Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dan J. napsal:
Přeji hezký podvečer.
Když už jsem u toho počasí, Martine prosím tě neuvažuješ zařadit přímo do aktualizace počasí od Blackwolfa? Já si ho zapoměl posledně obnovit a výsledek byl ten, že jsem jel v chystané aktivitě R1125 Gerlach skoro potmě už od Žiliny (19:20) a ve Vrůtkách (19:40) už je tma jako v pytli.:D Mluvím o letním jasném počasí, zato po aktualizaci od Blackwolfa Liptovský Mikuláš (20:45) ještě světlo. (screeny z aktivity ze starým počasím u mě ve vlákně). Nyslím si, že je to velká škoda toto upravené počasí nepoužít přímo v trati, trať je fakt překrásná, ale to počasí to malinko kazí. Navíc i mě bylo líto, že v aktivitě kterou dělám, jedu takový kus potmě, nicméně to nahrazuje to osvětlení, to se ti fakt povedlo paráda.:D Ale i s tím ubdatem od Blackwolfa se v trati setmí. Takže si hráč užije obojí.
S pozdravem Dan.

Tak teraz mam pocit, ze si vynechal jednu z aktualizacii. Pozeral som screeny a mas stare pocasie (sudim podla oblohy), ale Martin uz pocasie od BW pouzil a bude to uz pomaly rok:wink:
http://simtrains.eu/trate/trat321/aktualizace11.php
U mna pocasie ok.

Hekl338 napsal:
Tak teraz mam pocit, ze si vynechal jednu z aktualizacii. Pozeral som screeny a mas stare pocasie (sudim podla oblohy), ale Martin uz pocasie od BW pouzil a bude to uz pomaly rok:wink:
U mna pocasie ok.
Ne ne, aktualizace mám všechny a to Blackwolfovo počasí jsem tam měl a zrušilo se nějakou aktualizací. Já jsem na 321 aktivitu s přechodem den/noc předtím nedělal, takže nevím kterou aktualizací se to mohlo vyrušit. No už ho tam mám. Ale teď jsem si na sebe upletl bič, protože všude kde byla tma musím ještě dodělat vozy ve stanicích, ta tme dost skryje.:D:D:D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Hekl338 napsal:
U mna pocasie ok.
Ne ne, aktualizace mám všechny a to Blackwolfovo počasí jsem tam měl a zrušilo se nějakou aktualizací. Já jsem na 321 aktivitu s přechodem den/noc předtím nedělal, takže nevím kterou aktualizací se to mohlo vyrušit. No už ho tam mám. Ale teď jsem si na sebe upletl bič, protože všude kde byla tma musím ještě dodělat vozy ve stanicích, ta tme dost skryje.:D:D:D
S pozdravem Dan.

Aha. Tak to bude asi 13 alebo 14 ta. Nakolko ja mam zatial akt. 12. Ale dobre vediet, aspon Martin vie, co ma opravit:)

chyba musi byt u vas. pozeral som sa do aktualizacii a nove pocasie je v akt. 11 (env subory a textury). v akt. 12, 13 a 14 sa pocasie nemeni (ostatne akt. 12 a 13 ani neobsahuju novy subor .trk, v akt. 14 je subor .trk co sa tyka pocasia rovnaky, ako v akt. 11). akt. 12, 13 a 14 neobsahuju ziaden zasah do adresara envfiles.

Hmmm, tak to je záhade. ;) Já měl to počasí furt, no nic je fakt, že chybička se může vloudit, ale jak teď zjistím jestli mi nějaká aktualizace nechbí? No nic, trať jede, tak co.:D
Dan

Dan J. napsal:
Hmmm, tak to je záhade. ;) Já měl to počasí furt, no nic je fakt, že chybička se může vloudit, ale jak teď zjistím jestli mi nějaká aktualizace nechbí? No nic, trať jede, tak co.:D
Dan

Nové počasí od Blackwolfa bylo v aktualizaci 11 a od té doby zůstalo nezměněno, žádnou další aktualizací jsem ho nezrušil:wink:

No a abych ujasnil diskusi o trati ČD 323, říká se mi to špatně, ale určitě ji stavět nebudu. Ne že bych nechtěl, ale není to možné, opět kvůli zkrácenému úseku tratě ČD 321.
Jsem schopný postavit trať ValMez - Púchov, tím, že tu trať vytrasuji více na západ, taky bych dokázal s trochou úsilí propojit i Břeclav - Bratislavu, ale ValMez - Frýdlant prostě nepůjde, mezi Frenštátem a Frýdlantem je tak málo prostoru, že tam s tim nejde nic dělat, do 11 km úseku bych musel vtěsnat 15 km tratě, na takové krátké vzdálenosti je to nemožné.

Stavitelxx napsal:
Dan J. napsal:
Dan

Nové počasí od Blackwolfa bylo v aktualizaci 11 a od té doby zůstalo nezměněno, žádnou další aktualizací jsem ho nezrušil:wink:

No a abych ujasnil diskusi o trati ČD 323, říká se mi to špatně, ale určitě ji stavět nebudu. Ne že bych nechtěl, ale není to možné, opět kvůli zkrácenému úseku tratě ČD 321.
Jsem schopný postavit trať ValMez - Púchov, tím, že tu trať vytrasuji více na západ, taky bych dokázal s trochou úsilí propojit i Břeclav - Bratislavu, ale ValMez - Frýdlant prostě nepůjde, mezi Frenštátem a Frýdlantem je tak málo prostoru, že tam s tim nejde nic dělat, do 11 km úseku bych musel vtěsnat 15 km tratě, na takové krátké vzdálenosti je to nemožné.

Tak i když jsem už MSTS dlouho nehrál, touto zprávou jste mně moc potěšil. Trať 280 je mou domovskou tratí a už se těším až se projedu z Púchova až do Hranic na Moravě a budu se moct pokochat krajinou a porovnat realističnost tratě. Věřím, stavitel takového formátu jko jste vy, postaví trať co nejvěrněji...

Stavitelxx napsal:
No a abych ujasnil diskusi o trati..............ale ValMez - Frýdlant prostě nepůjde, mezi Frenštátem a Frýdlantem je tak málo prostoru, že tam s tim nejde nic dělat, do 11 km úseku bych musel vtěsnat 15 km tratě, na takové krátké vzdálenosti je to nemožné.
Ahoj.
Tak toto je velmi neradostná zpráva. :( Já už se těšil, jak jsem to viděl v plánech aktualizací na webu, jak budu mezi Ostravou a Frenštátem p/R. prohánět soupravy ČSD Bpjo, vojenské transporty sovětské armády, která to byla na návštěvě 20 let.:D No co se dá dělat, určité věci jsou v MSTS o kompromisu, tak pokud to nejde, snad jesnou trať někdo postaví.:D:D

K tomu počasí a aktualizacím, to by mne zajímalo, kde udělali při instalaci soudruzi z NDR chybu:?: :D:D Asi tu trať budu muset nahodit znova, ale jak říkám, zatím jede jen počasí jsem nainstaloval přímo od Blackwolfa. No celý MSTS už budu dávat do nového compu, což je otázkou několika málo dní, takže se s tím drbat teď je asi zbytečné.;)

S pozdravem Dan.

Martine: ale půjde. Natáhneš oblouky a zkrátíš rovinky (vše s mírou) výsledek nikdo nepozná a kilometry nechybí. Oblouků tam máš dost.

Zdravím všechny. Na stránce Tratě 321 u aktualizace 14 jsem opravil "výhybku Dluhonice" na "výhybnu Dluhonice" a pro zahraniční zájemce o trať přibyla možnost zaplacení tratě pomocí převodu peněz na účet...

mám problém: v úseku Vydrník-Spišská Nová Ves a Kostoľany nad Hornádom tušim aj na štatnej hranici Čadca- Mosty u Jablunkova mi neukazuje rekonštruované koľaje mám aktualizaciu 14

fajo22 napsal:
mám problém: v úseku Vydrník-Spišská Nová Ves a Kostoľany nad Hornádom tušim aj na štatnej hranici Čadca- Mosty u Jablunkova mi neukazuje rekonštruované koľaje mám aktualizaciu 14

O čom to preboha točíš, aké ty chceš rekonštruované koľaje??????

Nevíte proč mi vždycki spadne hra kousek za Prahou Klánovice smněrem na Kolín?? Díki

A nevím proč stavitel neudělal mezi Ostravou Kunčicemi a Ostravou Hl.n. sloupy troltjoveho napětí když tam jezdi el.jednotky 460 a 560 z Havířova nebo z Českého Těšína

Když už je řeč o této trati, opravdu se nechystá rekonstrukce Ostrava hl.n. - Frýdlant n.O.? Podle mne je v některých úsecích křoví dál od trati než v reálu a taky ta elektrifikace části trati by se pro tvorbu aktivit hodila :roll:

honza214 napsal:
A nevím proč stavitel neudělal mezi Ostravou Kunčicemi a Ostravou Hl.n. sloupy troltjoveho napětí když tam jezdi el.jednotky 460 a 560 z Havířova nebo z Českého Těšína
A od kdy jezdí v Ostravě 560,co já vím tak tam jezdí 460,471. :wink: Smazat,prosím,předem děkuji.

perinakx
ja nechcem ziadne mne sa tam v tych usekoch neobjavuju kolaje v reale su tam rekokolaje, ak hram pise mi hlasku:
nejde najit soubor s modelem../Track_K/shapes_3/A2t500mstrt.s

dal by som aj obrazok aby si videl o com kecam ale neviem ako sa pridava
:(

Gajdma napsal:
honza214 napsal:
A od kdy jezdí v Ostravě 560,co já vím tak tam jezdí 460,471. :wink: Smazat,prosím,předem děkuji.

Tak sorry mno jezdi tam 460 ale vypada skoro jako 560

to uz bys po nem rovnou mohl chtit at postavi zastavku Ostrava stodolni a předela cely usek Hl.n. - Kuncice ;) Bohuzel majstr stavi tedka trosku jinde, tak nezbyva než čekat...

blazo napsal:
to uz bys po nem rovnou mohl chtit at postavi zastavku Ostrava stodolni a předela cely usek Hl.n. - Kuncice ;) Bohuzel majstr stavi tedka trosku jinde, tak nezbyva než čekat...

Jo v poho jen sem tak řekl že to tam neni

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře