylo 228 consistů z tratě Pro Train 23:Hamburg-Puttgarden,pár consistů tam je z tartě auf der marchban nach westerland atd. Takže když to promažu tak by to mělo chodit? Lukáš

bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
Ne pouze tato trať, ostatní tratě jdou spustit. A je jedno zda je samostatná, nebo u jiných tratí.
Pouze tato která ? Přepsat.
KimiR napsal:
V msts mám celkem 2009 consistů.Teď tam přibylo 228 consistů z tratě Pro Train 23:Hamburg-Puttgarden,pár consistů tam je z tartě auf der marchban nach westerland atd. Takže když to promažu tak by to mělo chodit? Lukáš
Pochybuji.
Chyba píše, že nemůže najít výchozí bod startu.
Zkus zvolit jiný path - místo startu.

stalo se mi to taky a je to za 1. tim že tam máš moc consistů a za 2. máš v nastavení zatrhnuto zobrazovat traťový monitor když si ho odklikneš jako že se ti tam nebude načítat s tou tratí tak by ti mělo chodit, ale když pak už ve hře stiskneš F4 pro zobrazení traťového monitoru tak ti msts spadne dej tam míň consistů a bude fungovat nermálně

bob57_cz napsal:
KimiR napsal:
Pochybuji.
Chyba píše, že nemůže najít výchozí bod startu.
Zkus zvolit jiný path - místo startu.
bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
Pouze tato která ? Přepsat.

Alcapone to napsal špatně,všechny tratě.BP,321,Veškeré Pro trainy,alfold v 3 mi nefunguje a to globály měnín,na každou trať mám vlastní globál.Jinak už jsem pár consistů promazal a zůstal jsem na 1674 consistů.Lukáš

KimiR napsal:
.... a zůstal jsem na 1674 consistů.Lukáš

Máš asi dvakrát tolik consistů než je MsTS schopen rozumně pobrat. Limit consistů je tuším okolo 800, pak začnou mizet nápisy v bublinách nebo začne rovnou padat MsTS při pokusu otevřít jakékoli okno pod funkčními klávesami (F4, F10, F11).

Taky si říkám, že máš abnormálně moc consistů... Já jich mám necelou tisícovku, ale díky TrainStore je vše v pohodě.

KimiR napsal:
Alcapone to napsal špatně,všechny tratě.BP,321,Veškeré Pro trainy,alfold v 3 mi nefunguje a to globály měnín,na každou trať mám vlastní globál.Jinak už jsem pár consistů promazal a zůstal jsem na 1674 consistů.Lukáš
To je pak samozřejmě o něčem jiném. Odpovídal jsem dle jeho upřesnění.

Promazal jsem opět pár consistů a zůstal jsem na 1211 consistů a už mi to jede jak má.Lukáš

chyba při načítání uživatelského rozhraní

Dobrý den. Prosím o radu, mám nainstalovanou nejnovější verzi tratě z DVD /BP86.02-T9 z 12.4.2011, hra naběhne bez jediné chybové hlášky, ale po výběru vlaku a úseku tratě se mi v době načítání uživatelského rozhraní objeví tato chybová hláška:
region load error - parent point indicator does not exist
[/b][/font]
následně spadne celá hra MSTS
moc prosím o radu, už jsem zkoušel vše možné, nastavení dle desatera, reinstalaci, prostě všechno, a pořád stejné.

Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti, co s tím udělat?Do této poslední verze mi vše fungovalo.

Děkuji.

RE: chyba při načítání uživatelského rozhraní

Přečtěte si toto: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1969 a zkuste to. Mělo by to fungovat. Hlavně udělejte jak tam píšou, smazat consisty, máte jich tam asi moc a potom v nastavení MSTS si odklikněte Traťový monitor, ať při spuštění MSTS se nenačítá - Už by to tedy dělat nemělo.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, prosím Vás potřeboval bych se na něco zeptat...

Hazí/Házelo mi to stejnou hlášku.

Vyřešil jsem to vypnutím položky "Spouštět tratový měřič" a jede to...

Díval jsem se do Concistů...

(C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\CONSISTS)

a mám jich tam přesně 470... Oddělal jsem v nastavení jen ten traťový měřič. Takže se hra spustí, ale jakmile zmáčknu F4 (nebo jak to přesně je) zmrzne mi.

Mohlo by se to vyřešit nějak jinak? Nebo mi to jednoduše neutáhne PC... Zkoušel jsem i přidat na RAM, ale nefungovalo to.

PS: Zkouším to na notebooku, páč bych rád MSTS i na intru. Doma na normálním PC v poho, ale tady nic. Origo od pana Šemory 16.12.2012 BP88.00 - T 10.

Osobně tipuji na grafiku, ale jinak mockrát děkuju za odpověď.

Back
Nahoře