Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ondro135, Musa má pravdu, dřív byla chyba v umístění stahovaček, ale teď už je to opravené, stahovačky jsou v pořádku i v Kolíně, i v Břeclavi, takže máš asi nějakou chybu v trati. Doporučuji znovu stáhnout a nainstalovat aktualizaci 17.

Práce na Pražském uzlu jdou rychle kupředu, musím poděkovat Matesovi za další objekty nového spojení, Deteriovi za nové sloupy TV, Miran upravil nádraží na Masaryčce, Honza Švec upravil objekty na hlavním nádraží, takže se pracuje jedna radost:oops:

Obrázky tady žádné dávat nebudu, náhodou bych je tu umístil ve špatném formátu a někteří z Vás by to psychicky neunesli, takže rači nic, až bude aktualizace hotová, dám vědět.

Jinak pokud někdo do Tratě 321 vkládá upravené staniční hlášení pro slabší počítače, nemusíte žádné soubory z tratě mazat, stačí nakopírovat ty nové a nechat přepsat, ať se vyhnete tomu, že Vám potom budou chybět "sms" soubory.

Martin

Naposled editoval moderátor:

Chtel bych se jen optat kdy bude hotova ta Praha. Urcite vim ze stavba tak sloziteho uzlu neni prochazka ruzovym sadem, ale jestli nevite nahodou kdy asi tak priblizne bude. Predem diky za odpoved

Armin napsal:
Chtel bych se jen optat kdy bude hotova ta Praha. Urcite vim ze stavba tak sloziteho uzlu neni prochazka ruzovym sadem, ale jestli nevite nahodou kdy asi tak priblizne bude. Predem diky za odpoved
Stavitelxx napsal:
Tak a to je vše, tímto "vánoční" aktualizace končí a do dalších Vánoc ode mě nic nečekejte:D
V aktualizaci 18 bude Praha.

Je mi to blbe, ale mam tu maly zadrhelik pri tvorbe aktivit Kdyz sem postavil ne zrovna kratkou aktivitu uz v celku hotovou a chtel sem pridat pocitacem rizeny provoz, tak se mi neotevrelo okenko UPRAVIT pocitacem rizeny provoz. Nevim kde nastal ten ne zrovna maly problem
Predem diky za radu :)

podle toho co píšeš si chtěl teprve začít dělat PC řízený provoz,alias traffic.Nejdřív mu musíš vytvořit soubor xx.trf, takže pokud můžeš, tak klikni nejdřív na "NOVÝ" (tam co si chtěl kliknout na UPRAVIT), vytvoř soubor .trf a pak se teprve zaktivuje tl.UPRAVIT.

AlesB napsal:
podle toho co píšeš si chtěl teprve začít dělat PC řízený provoz,alias traffic.Nejdřív mu musíš vytvořit soubor xx.trf, takže pokud můžeš, tak klikni nejdřív na "NOVÝ" (tam co si chtěl kliknout na UPRAVIT), vytvoř soubor .trf a pak se teprve zaktivuje tl.UPRAVIT.

ano ano to vse vim z drivejska ale okenko kde se ten provoz nastavuje se nechtelo otevrit. Nevadi problemek sem vyresil tim ze sem preinstaloval trat 321 :D:D → problemek uz smeten ze stolu. Vse funguje tak jak ma. I presto diky za radu ;-)

Armin: Okno muselo být schováno za Windows lištou nebo kdekoliv, kde není vidět. Tento problém jsem měl též.

klimi napsal:
Armin: Okno muselo být schováno za Windows lištou nebo kdekoliv, kde není vidět. Tento problém jsem měl též.
Přesně ten samý problém jsem taky řešil a ejhle okno bylo schováno pod lištou Windows.

Zdravím potřeboval bych poradit, když jedu z Bohumína do Ostravy tak když přijíždím k nástupišti v Ostravě hl. nádraží tak mi spadne simulátor neví někdo co stím??:(

Nemáš tam původní staniční hlášení?

Otík11: Mne sa to stávalo tiež v tomto mieste a aj v Svinove. Zmazal som zo zložky saves všetky súbory, nechal som len jeden a mne to pomohlo ;-):D tak neviem :D Skús zmazať ak ich tam máš viac ;-)
Ale môže to byť aj preto,že počítač nezvláda hlásenia, už sa tu o tom niečo písalo pár strán dozadu.

3michal napsal:
Otík11: Mne sa to stávalo tiež v tomto mieste a aj v Svinove. Zmazal som zo zložky saves všetky súbory, nechal som len jeden a mne to pomohlo ;-):D tak neviem :D Skús zmazať ak ich tam máš viac ;-)
Ale môže to byť aj preto,že počítač nezvláda hlásenia, už sa tu o tom niečo písalo pár strán dozadu.

Děkuji už to je Ok bylo to staničníma hlašení.

Ahojte, stahol som si trat ale po jej nahodeni pri spusteni test jazdy Frydland - nevem co bolo to druhe mesto mi napisalo ze neni mozne nacist subor vozidla nevem akeho. po nahodeni vsetkick aktualizcii mi uz na zaciatcnom nacitavani hodi chibu v subore 162011.ENG skusal som ho aj prepisat verziou zo stranky ked som stahol aktualizacie ale nepomohlo, mohol bi ste mi prosim ta poradit ? Dakujem za skoru odpoved

To si tu trať nemůžeš koupit?:mad: Jak u blbých pořád dokola.:cry:

pocuvaj ma necem tu nikoho buzerovat ja ta prosim o radu ne o to abi mi dakto hovoril ci to nemozem kupit odpoved znie nie nemozem lebo tak sa to do slovenska pokal viem nezasiela a ja som zo slovenska presne bivam v trencine vis ? tak ma netoto a napis co stim

GIGN1987 napsal:
... tak ma netoto a napis co stim
Najskôr štíš šťanku

Ináč počuj, Cicuš, trošku brzdi OK ?
Z toho, čo si napísal svojou zhatlaninu hodnou hotentota sa dá usudzovať, že máš mrdník v trainsete, vôbec zrejme máš mrdník v celom MSTS samotnom, takže daj si to pekne poporiadku dokopy. Návodov ako na to je tu dosť, stačí len trocha snahy.
Ak chceš na niečo odpoveď napíš zrozumiteľne konktérny problém, ale veta "nejde mi to, čo s tým" sa riešiť tu na fóre určite nedá, aspoň nie tak, že ti niekto napíše obsiahly traktát čo máš všetko urobiť, aby ti to šlo. Na to zabudni, to sa musíš posnažiť ty sám. Poznáš iste príslovie: Pomôž si sám, človeče, aj Boh ti pomôže.

Tax napsal:
GIGN1987 napsal:
... tak ma netoto a napis co stim
Najskôr štíš šťanku

Ináč počuj, Cicuš, trošku brzdi OK ?
Z toho, čo si napísal svojou zhatlaninu hodnou hotentota sa dá usudzovať, že máš mrdník v trainsete, vôbec zrejme máš mrdník v celom MSTS samotnom, takže daj si to pekne poporiadku dokopy. Návodov ako na to je tu dosť, stačí len trocha snahy.
Ak chceš na niečo odpoveď napíš zrozumiteľne konktérny problém, ale veta "nejde mi to, čo s tým" sa riešiť tu na fóre určite nedá, aspoň nie tak, že ti niekto napíše obsiahly traktát čo máš všetko urobiť, aby ti to šlo. Na to zabudni, to sa musíš posnažiť ty sám. Poznáš iste príslovie: Pomôž si sám, človeče, aj Boh ti pomôže.

Ach aspon jedna normalna odpoved idem hladat dakujem za odpoved len prilozim screen mojej hlasky

tu je screen mojho problemu:

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=bdc0acde345511d62500d3bf766d41df

GIGN1987 napsal:
.... idem hladat dakujem za odpoved len prilozim screen mojej hlasky

Tak to bych hádal, že nemáš nainstalovaný BIN a nebo ho máš, ale nemáš upravený eng té mašiny na konkrétní verzi BINu.

Kuba napsal:
GIGN1987 napsal:
.... idem hladat dakujem za odpoved len prilozim screen mojej hlasky

Tak to bych hádal, že nemáš nainstalovaný BIN a nebo ho máš, ale nemáš upravený eng té mašiny na konkrétní verzi BINu.

este doplnim ze ta chiba sa objavi hned na prvom nacitavani co ide po ukazkach teda este nez sa dostanem do hlavneho menu

Nainstaluj BIN,pak si stáhni ConBuilder a otestuj aktivitu na chybějící vozidla.Ty co ti budou chybět buď zaměň nebo stáhni z webu a doplň.Je před Tebou dlouhá cesta,protože jak to vypadá,nemáš ani TrainsetBP což je u aktivit dost podstatný problém.:cool:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře