Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kendisek napsal:Ahoj,včera jsem si projel poprvé od aktualizace 17 trat 321 a zjistil jsem malé drobnosti.Před zastávkou Brodské není umístěna tabule "Vlak se blíží k zastávce" a pak na nádražní budově ve Valašském Meziříčí je z boku budovy nápis "Blansko" a na nádražní budově ve Lhotce nad Bečvou je zase z boku nápis (Mohelnice)Nechci tady nějak prudit,protože vím,co tato práce obnáší,ale až by byla chvilka,šlo by s tím něco udělat?
![]()
lokotrain napsal:Prosim vas kedy vijde najblizssia aktualizacia a co bude obsahovat ???
Stavitelxx napsal:Tak a to je vše, tímto "vánoční" aktualizace končí a do dalších Vánoc ode mě nic nečekejte
V aktualizaci 18 bude Praha.
jeffer napsal:ahoj znovu! neviem ci to tu niekto hlasil, ale vo viacerych aktivitach sa teraz vchadza do usti nad orlici od ceske trebove do letohradskej skupiny. lenze rychlostniky 85 su len na druhej strane. takze ked potom vlak odchadza smerom na chocen, ma az po bezpravi max. rychlost 70 a nie 85.
Stavitelxx napsal:jeffer napsal:ahoj znovu! neviem ci to tu niekto hlasil, ale vo viacerych aktivitach sa teraz vchadza do usti nad orlici od ceske trebove do letohradskej skupiny. lenze rychlostniky 85 su len na druhej strane. takze ked potom vlak odchadza smerom na chocen, ma az po bezpravi max. rychlost 70 a nie 85.
O tomto problému vím, už je to opraveno, ale musíš počkat do aktualizace![]()