Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Tak to se tedy máme nač tešit, pokud bude i Plzeň.
Nechme se překvapit čím nás Martin v aktualizaci 17 nadchne.

Je pravda,že by Jonáš mohl začít řádit,kdyby se stavělo na Plzeň,má to přece jen nejblíž. ( i když on řádí někdy až tak dost ).

Zdravím lid zasvěcený MSTS.Vím,že možná touhle zprávou některé lidi naštvu,ale touto cestou bych chtěl popřát Stavitelixx všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí k narozeninám a mnoho úspěchu jak v životě,tak při stavbách tratí do MSTS. :ole:

Naposled editoval moderátor:

Musa napsal:
Zdravím lid zasvěcený MSTS.Vím,že možná touhle zprávou některé lidi naštvu,ale touto cestou bych chtěl popřát Stavitelixx všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí k narozeninám a mnoho úspěchu jak v životě,tak při stavbách tratí do MSTS. :ole:

Děkuji:wink:
Narozeniny jsem oslavil skvěle, dopoledne jsem vozil hnůj na zahradu a odpoledne byl v práci:(
Tak snad abych šel zase stavět...

Ahojte neviete kedy bude hotová akt.17 a keď si trať objednám zajtra tak už tam bude aj akt.17? a sú tam aj vozidlá z trate ba-praha?
a nemohli by ste mi ukázať ako zatial vyzerá stanica bratislava?

Aktualizace 17 bude až bude.Až ji bude mít Stavitelxx posouzenou,jako hotovou.Když si ji objednáš zítra,tak pochybuju,že tam bude akt. 17,jedině,že by se dneska v noci zveřejnila.Co se týče vozidel,tak ty tam nebudou.Stanicu Bratislava Ti "možná" ukáže pan Stavitelxx ;):cool:

Musa napsal:
Aktualizace 17 bude až bude.Až ji bude mít Stavitelxx posouzenou,jako hotovou.Když si ji objednáš zítra,tak pochybuju,že tam bude akt. 17,jedině,že by se dneska v noci zveřejnila.Co se týče vozidel,tak ty tam nebudou.Stanicu Bratislava Ti "možná" ukáže pan Stavitelxx ;):cool:

Tak s vozidlami škoda no:eek:.

Máš koupenou i jinou trať?Třeba trať pana Šemory?Že tam z toho DVD by jsi mohl použít Trainset.

Musa napsal:
Máš koupenou i jinou trať?Třeba trať pana Šemory?Že tam z toho DVD by jsi mohl použít Trainset.

Nie žiadnu inú trať ako túto a orig. trate nemám;).

Prosím Vás staviteli xxx potřeboval bych poslat model Nasep10m 4k.s můj email je ondra135@centrum.cz kam ho mám umístit. Píše mi to u tratě 321 před Hoonínem selhalo nahrání tohoto modelu a hra spadne.

Doporučuji: Nabídka Start-hledat- napsat Nasep10m 4k.s. Určitě bude na disku v jiných tratích včetně mé.
Martina bych nechal v klidu. Kdyby měl každému posílat nějaký soubor, tak nic nového nepostaví.
Jinak selhání nahrání modelu neznamená, že v trati chybí. Většinou se jedná o stav, kdy počítač nestíhá.

Zbyněk Šemora napsal:
Doporučuji: Nabídka Start-hledat- napsat Nasep10m 4k.s. Určitě bude na disku v jiných tratích včetně mé.
Martina bych nechal v klidu. Kdyby měl každému posílat nějaký soubor, tak nic nového nepostaví.
Jinak selhání nahrání modelu neznamená, že v trati chybí. Většinou se jedná o stav, kdy počítač nestíhá.

Přesně tak,souhlasím,mně to vždy psalo při jízdě z Prahy na Ostravu před stanicí Suchdol nad Odrou,tak jsem si vyčíhl to přesné místo a poté jsem tím místem nejel plnou rychlostí,ale jen 40 km/h a věř,že to projedeš bez vyhození jediné hlášky.Totéž ještě před Žilinou ;)

Dobrý večer,
tak už si konečně můžete stáhnout Aktualizaci 17, má velikost 375 MB a obsahuje toto:

- Dokončená krajina v úseku Hranice na Moravě - Valašské Meziříčí.

- Nová trať včetně krajiny z Břeclavi do Podivína.

- Kompletní rekonstrukce celé stanice Český Těšín. Já jsem dělal pouze kolejiště a objekty spojené s kolejištěm, okolní krajinu vytvořil Dasik. Rozhodně se mu to povedlo postavit do detailů podle reality, tak mu to jeho dílo taky někdo pochvalte:wink:

- Dokončená stanice Břeclav - zmodernizována a vytvořena okolní krajina.

- Úprava kolejiště v Hranicích na Moravě (výhybky od nástupiště směrem na ValMez).

- Na českých tratích umístěny radiovníky.

- Na návěstidla byly přimontovány značky "Op" v úseku Poříčany - Kolín a Brandýs nad Orlicí - Ústí nad Orlicí.

- Umístěny nové rychlostní značky na zmodernizovaný úsek Červenka - Zábřeh na Moravě.

- Úprava rychlostí na Velimském zkušebním okruhu.

- Zvýšení rychlosti ze 120 na 130 km/h v Prosenicích.

- Úprava rychlostí v Poříčanech.

- Opraven nefunkční rychlostník 145/135 v Kolíně.

- Upravena rychlost na výhybce v České Třebové při vjezdu od Olomouce ze 40 na 60 km/h.

- Úprava návěstidel v Dluhonicích, Bohumíně, Havířově, Ostravě Vítkovicích a Albrechticích u Českého Těšína.

- Úprava návěstidel v úseku Ostrava Kunčice - Frýdland nad Ostravicí (doplněny rušiče omezené rychlosti, zrušeny předvěsti u odjezdových návěstidel, zrušeny předvěsti u hradel).

- Úprava návěstidel mezi Frýdkem Místkem a Českým Těšínem.

- Úprava terénu u Hoštejna (místo holé zelené placky je tam násep, silnice, řeka, most...)

- Doplněna stahovačka v Hoštejnu, Margecanech a posunutá stahovačka v Dluhonicích.

- Na celé trati upraveno umístění statických vozidel.

- Doplněny chybějící zimní a noční textury.

- Vytvořeno několik nových startovacích bodů ve většině velkých měst pro volnou jízdu.

- Originální budovy v Přelouči a České Třebové (z trati BP).

- Objekt krčmy ve Spišské Nové Vsi, nádražní budova ve Vydrníku a podchody v Lanžhotě, to vše vytvořeno od Matese.

- Objekty ve stanici Brodské od Michala Ch.

- Objekty v Břeclavi od Zdeňka Z.

- Objekt nádražní budovy v Prosenicích od "klimi".

- Úprava stanice Košice (změněn typ peronů, jiné sloupy TV)

- Vyměněny sloupy TV mezi Břeclaví a Kúty za správný typ.

- V Praze Běchovicích byl zvednutý silniční most přes koleje do větší výšky.

- Prořezán hustý porost vysokých stromů mezi Kolínem a Prahou.

- Změněn nápis na nádražní budově v Třebovicích v Čechách.

- Nové nástupiště ve Wien Südbahnhof od Matese.

- Přidány námezníky v Polomi.

- Zaštěrkování trávy mezi kolejemi v Přerově a Olomouci.

Dále na základě videa od "3michal" bylo uděláno mnoho úprav mezi Žilinou a Popradem:

- V Žilině nové sloupy TV, nové návěstidla, přidána stahovačka.

- Za Žilinou směrem na Varín úprava návěstidel a vybudována nová odbočka vlečky do "nějaké" továrny, přidána stahovačka do tunelu u Strečna.

- Ve Vrútkách nové sloupy TV, přidány posunové návěstidla.

- Mezi Vrútkami a Kralovany změněny sloupy TV, zvýšená rychlost ze 100 na 120 a z 90 na 100 km/h, vytvořeny dva nové silniční přejezdy u Kralovan, nová stahovačka v Kralovanech, v Sučanech doplněny značky "konec nástupiště" a zrušená pomalá jízda na mostě u Krpelan.

- Mezi Kralovany a Ružomberokem změněny sloupy TV, v Lubochni přidány odstavné koleje, rampa na dřevo podél kolejí a vytvořen nový silniční přejezd.

- Za Ružomberokem směrem na Liptovský Mikuláš změněny sloupy TV, přidány cedule VZ, námezníky a posunové návěstidlo.

- U Štrby dostavěny dva nové dálniční mosty, mezi Štrbou a Popradem vymodelováno pohoři Tater.

Na aktualizaci se taky podílí "Jeffer", který vytvořil všechny mapy Tratě 321 a moc děkuji i Dasikovi za překlad stránky Tratě 321 do angličtiny.

Tak a to je vše, tímto "vánoční" aktualizace končí a do dalších Vánoc ode mě nic nečekejte:D
V aktualizaci 18 bude Praha.

Martin

Martin patri Vam velka VDAKA za to co ste urobili. Ja osobne som rad za to co ste vsetko urobili a urcite nebudem cakat na to kedy vydate dalsiu aktualizaciu. Ved tolko uprav co ste urobili to ani do Vianoc na buduci rok nestihnem pozriet. DAKUJEM ZA VSETKO :):):):):):)

Taky se přikládám ke gratulaci. Udělal jste mi moc velkou radost, hlavně za dokončenou Břeclav a krajinu do Valmezu.

Za ten ValMez Vám musím dát opravdu pochvalu , stavět tam je hrůza, vím o čem mluvím, začal jsem asi před 14 dny, a ještě není hotova ani čtvrtina nádraží. :(
Závidím Vám. A nejen to nádraží, ale i celou trať, já se svými 13 km své Rožnovské střely jsem oproti vám Rožnovka:321=1:100

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře