Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Souhlasím plně s Čoudou, radši se projedu přes Lideč než někam do Polska, či Rakouska. Už vidim jak někdo pojede 8 hodin v kuse z Warszawy do Vídně. Toto by už musel závislák a nebo blázen. Já osobně takovou dobu ani u pc nevydržim.:roll:

Nemyslíte, že jste trochu OT?

Teda lidi s Váma je fakt sranda:D Tady se člověk jen slůvkem zmíní o Warszawe a hned se tu o tom bouřlivě diskutuje... To byl jen fór, do Polska vůbec nestavím:D:D:D Tak teda jdu stavět, "??" čeká:D:D:D

Čouda napsal:
Jo to bych chtěl vidět. Celou trasu durch nejezdí ani jedna mašina ani jeden fíra, tak proč bychom to měli jezdit my?
http://www.zelpage.cz/razeni/09/vlaky/cd-102

Prohlídni si to,mašiny se střídají v Břeclavi a Bohumíně,ale to neznamená,že bych si to neprojel celé.Jednu část pojedu na taurusu druhou na ČD 362 a třetí na EP09.
Když teda Warszawa nebude,tak alespoň taurus+ČD 362.
280 je skvělá trať to netvrdím,Košičan a vše takové,taky zajedu ve volné jízdě,ale mám teď na starosti něco důležitějšího.

S pozdravem Marek.

Stavitelxx: Ale dúfam, že si sa Čoudu opýtal, či môžeš stavať smerom na "??"? Mal by Ti to odobriť, nieže postavíš niečo, čo sa mu nebude páčiť, lebo to by bola katastrofa...

Čouda napsal:
Celou trasu durch nejezdí ani jedna mašina ani jeden fíra, tak proč bychom to měli jezdit my?
...
Už vidím jak jezdíme v Polsku, když nikdo nezná ani čárku z jejich předpisů.

Omlouvam se za OT, ale na tohle reagovat musim... Proc porad nekteri z Vas prosazuji ten (podle me uplne zcestny) nazor, ze by se v MSTS melo jezdit jen po realnych trasach, jen po kolejich, po kterych se skutecne jezdi, jen soupravami, ktere se v dane oblasti pouzivaji apod.? Meli byste si uvedomit, ze je to jen hra a pokud me napadne jet z Fulneku courakem (810) do Vidne, navic na koridoru po prave koleji, tak je to jen ma vec a na pozitku z jizdy mi to nic nezkazi. Co se casu tyce, kdyz nekdo nevydrzi byt tak dlouho u pocitace, muze si aktivitu treba po 2 hodinach ulozit a dojet jindy. A k tem jinym predpisum v jinych statech (ted to myslim obecne, i kdyz se Polsko stavet nebude): aspon se clovek nauci neco noveho...

Na Waršavu se vyprdni. Prý se tam kdysi v minulosti samovznítil starosta. Někdy v 16. století...
Já neblázním s Waršavou, jenom píšu, že je nesmysl stavět do Waršavy. Tadydle Lideč to je v současné době společně s Osek-Hradec Králové a Praha - Kralupy nejvíce potřebná trať. Potom teprve můžeme mít nějakou Waršavu.

To Folcek: Na HDD mám ještě aktivitu od Martina Zemana se šestikolákem z Třince do Prahy Radotína ucelenku Wapek se struskou. myslím, že se to jelo taky 8 nebo i více hodin. V kuse se to opravdu nedá, i když u těch nákladů to není tak hrozný. Stojíš, kousek popojedeš, stojíš - jukneš na telku - popojedeš no prostě odreagování, jenže všichni furt rychlíky a nějaký parničky, u toho si člověk neodpočne.

Ahoj, jsem tady novacek a chci se zeptat na par veci. Jak nahraju do trate 321 jine lokomotivy a vlaky nez ktere mam v zakladnim train simulatoru? A taky se chci zeptat, jak je to s normalnim provozem na trati? Proc tam neni provoz a proc jezdim porad sam? Diky

Čouda napsal:
Na Waršavu se vyprdni. Prý se tam kdysi v minulosti samovznítil starosta. Někdy v 16. století...
Já neblázním s Waršavou, jenom píšu, že je nesmysl stavět do Waršavy. Tadydle Lideč to je v současné době společně s Osek-Hradec Králové a Praha - Kralupy nejvíce potřebná trať. Potom teprve můžeme mít nějakou Waršavu.

To Folcek: Na HDD mám ještě aktivitu od Martina Zemana se šestikolákem z Třince do Prahy Radotína ucelenku Wapek se struskou. myslím, že se to jelo taky 8 nebo i více hodin. V kuse se to opravdu nedá, i když u těch nákladů to není tak hrozný. Stojíš, kousek popojedeš, stojíš - jukneš na telku - popojedeš no prostě odreagování, jenže všichni furt rychlíky a nějaký parničky, u toho si člověk neodpočne.

Protože jsi si nepřečetl FAQ. Tam najdeš odpovědi na své otázky.

Chci se zeptat kdy máte v plánu začít stavět usek Praha-Benešov u Prahy a České Budějovice?Jinak trať je super!!!!!!!! jen tak dál a hodně uspěchů do stavení.

Čouda napsal:

Proč by měl prdět na Warszawu?Jestli bude mít Stavitelxx podklady,tak at jí udělá,myslím,že zde bude mnoho lidí rádo.Já osobně bych si rád projel úsek Warszawa - Wien.trať by to byla výborná.

Ahoj a chtel bych se zeptat...mel jsem zakladni verzi trate 321, nahral jsem 7 aktualizaci...vse v pohode...ted jsem tam nahral 11 a 12 aktualizaci a pise to pri nacitani do hlavniho menu "Error reading train database file. File: Trains/Trainset/zssk_162/zssk:162003.eng Line: 260 . Poradi mi nekdo, jak se toho mam zbavit? Nechce me to uz vubec pustit do menu :(

Proč by se nedalo jet v kuse 8 hodin? Navíc s přestávkama jak psal Čouda (nákladní aktivita).
Já jel nedávno testovací jízdu rychlíkem z Prahy Libně do Košic a to v kuse, nějakých asi 9 hodin. Je fakt, že za Popradem už jsem byl docela oblbnutý, ale dojel jsem to až do Košic a dokonce bez chyby, bez použítí záchranné brzdy atd, takže to jde, když se chce. I z Varšavy do Vídně by to šlo jet nonstop, chce to jen chtít a mít na to čas:D

Stavitelxx napsal:
Proč by se nedalo jet v kuse 8 hodin? Navíc s přestávkama jak psal Čouda (nákladní aktivita).
Já jel nedávno testovací jízdu rychlíkem z Prahy Libně do Košic a to v kuse, nějakých asi 9 hodin. Je fakt, že za Popradem už jsem byl docela oblbnutý, ale dojel jsem to až do Košic a dokonce bez chyby, bez použítí záchranné brzdy atd, takže to jde, když se chce. I z Varšavy do Vídně by to šlo jet nonstop, chce to jen chtít a mít na to čas:D

Když to takhle napíšete,tak by z toho dalo usuzovat,že máte přece jen v plánu tu Warszawu ne? :razz:;)
A ještě aby nezapoměl...kdo chcete jezdit Taurusem 1216,tak jsem ho objevil na stránce www.train-simulator.net .Můžete si jej stáhnout.Já už jsem s ním projel úsek Praha Libeň - Wien Sudbhf. a je to luxusní stroj ;)

Naposled editoval moderátor:

Warszawu určitě ne, nechci se nijak dotknout poláků, ale polské železnice nemám vůbec rád. Sice by to bylo pěkné mít v Trati 321 další hlavní město, ale to už raději z Bratislavy do Budapeště.:wink:

Rocker napsal:
Stavitelxx napsal:
...ale to už raději z Bratislavy do Budapeště.:wink:
K tejto variante by som sa určite prikláňal ;-)
Tak já teda taky.ŽSR 130 přímo miluju...
Prolítl jsem si celou 280 a 323 v RE a objevil jsem chybu.Nevím,je-li v tom úmysl,ale jde o chybu v převýšení.Kousíček za ValMezem u rozdělení 323 a 281 jsem objevil,že 281 je zakopaná asi 100 m to takhle vede,než se terén sníží.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t81571_chyba.JPG[/URL]

Naposled editoval moderátor:

Stavitelxx napsal:
Warszawu určitě ne, nechci se nijak dotknout poláků, ale polské železnice nemám vůbec rád. Sice by to bylo pěkné mít v Trati 321 další hlavní město, ale to už raději z Bratislavy do Budapeště.:wink:

Nevadí,sice by to bylo opravdu moc hezké,ale teďka,co jste zmínil Budapešť,tak to začíná znít ještě lépe ;)
Já osobně,když jedu tratí přes Bratislavu do Budapeště,tak mám hlavu z okna a pozoruju hezkou krajinu,protože je ta trať dolů na Budapešť sama o sobě velice hezká a zajímavá,takže jsem taky zastánce pro to,že raději Budapešť než-li Warszawu ;)

Ještě se vrátím k tomu, co je v reálu možné a není.

Na podzim jsme vozili přímé NEx Straubing - Furth i. Wald - Praha - ČT - Kúty - Trnava - Leopoldov. Jednou mašinou a v úseku Furth - Leopoldov strojvedoucím bez vystřídání. Akorát to vycházelo na šichtu.
Další brutální případ byl Klinkum (u holandských hranic) - Curtici (v Rumunsku). Střídání strojvedoucích v Děčíně, z Kútů slovenský pilot, z Rajky maďarský.

Stavitelxx napsal:
Warszawu určitě ne, nechci se nijak dotknout poláků, ale polské železnice nemám vůbec rád.
Tedy proc Ty vybudoval stanice Zwardoń?

Sice by to bylo pěkné mít v Trati 321 další hlavní město, ale to už raději z Bratislavy do Budapeště.:wink:
Stavba useku Warszawa - Petrovice u Karvine je trudna. Trat je dlouha na circa ~350 km. Mesto Warszawa je velke, bude tam mnoho stanic, koleji etc.
Uz lepe bude vybudvat trat k Budapeste nebo k Ukrainu (Cop) (plus trat SRT).

(Jsem z Polsko, odpustite za hnusnou cestinu)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře