Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Z Prahy hl.n do Bratislavy nebo opačně můžeš jezdit i vrchem,jen v jiné trati než pojednává tohle vlákno a to v trati BP.
Vypadá to,že ses prozradil a trať 321 sis nelegálně stáhnul.

Naposled editoval moderátor:

poison napsal:
Z Prahy hl.n do Bratislavy nebo opačně můžeš jezdit i vrchem,jen v jiné trati než pojednává tohle vlákno a to v trati BP.
Vypadá to,že ses prozradil a trať 321 sis nelegálně stáhnul.

:D:D:D:D Jo tak to mě teď pobavilo.Ne e,upřímně říkám,že jsem si trať poctivě koupil jako všichni uživatelé tady.Tím příspěvkem jsem chtěl říct,že vítám každou trať,co se postaví. ;)

pri tvorbe aktivity som narazil na problém a to že pri načitávaní hry mi vyhodí tabuľku a následne hra padne... neviete niekto, kde je problém?
http://www.myimg.de/?img=beznzvub3887.jpg

p0s3r4 napsal:
pri tvorbe aktivity som narazil na problém a to že pri načitávaní hry mi vyhodí tabuľku a následne hra padne... neviete niekto, kde je problém?
Máš nějakou chybu ve vozidle, mě to psalo taky u zssk_Bmeer

S pozdravem wismar

p0s3r4 napsal:
Ahoj.
Já bych spíš řekl, že ti nějaký vůž zasahuje mimo trasu (šturc). Většinou to dělá blbě umístěný loose con., nebo blbě nadefinovaná trasa, tak, že se na ni nevejde traffic. (vozy zapřáhlé za servisem 1) Takže trat s tím nemá nic společného. :D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
p0s3r4 napsal:
Ahoj.
Já bych spíš řekl, že ti nějaký vůž zasahuje mimo trasu (šturc). Většinou to dělá blbě umístěný loose con., nebo blbě nadefinovaná trasa, tak, že se na ni nevejde traffic. (vozy zapřáhlé za servisem 1) Takže trat s tím nemá nic společného. :D
S pozdravem Dan.
Ja som ani netvrdil, že to má niečo s traťou spoločného, ale či nevie niekto, kde je problém. Do tohto vlákna som to hodil len preto, že jedná sa práve o túto trať. Ale každopadne ďakujem ;-)

Dobry večer, chtěl jsem se zeptat jest-li nahodou někdo neví, jest-li p. Stavitelxx zveřejnil zkrácené zvuky?

Děkuji za odpověď wismar

Myslím že ještě ne, alespoň sem ještě nedal odkaz. Martin je dá nejspíš jako součást další aktualizace trati.

Myslím že je nedá do aktualizace č. 17 proto že psal že je nebude dávat jako součás aktualizace. Ptám se proto, že mi zamrzává PC když dojedu do nějaké stanice která je ozvučená.

Tak jsem na slezině dostal DVD s tratí. Stihl jsem projet Košice - Žilina, Petrovice - Žilina - Trenčín - Košice a Košice - Havířov - Ostrava střed - hl.n. - Svinov - Olomouc - Praha. Trať je o trochu kratší než reál (cca 10%), ale to je úděl všech tratí. Jako jedinou výtku bych dal přílišnou rovinatost. Například z Čadce do Trenčína je vodorovná trať. Dále z Liptovského Mikuláše na Štrbu je max. 13 promile, převážně 10 promile a to reálu neodpovídá. Z druhé strany je to o mnoho lepší. Ke zpracování nemám výhrad, je to v pohodě. Celkově trať hodnotím jako perfektní dílo, velice chválím autora.

Zdravím,chci říct,že když jsem v noci v zimě projížděl úsek Žilina - Košice,tak mi to vyhodilo hlášení o chybějících texturách,tak jsem si je zapsal a tady jsou,jen nevím,jestli to dělá jen mě nebo i ostatním uživatelům

routes\Trat321\textures\snow\MOST03.ace
........................................\PILIR01.ace
........................................\KAMEN02.ace

routes\Trat321\textures\night\zamkova.ace
........................................\texturahlavna_b kopie.ace

Tohle by mělo být vše.

Musa napsal:
Zdravím,chci říct,že když jsem v noci v zimě projížděl úsek Žilina - Košice,tak mi to vyhodilo hlášení o chybějících texturách,tak jsem si je zapsal a tady jsou,jen nevím,jestli to dělá jen mě nebo i ostatním uživatelům

Tohle by mělo být vše.
Dobrý den nic proti, ale asi se prokázalo to co už tady vylo zmíněno. Trať 321 máš s nelegálního zdrije (internet) protože tvé přihlouplé otázky typu: chybi mi to a to, kdyby si sledoval toto vlakno, tak bysi zjisti že se stavitelxx už omlouval za případné chybějíci textury a postupně je bude doplňovat.

S pozdravem wismar

V aktualizace no. 15 je "dokončení krajiny mezi Nedakonicemi a Břeclaví". Na www Trati 321 je obrazek z Breclavi kde je dokoncena kraina v okoli stanice Breclav.
Ja mam nainstalovane aktualzace 1-16 i v Breclavi je luka - jen koleji, stavba depo, nastupiste a navestidla. Kraina je dokoncena 3-4 km pred Breclavi - a dalse jen koleji, trakce a navestidla. Tak musi byt?

Przemek77 napsal:
V aktualizace no. 15 je "dokončení krajiny mezi Nedakonicemi a Břeclaví". Na www Trati 321 je obrazek z Breclavi kde je dokoncena kraina v okoli stanice Breclav.
Ja mam nainstalovane aktualzace 1-16 i v Breclavi je luka - jen koleji, stavba depo, nastupiste a navestidla. Kraina je dokoncena 3-4 km pred Breclavi - a dalse jen koleji, trakce a navestidla. Tak musi byt?
Dobrý den krajina v okolí Břrclavi bude dokončená až v aktualizaci č. 17 protože stavitelxx čekal až na modernizaci této stanice.

S pozdravem wismar

wismar napsal:
... Trať 321 máš s nelegálního zdrije (internet) protože tvé přihlouplé otázky typu: chybi mi to a to, kdyby si sledoval toto vlakno, tak bysi zjisti že se stavitelxx už omlouval za případné chybějíci textury a postupně je bude doplňovat.

Tady asi někdo vážně neprošel vlákno ...
Příspěvek #391

Javim napsal:

Pokiaľ ste si nevšimli, tak pár príspevkov dozadu je môj výpis chýbajúcich textúr v úseku Poprad - Košice.#428 Ale keď tak hľadajte znova... :D

Tož pánové, když už se tu zase rozběhla debata o chybějících texturách, opět připomínám, že existuje skvělý český prográmek od Michala, který se jmenuje Track Report a který staviteli tratě vypíše vše, co mu v trati chybí a dá mu řadu dalších informací. Stačilo by jej používat (jako to dělá Zbyněk v BP a další) a v tratích by se vyskytnula chybějící textura či podobná chyba jen ojediněle.

Pánové, to je takový problém nahradit chybějící textury např. letními resp. denními?

Pokud jich je kolem několika set, tak si myslím, že to problém pro obyčejného uživatele je.
Pokud znám strukturu adresářů trati a vím co a kam, tak například čistky a doplnění chybějícího u mé trati byla práce na hodně hodin. Pokud nejsem znalý, tak musím jezdit jen v létě a ve dne.

wismar napsal:
Musa napsal:

Tohle by mělo být vše.
Dobrý den nic proti, ale asi se prokázalo to co už tady vylo zmíněno. Trať 321 máš s nelegálního zdrije (internet) protože tvé přihlouplé otázky typu: chybi mi to a to, kdyby si sledoval toto vlakno, tak bysi zjisti že se stavitelxx už omlouval za případné chybějíci textury a postupně je bude doplňovat.

S pozdravem wismar

Já už fakt nevím,jak vám to má říct.Trať jsem si poctivě koupil a už mě nebaví to tu psát.Trať jsem si koupil po aktualizaci číslo 9.Vím,že se stavitelxx omlouval,ale myslím že i Kevin vypisoval chybějící textury,tak jsem teď já vypsal ty,co mi chybí.Nevím,jestli ty,co mám já vypsal i Kevin,ale vypsal jsem to jen proto,aby to mohl stavitelxx doplnit,tak nechápu,proč tady furt řešíte takové kraviny jako stažení z nelegálního zdroje!

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře