Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:Usek z Košic do Černe nad Tisou je pracovní. Proto se tam budou vyskytovat určitá stvoření, která tam nemaj co dělat. Snad někdy to Martin dodělá, ale teď má určitě plnou hlavu stavby Prahy.
Zdá se , že stránku někdo napadnul nebo nevím ... ovšem nyní nepůjde nic stahnout i u Jirky TK nepůjdou stránky ŠRT a slovenská trať 169Musa napsal:Ahoj,nevíte někdo,co se stalo s Martinovou stránkou?Při načítání to napíše,že stránku nelze zobrazit,jako by vůbec neexistovala.Ona dokonce ani nejde čistě simtrains.eu
Dufam ze myslis tie zvuky, ktore su sposobene spojmi(y)trat321 napsal:........ ale to uname tdn tdn......tdn tdn tam neni....
peki napsal:Zdravim..
uz to tu bolo raz spominane, no ziadna z predchadzajucich odpovedi mi nepomohla....pri nacitani aktivity mi vyhodi chybu: "Inicializacia terenu zlyhala"...nasledne spadne cela hra..vie mi niekto poradit, co s tym..??..dik moc
![]()
Jakou verzi Binu užíváš?Bin přepisuje nastavení souborů *iom v Globalu a 321 používá vlastní Global.Pokud jedeš na Binu 1.7.051220,tak bych doporučil následující postup.Smazat celou trať 321,stáhnout si můj Global z http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.....88MB.html. Smazat původní Global či si ho dát do zálohy někam bokem.Rozbalit stažený Global do msts a postupně instalovat trať 321.Ale pozor,žádné složky do Globalu již nepřesouvat,jsou v něm již obsaženy,vše se musí rozbalit do trati.Při instalaci dáme přepsat jen starší soubory.Během instalace občas přezkoušet spouštění trati.Tento postup byl několikrát odzkoušen a je funkční.peki napsal:tak v globale to asi nebude...ide o trat 321, a dnes som ju postupne robil a hned spustal..po aktualizacii 10 mi to slo v pohode, po aktualizacii 11 mi zacalo vypisovat tu chybu, pricom som medzitym global nemenil, len priecinky routes a trains...