Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pawlik napsal:Snad se na mě Zbyněk nebude zlobit, že mu plním vlákno, ale v souvislosti s tím, že nám přibyl další nádherný skin do MSTS mě přepadla retrománie a trochu jsem si upravil BP.
Něco prohodil, něco schoval do alfy, štěrkoblátivý kolejový svršek vyrobil. Asi uhádnete, kde to je.![]()
Pawlik napsal:Snad se na mě Zbyněk nebude zlobit, že mu plním vlákno, ale v souvislosti s tím, že nám přibyl další nádherný skin do MSTS mě přepadla retrománie a trochu jsem si upravil BP.
Něco prohodil, něco schoval do alfy, štěrkoblátivý kolejový svršek vyrobil. Asi uhádnete, kde to je.![]()
Před časem jsem řešit ten samý problém a bylo to nesprávnou verzí Binu. Zkus to a uvidíš, jestli to bude ono. Držím palcepalo742 napsal:bin mam tiez ja som to instalovat vedel len som to uz rok nerobil a nehral tak som to pozabudal ale dakujem za pomoc
Koukám, že to má s tímhle tématem hodně společného....Armin napsal:Zdravim všechny.
Chtěl bych se zeptat, jak vypadá vstupní lékařská prohlídka na strojvedoucího. Zanedlouho mě bude právě tato prohlídka čekat a já nevím na co se mám připravit. Nejsem si jistý ani u zraku, jestli jsou tolerovány brýle a nebo ne. Jestli by byl nějaký fíra ochotný napsat jak tato prohlídka vypadá a hlavně jak je to s tím zrakem. Předem díky za odpověď
V MSTS po trati Bratislava - Praha já nevyžaduji žádnou vstupní lékařskou prohlídku a brýle jsou povoleny. Účastníci slezin si pamatují jednoho malého nevidomého kluka, který tratě v MSTS také paří o 106.Armin napsal:Zdravim všechny.
Chtěl bych se zeptat, jak vypadá vstupní lékařská prohlídka na strojvedoucího. Zanedlouho mě bude právě tato prohlídka čekat a já nevím na co se mám připravit. Nejsem si jistý ani u zraku, jestli jsou tolerovány brýle a nebo ne. Jestli by byl nějaký fíra ochotný napsat jak tato prohlídka vypadá a hlavně jak je to s tím zrakem. Předem díky za odpověď
Zbyněk Šemora napsal:Ale jestli je to dotaz pro zdravotní podmínky na skutečného strojvedoucího, tak se už stala první chyba.
1. podmínka je, aby to byl člověk, který se umí orientovat a když například navštíví nějaké fórum, měl by rozeznat, že jsou tam nějaké rubriky a pro svůj dotaz by si takový zájemce měl umět najít tu správnou.
Vlákno o trati Bratislava - Praha je špatná volba.![]()