Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Rocker napsal:
Ak by si vedel čítať,tak zistíš,že 2 strany dozadu sa rozoberá tento problém...

Ano je to rozebrano ale moc mi to nepomuze ale budu muset to pred stanici ukladat no:(

A to je to čo ti asi pomôže - ukladať si to.Ja som to ešte neskúšal tak neviem.Večer sa uvidí :lol:

Naposled editoval moderátor:

Rocker napsal:
A to je to čo ti asi pomôže - ukladať si to.Ja som to ešte neskúšal tak neviem.Večer sa uvidí :lol:

Ok diki za radu:)
Chtěl bych vědět jestli bude někdy postaven nějaky důl OKD? DIKI
Nevíte někdo kde bych našel správné řazení vozu vlaku a rychliku atd.. pro svoje aktivity
A nemohl bych vynechat aktualizaci 12,13? Protože s něma mi padají stanice a to ukládání je dost pracné znova zapnout a uložit a spadne a zas zapnout atd.

Zdravím hoši koukám že se tu řeší problém s padáním vesměs mi to padá taky a to jedu na sestavě cpu amd phenom 64.bit x4 9850mb gigabyte ma 770-ds 3 paměť 4 gb ddr2 a grafikou ati radon hd 4850 512mb ddr což aš tak slabé není si myslím zkoušel jsem to na min detaily a pořád to samé Ostrava hl.n spadne Ostrava Svinov spadne jinak dále problém není tak nevím čím to může být zatím jsem to řešil mazáním rozhlasů ve stanicích a jde to jen bez hlášení škoda a na konec chci poděkovat Staviteli za tuto užasnou trať .

honza214 napsal:
Rocker napsal:

Ok diki za radu:)
Nevíte někdo kde bych našel správné řazení vozu vlaku a rychliku atd.. pro svoje aktivity
A nemohl bych vynechat aktualizaci 12,13? Protože s něma mi padají stanice a to ukládání je dost pracné znova zapnout a uložit a spadne a zas zapnout atd.
1. Stavitelxx se jednou nechal slyšet, že nestaví, žádné vlečky, ale mezinárodní traťe, ale mohl změnit názor.
2. Řazení najdeš tady http://www.zelpage.cz/razeni/

Mirek1 napsal:
Zdravím hoši koukám že se tu řeší problém s padáním vesměs mi to padá taky a to jedu na sestavě cpu amd phenom 64.bit x4 9850mb gigabyte ma 770-ds 3 paměť 4 gb ddr2 a grafikou ati radon hd 4850 512mb ddr což aš tak slabé není si myslím zkoušel jsem to na min detaily a pořád to samé Ostrava hl.n spadne Ostrava Svinov spadne jinak dále problém není tak nevím čím to může být zatím jsem to řešil mazáním rozhlasů ve stanicích a jde to jen bez hlášení škoda a na konec chci poděkovat Staviteli za tuto užasnou trať .

Jak mazal to jste do trati nedaval soubor sound??

Už to bylo řečeno výše stačí jen smazat wav soubor a sms nechat aby to ve hře neházelo tabulky ,že něco schází

Kto má záujem o upravené staničné hlásenia nech sa ozve na mailo:
sovo54@gmail.com.
Tie najväčšie hlásenia majú teraz velkosť:
Petrovice, Olomouc, Svinov 17MB
Bohumín 18, Prerov 21, Suchdol,Ostrava 16 atď.
Nemám ešte upravené hlásenia z aktualizácie 14,nakoľko ju ešte nemám stiahnutú.

Mirek1 napsal:
Už to bylo řečeno výše stačí jen smazat wav soubor a sms nechat aby to ve hře neházelo tabulky ,že něco schází

Diki jdu do vyzkoušet
Prosím vás jak si můžu ze hry fotky na web jak je vyfotím a kde najdu v počítači?? Díki

Počas hrania stlačíš Print Screen a obrázok sa ti uloží do zložky Train Simulator
(C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator)

Inak táto otázka do tohto vlákna absolútne nepatrí a bolo by fajn kebyže si toto fórum preštuduješ a nie že plácneš hocičo hocikde...

Rocker napsal:
Počas hrania stlačíš Print Screen a obrázok sa ti uloží do zložky Train Simulator
(C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator)

Inak táto otázka do tohto vlákna absolútne nepatrí a bolo by fajn kebyže si toto fórum preštuduješ a nie že plácneš hocičo hocikde...

Diki to jsem věděl akorat sem nevěděl kde se to uloží ale ted jo dik

honza214 napsal:

No, pokud muzu mluvit za Martina (a v tomto pripade myslim, ze muzu, kdyz mu delam stranky, tak bych tohle mel vedet :)), tak se stavbou jakekoli vlecky OKD, ani pripadne stare trate z C. Tesina pres Orlovou do Bohumina, ani s zadnou jinou podobnou trati (at uz na nasem rodnem Ostravsku, nebo kdekoli jinde) v soucasnosti rozhodne nepocita... V planu jsou ty trate, co jsou v aktualni mape Trate 321 (a na strance trate http://simtrains.eu/trate/trat321/dalsi_info.php) vyznacene jako PLANOVANE!

No a ted k tem aktualizacim 12 a 13: jako vtip je tato otazka dobra... :D Samozrejme, ze si musis stahnout a nainstalovat (a k tomu jeste ve spravnem poradi) vsechny aktualizace... Proc myslis, ze jsou ocislovane? V kazde aktualizaci je aspon jeden soubor, co je treba prepsat a kdyz nejakou nenainstalujes, tak Ti Trat 321 (mozna i cely MSTS) bud vubec nenajede, nebo Ti proste v nekterem miste zkolabuje.
Kdyz Ti trat kvuli nekterym zvukum pada, nezbyva Ti, nez smazat prislusne wav soubory, jak tu bylo napsano, nebo si vylepsit pocitac, nebo pockat, az nekdo ty zvuky oreze (sovo54 uz tu psal svuj email...). Rozhodne to ale nemuzes resit tim, ze nenainstalujes nejakou aktualizaci, protoze pak ti nastanou takove problemy, ze jejich jedinym resenim bude preinstalovat Train Simulator.

dasik napsal:
V planu jsou ty trate, co jsou v aktualni mape Trate 321
Tak já myslím,že ale trať 323 bude taky,přesto že v plánu není,jelikož už je postaveno do Hostašovic z ValMezu,což taky nebylo vůbec v plánu a tak já myslím,že i toho se dočkáme,akorát honza214:musíš jen čekat.Pochybuju,že bude ta vlečka,ale spojení ValMezu a Púchova a Hostašovic z Frýdlantem jistě budou.Pokud chceš vlečky,zkus si je samostatně postavit. :wink:

Stavitelxx:Chci se zeptat právě na to,zda plánujete stavět 323.Pro 322 můžu okamžitě nafotit Hnojník.Třeba hned jen nasednu do vlaku a jedu.Ale jestli mám nafotit nějaké budovy na trati 323,moc rád bych pomáhal jednomu z nejlepších stavitelů v celé střední Evropě :)

Gajdma napsal:
Pochybuju,že bude ta vlečka,ale spojení ValMezu a Púchova a Hostašovic z Frýdlantem jistě budou.

No, 323ka je i moje srdecni zalezitost a jestli ji Martin dostavi, tak to bude i pro me velmi mile prekvapeni :D

Sory že to píšu ve zdejší diskuzi, ale nevíte kde se dá sehnat jízdní řád nákladních vlaků pro trat 270?

Tak jsem to hlášení oříznul a fungujete žádné pády se už nekonali projel jsem trať tam a zpět a ok. :)

mohol by som sa spytat ci stanicu Vydrník necaka rozsiahla rekonstrukcia lebo ked som sa tamad previezol vobec teren nezodpoveda skutocnosti ak by mal pripadne autor zaujem o fotky ako to tam vyzera nech ma prosim kontaktuje na SZ lebo ono tam chyba most popod stanicu a dost sa to nepodoba mam k dispozicii niejake fotecky

natiahol som do trate vsetky aktualizacie (ziadne upravy) a pohodlne presiel dodanu aktivitku rychlika z petrovic u karvine do prerova. ani jeden pad, ziadne vyraznejsie sekanie. pravda, v aktivite bez trafficu FPS okolo 25, len miestami okolo 30-35, v staniciach zas menej. mam semprona 3200 a 2 GB pamate (+3 GB swap), MSTS sa spusta s parametrom -mem:768 a mam upraveny soundcfg.dat na 60 MB pamate pre zvuky "SoundSystem ( 5, 800, 200, 62914560 )" (myslim, ze tato uprava trochu znizila FPS, ale zaroven odstranila miznutie zvukov). grafiku mam NVidia GeForce 7300SE (PCIx). aktivitku som si prepol z "leto sneh" na "jesen dazd" (mimo ine sa zlepsila adhezia - to je zrejme problem pocasia leto sneh, ze aj ked namiesto snehu je zamracene, adhezia zodpoveda snezeniu).

jeffer napsal:
...... aktivitku som si prepol z "leto sneh" na "jesen dazd" (mimo ine sa zlepsila adhezia - to je zrejme problem pocasia leto sneh, ze aj ked namiesto snehu je zamracene, adhezia zodpoveda snezeniu).
Ano, je to tak, adheze je nastavena na sněžení, takže při tvorbě aktivit je s tím potřeba počítat.

Přeji hezký podvečer.
Když už jsem u toho počasí, Martine prosím tě neuvažuješ zařadit přímo do aktualizace počasí od Blackwolfa? Já si ho zapoměl posledně obnovit a výsledek byl ten, že jsem jel v chystané aktivitě R1125 Gerlach skoro potmě už od Žiliny (19:20) a ve Vrůtkách (19:40) už je tma jako v pytli.:D Mluvím o letním jasném počasí, zato po aktualizaci od Blackwolfa Liptovský Mikuláš (20:45) ještě světlo. (screeny z aktivity ze starým počasím u mě ve vlákně). Nyslím si, že je to velká škoda toto upravené počasí nepoužít přímo v trati, trať je fakt překrásná, ale to počasí to malinko kazí. Navíc i mě bylo líto, že v aktivitě kterou dělám, jedu takový kus potmě, nicméně to nahrazuje to osvětlení, to se ti fakt povedlo paráda.:D Ale i s tím ubdatem od Blackwolfa se v trati setmí. Takže si hráč užije obojí.
S pozdravem Dan.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře