Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

fajo22 napsal:
perinakx
ja nechcem ziadne mne sa tam v tych usekoch neobjavuju kolaje v reale su tam rekokolaje, ak hram pise mi hlasku:
nejde najit soubor s modelem../Track_K/shapes_3/A2t500mstrt.s

dal by som aj obrazok aby si videl o com kecam ale neviem ako sa pridava
:(

Neviem čo sú to rekokolaje ( asi máš na mysli rekonštruované, tie sa mne zobrazujú normálne) ale keď ti vypisuje takúto hlášku tak asi nemáš v poriadku GLOBAL alebo si vynechal nejakú aktualizáciu.

no ja mam všetky aktualizacie tak sa zajtra pozriem na ten global dik za informaciu

Rekontruované koleje (nové kolejnice, nové pražce, nové uchycení k pražcům, staré podloží) jsou mezi Jablunkovským tunelem a státní hranicí ČR/SR, dále mezi Vydrníkem a Spišskou Novou Vsí, taky je takto zrekonstruovaná jedna kolej v úseku Kysak - Kostolany nad Hornádom a potom ještě krátké úseky při výjezdu z tunelu u Vydrníku směrem na Vydrník a při výjezdu z Bujanovského tunelu směrem na Kysak, vždy jen jedna kolej.
Taky by měl být takto zrekonstruovaný úsek Čadca - Zwardoń, snad se k tomu někdy dostanu.
Pokud se ti "fajo22" textury nezobrazují a MSTS píše chyby, máš nepořádek v Globalu, něco ti tam chybí, doporučuji stáhnout znovu aktualizace 12-14.

honza214: Nevíme proč ti spadne hra za Prahou směrem na Kolín.
A úsek Ostrava hl.n. - Ostrava Kunčice teď modernizovat nebudu, už jsem zmodernizoval Dluhonice - Brodek, taky Červenka - Zábřeh (brzy zveřejním) a teď mám jinou práci, je třeba stavět nové tratě a ne předělávat staré...

Stavitelxx napsal:
....A úsek Ostrava hl.n. - Ostrava Kunčice teď modernizovat nebudu....
Ahoj.
A ani nevíš, jak mne to těší, příznivci dob moderních mne asi zabijou :D:D:D, ale mě se ten úsek stejně líbil před 20 lety více. Už tam jen po cestě z hlavního na střed chybi odstavený Štokr, jako vytápěcí kotel a v OV Střed koksovna a elektrárna Karolína a byla by to pro mne uplná slast.:D:D:D:D:D
S pozdravem Dan.

Mě taky postupná modernizace - koridorizace trati moc netěší, např. teď chystaná Červenka - Zábřeh, ale co naplat. :(

Zdravím,
nemáte někdo fotky z Valašského Meziříčí? Konkrétně potřebuji východní část nádraží (nádražní budovu, objekty kolem nádražní budovy).
Já to sice fotil, ale fotky někam zmizely a znovu se mi tam jet nechce.
Díky Martin

Při výjezdu z Přerova směrem na Ostravu mi na výhybkách hra spadne s hláškou: Selhalo nahravání modelu A1tPnt4_7dRgt.s. Kde je problém?

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
nemáte někdo fotky z Valašského Meziříčí? Konkrétně potřebuji východní část nádraží (nádražní budovu, objekty kolem nádražní budovy).
Díky Martin

Zkus skuknout google a napiš nádraží valašské meziříčí a nebo zkus google earth

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
Díky Martin
Zkus napsat na K-Report, do sekce tratě pod Beskydy, nebo tratě Severní Moravy.

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
Díky Martin
Já mám jen video směr Rožnov.Točil jsem tam,když jsem stavěl svoji 281 (Rožnov-ValMez).Pokud chceš nahraju ti to na edisk.Odkaz,pokud ti to teda bude k něčemu pšlu přes SZ.Nicméně zítra jedu do Zlína a jedu aji přes ValMez,kameru i foťák mám sebou,ale mám tam jen 17 minut.To bohužel nic nafotit nestihnu.Sorry :(
S pozdravem Marek.

Stavitelxx napsal:
Zdravím,
Díky Martin

My mame chatu na Bystřičce ale na chalupu jedu možna až v bžeznu tak sorry ale ValMez nestihnu protože tam stejně mam tak 5 minut na přestup tak fakt sorry. Hodně zdaru do stavbi trati přeje Honza

honza214 napsal:
Stavitelxx napsal:
Zdravím,
Díky Martin

My mame chatu na Bystřičce ale na chalupu jedu možna až v bžeznu tak sorry ale ValMez nestihnu protože tam stejně mam tak 5 minut na přestup tak fakt sorry. Hodně zdaru do stavbi trati přeje Honza
Sorry Martine, ale já jsem ještě nikdy ve ValMezu nebyl, pouze 2x projížděl a v nejblížší době se tam taky nechystám, tak ode mě fotky taky nečekej.

Pokud se najde ještě někdo, kdo Martinovi nemůže fotky nafotit, prosím napište mi mail na adresu nemuzumartinovinafotitfotky@seznam.cz , já ten seznam budu průběžně aktualizovat a uveřejním ho zřejmě na svém webu, aby Martin věděl s kým dále nemá počítat a aby jsem tady zbytečně nespamovali fórum.

Stavitelxx a perinakx :
uz som si dal do poriadku uz mi to ide vdaka za pomoc

Pred Kolinem od Prelouce smer PHA neni v TM navestena rychlost 145/135. Teda alespon u me jak u ostatnich nevim. Aktualizace 14.

Kuba napsal:
Pokud se najde ještě někdo, kdo Martinovi nemůže fotky nafotit, prosím napište mi mail na adresu nemuzumartinovinafotitfotky@seznam.cz
Tak mě prosím na ten seznam zatím nepiš ... zítra se tam zkusím odpoledne zastavit ... nějaká konkrétnější přání co nafotit?
Předpokládám, že jde spíše o fotky kvůli inspiraci než na použití na textury, že? Na to už bude tou dobou málo světla :)

Javim napsal:
Kuba napsal:
Pokud se najde ještě někdo, kdo Martinovi nemůže fotky nafotit, prosím napište mi mail na adresu nemuzumartinovinafotitfotky@seznam.cz
Tak mě prosím na ten seznam zatím nepiš ... zítra se tam zkusím odpoledne zastavit ... nějaká konkrétnější přání co nafotit?
Předpokládám, že jde spíše o fotky kvůli inspiraci než na použití na textury, že? Na to už bude tou dobou málo světla :)

Ofot to zhruba kolem celeho nádraží ale hlavně nádržní budovu a tak

Já bych mohl zítra nafotit Frýdlant N/Ostr.,Ostravici,Frýdek-Místek.A jsem domluvený u známého v Hnojníku.Bydlí přímo u nádraží.Pozítří jedu do Zlína nafotím Otrokovice a Frenštát.Budou tedy i originál budovy tady na Moravě.Pokud by bal zájem o další,tak ať se mi stavitel ozve přes SZ.Pozítří dám Stavitelovixx odkaz přes SZ.Zdá se mi,že to tu na severní Moravě trochu chybí.Modelovat neumím,ale foto pošlu.
A pokud nejde o ty textury tak mohu poslat to video :)

122 030-0 napsal:
Pred Kolinem od Prelouce smer PHA neni v TM navestena rychlost 145/135. Teda alespon u me jak u ostatnich nevim. Aktualizace 14.

A co se ti zobrazuje na TM?

Video Hranice - Valmez - Střelná mám v obou směrech, ale nejde to na něm přesně rozeznat, takže potřebuju fotky. Není to na textury, jen pro lepší orientaci při umísťování budov. Konkrétně potřebuji vyfotit nádražní budovu a objekty po stranách nádražní budovy, ať jde vidět, jak jsou ty budovy velké, jak jsou daleko od kolejí, jakou mají barvu atd, nic víc.
Na níže uvedeném odkazu je přesně znázorněno, co mě zajímá. Stačí fotky od kolejiště, z druhé strany být nemusí.
Předem moc děkuji za pomoc.
http://simtrains.eu/trate/trat321/foto/valmez.bmp

Stavitelxx napsal:
122 030-0 napsal:

A co se ti zobrazuje na TM?

Video Hranice - Valmez - Střelná mám v obou směrech, ale nejde to na něm přesně rozeznat, takže potřebuju fotky. Není to na textury, jen pro lepší orientaci při umísťování budov. Konkrétně potřebuji vyfotit nádražní budovu a objekty po stranách nádražní budovy, ať jde vidět, jak jsou ty budovy velké, jak jsou daleko od kolejí, jakou mají barvu atd, nic víc.
Na níže uvedeném odkazu je přesně znázorněno, co mě zajímá. Stačí fotky od kolejiště, z druhé strany být nemusí.
Předem moc děkuji za pomoc.
http://simtrains.eu/trate/trat321/foto/valmez.bmp
Tak já to nafotím zítra,mám tam čas 45 min. to už bych stihl :) P.S.Později mohu nabídnout i tu texturu :) Jedu tam znovu pro vyfocení několika objektů pro svoji 281 :)

Stavitelxx: V Track monitoru rychlost co je navestena na trati, tedy pocitam ten horni rychlostnik 145km/h.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře