Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Takže hotovo ... bylo mizerné světlo a já mám třaslavé ruce, takže ISO 1600 to jistilo ... vzhledem k účelu by to vadit nemělo.
Zde je balíček zmenšených fotek:
http://linux.fjfi.cvut.cz/~javim/msts/valmez/valmez.zip
Ke každé fotce bude (než to tam načte, bude to chvilku trvat) fotka v původní velikosti na odkaze jako je tento.
http://linux.fjfi.cvut.cz/~javim/msts/valmez/IMG_7224.JPG (náhled k této se jmenuje IMG_7262-small.JPG).
Fotil jsem tak nějak co mě napadlo z různých míst a v různých směrech ... snad se nějak zorientuješ ... případně pošli dotazy do SZ :)

Javim: Díky moc, ty fotky jsou fakt super!!!

122 030-0: Vždyť to je v pořádku, že na track monitoru je rychlost 145, tak v čem je problém?

Naposled editoval moderátor:

Stavitelxx: Mozna to je jenom u me, tady je foto http://sweb.cz/Jiri-Sindelar/as.jpg . Ta druha tratova kolej uz zobrazuje tu rychlost. V kazdem pripade jestli vam se to zobrazuje tak to neresme, ridim se stejne predvestnikem :).

122 030-0 napsal:
Stavitelxx: Mozna to je jenom u me, tady je foto http://sweb.cz/Jiri-Sindelar/as.jpg . Ta druha tratova kolej uz zobrazuje tu rychlost. V kazdem pripade jestli vam se to zobrazuje tak to neresme, ridim se stejne predvestnikem :).

Já track monitor nepoužívám, tak nevím, jestli se mi v něm ta 145 objevuje...zkontroluji to.

Zdravím, traťovka by měla prověřit odjezdové návěstidlo na druhé koleji ve Lhotce nad Bečvou, ve směru na Hustopeče nad Bečvou svítí na něm rychlost 40 km/h do odbočky, i když je to postaveno do rovna.

Ondra.H napsal:
Zdravím, traťovka by měla prověřit odjezdové návěstidlo na druhé koleji ve Lhotce nad Bečvou, ve směru na Hustopeče nad Bečvou svítí na něm rychlost 40 km/h do odbočky, i když je to postaveno do rovna.

Jo vím, už jsem to opravil, díky:wink:

takze pi 11 aktualizacii mi vipisuje toto: Erorr reading train databasefile. Line:262 prosim pomozte. co mam robit?

Zdravím,
na stránce Tratě 321 si můžete stáhnout další aktualizaci.

Byla dokončena krajina z Nedakonic do Břeclavi, kromě stanice Břeclav. Ta je prozatím bez krajiny, ještě jsem se nedostal k její modernizaci.

Jsou v trati umístěny nové objekty od Matese - budka Tepličky nad Hornádom, nádražní budova Krompachy a vodojem v Bzenci, od Deteria jsem použil nádražní budovy v Karviné (objekt ještě není úplně hotový), v Ústí nad Orlicí, budova odbočky Závada a budova odbočky Koukolná u Dětmarovic.
A z tratě ŽSR 169 mám originální nádražní budovu v Košicích.
Všem modelářům děkuji za perfektní objekty.

No a samozřejmě přikládám i další staniční hlášení, do stanic Hulín, Otrokovice, Staré Město u Uherského Hradiště, Moravský Písek a Hodonín.

Martin

Já nabízím Stavitelovixx fotografie:
Otrokovice

Bohužel to zřejmě na texturu nevypadá.I když možná by i něco vyjmout šlo.Pokud by Stavitelxx chtěl,tak mám hlášení ve ValMezu.Video z Hulína a z Otrokovic,jen krátké.Ještě ho nemám v PC.Bo mi to nějak blbne,ale snad to najede a pak dám odkaz.

Gajdma: Schválně se zaposlouchej do toho svého "hlášení" z ValMezu a porovnej ho s hlášením třeba v Ostravě v trati. Máš bojovej úkol najít jeden jediný a hodně podstatný rozdíl.....

Tade napsal:
Gajdma: Schválně se zaposlouchej do toho svého "hlášení" z ValMezu a porovnej ho s hlášením třeba v Ostravě v trati. Máš bojovej úkol najít jeden jediný a hodně podstatný rozdíl.....
Asi to,že na to jdu trochu jinak a že chci aby kulisu tvořilo i to mluvení lidí a tak.Rozdíl vidím.Jestli máš na mysli kvalitu,tak to já neřeším,ať je to jakoli zvuková kulisa je udělaná.Jestli by to někomu vadilo,tak má smůlu.Já to tak mám rád.Ale to sem nepatří...

Zdravím, takže jak jsem tu před nedávnem psal ohl. starého počasí, že je v aktualizaci, tak jsem asi opravdu nějakou aktualizaci vynechal. Trať jsem včera kompletně přeinstaloval a chybělo mi tam toho mnohem více.:eek: Jooo hold jsem to malinko zadu... Ale už to jede jak má.:D:D:D
Dnes testnu 7 a půl hodinový díl Gerlachu na přeinstalované trati, takže i se solidní zátěži traffic řízeného PC.;)
S přáním hezkého dne Dan.:cool:

Ahoj, chcem sa opýtať na chýbajúce zimné textúry na východe Slovenska. Vypisuje ich niekto a budu sa dopĺňať, alebo môžem jednoducho použiť všetky letné?

No neviem či je práve najlepšie znižovať hlasitosť hlásení na takú úroveň ako sú lebo má to 50 a viac MB a je z toho počuť asi tak 25%, lebo keď už prídem do stanice, odbrzdím, hučí v tom kompresor, a keď sa vypne tak už mi to píska na odjazd a z hlásenia mám veľké H malé o rímska 5 a tak ďalej.

Hlášení je přece určeno především cestujícím na peronech a v nádražní hale a ne fírovi v kabině. A co na tom vychutnávat? To, že to mele furt to samé bez ohledu na to, co se děje ve stanici. Buď rád, že tomu není až tak moc rozumnět.

JiříkTK napsal:
Hlášení je přece určeno především cestujícím na peronech a v nádražní hale a ne fírovi v kabině. A co na tom vychutnávat? To, že to mele furt to samé bez ohledu na to, co se děje ve stanici. Buď rád, že tomu není až tak moc rozumnět.
Já,když jsem jel z ValMezu do Rožnova na 842,tak mu opravdu rozumět nešlo.Zvláště jak tam jezdíte těma banánama,peršingama a nevím čím ještě.I na 810,jak nemáme otevřené okno není slyšet.A myslíte,že některý z fírů vnímá hlášení?A dookola furt to samé?Myslím,že to Stavitelxx dobře vyřešil a za to mu patří velké + :)

Aká múdrosť sveta, ak to hlásenie "fíra" nemá počuť tak načo tam potom je??????????? Mám si klávesou "5" sadnúť do vagóna a užívať si MSTS tak??????

perinakx napsal:
Mám si klávesou "5" sadnúť do vagóna a užívať si MSTS tak??????
Aj to sa dá,už som sa povozil.Stačí v act. zmeniť jedno čísielko:lol:
Inak neviem ako vy,ale ja keď som v reále v mašine tak ja si hlásenie vypočujem.Mám rád tie ich melódie :D

Ja som za to aby bolo hlasnejsie tie hlasenia robi to realnejsi pocit "firovania"

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře