Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Usek z Košic do Černe nad Tisou je pracovní. Proto se tam budou vyskytovat určitá stvoření, která tam nemaj co dělat. Snad někdy to Martin dodělá, ale teď má určitě plnou hlavu stavby Prahy.

alcapone napsal:
Usek z Košic do Černe nad Tisou je pracovní. Proto se tam budou vyskytovat určitá stvoření, která tam nemaj co dělat. Snad někdy to Martin dodělá, ale teď má určitě plnou hlavu stavby Prahy.

Lépe bych to neřekl ani já:oops:

Naposled editoval moderátor:

Zdravím. Nevím zda-li se to tady už řešilo, ale při nočním vjezdu do Svinova od Mariánek mi simulator spadne a nejsem jedinej komu to dělá, nevěděl by někdo čím to?

Honza.tomi: zrovna jsem to dneska jel a v pohodě. Nejspíš ti nestíhá počítač. Jezdit v noci po Martinově trati je pro PC větší zátěž. Alespoň já to na svém počítači pozoruju. Pomůže i nepoužívání posledního PRACOVNÍHO BINu, ale jiné verze. Já používám 1.7.081920, protože mi to na poslední pracovní verzi padalo do Woken. Vyzkoušej nejprve ten BIN.

Tak problém byl uplně někde jinde. Trať mi padala kvůli staničním rozhlasům, dělalo to taky někomu? Hlášení jsem odstranil a už to jezdí bez problémů.
S pozdravem Honza

Na stránkách autora jsou také staniční hlášení pro slabší PC, která používám i já. Zkoušel jsi je? Šlo by to s nimi?

Martine, v Hranicích na M. u vjezd. návěstidla od Přerova u levé koleje, zkontroluj nalinkování návěstidla. Nepřenáší předvěst 60 km/h.

Ahoj,nevíte někdo,co se stalo s Martinovou stránkou?Při načítání to napíše,že stránku nelze zobrazit,jako by vůbec neexistovala.Ona dokonce ani nejde čistě simtrains.eu

Musa napsal:
Ahoj,nevíte někdo,co se stalo s Martinovou stránkou?Při načítání to napíše,že stránku nelze zobrazit,jako by vůbec neexistovala.Ona dokonce ani nejde čistě simtrains.eu
Zdá se , že stránku někdo napadnul nebo nevím ... ovšem nyní nepůjde nic stahnout i u Jirky TK nepůjdou stránky ŠRT a slovenská trať 169 :(

Vypadá to na výpadek domény simtrains.eu. Občas se to stává a tím pádem nám nejdou buď celé stránky anebo downloady.

akurat som naistaloval trat a zahral par aktivit co su tam...sice su nic moc ale pohoda akurat idem Praha-Kosice.Uvidime.Chybaju mi tam zvuky kolajnic newiem ci sa to uz tu riesilo alebo je chyba u mna.Pocujem v kuse masinu a vyhybky ale to uname tdn tdn......tdn tdn tam neni :D:D....ale inac zatim som spokojny musim postahovat par aktivit :)

trat321 napsal:
........ ale to uname tdn tdn......tdn tdn tam neni :D:D....
Dufam ze myslis tie zvuky, ktore su sposobene spojmi(y) :) dvoch kolajnic. Chyba bude po a) u teba alebo po b) ides prave po koridore, kde tieto zvuky nie su iba prijemne svistanie. Pockaj az prides na Slovensku stranu alebo za Detmarovice.

Podla mna to mozu byt tieto dve veci.

Zdravim..

uz to tu bolo raz spominane, no ziadna z predchadzajucich odpovedi mi nepomohla..:(..pri nacitani aktivity mi vyhodi chybu: "Inicializacia terenu zlyhala"...nasledne spadne cela hra..vie mi niekto poradit, co s tym..??..dik moc:)

peki napsal:
Zdravim..

uz to tu bolo raz spominane, no ziadna z predchadzajucich odpovedi mi nepomohla..:(..pri nacitani aktivity mi vyhodi chybu: "Inicializacia terenu zlyhala"...nasledne spadne cela hra..vie mi niekto poradit, co s tym..??..dik moc:)

Máš zapnuté zobrazení textury oblohy v nastavení MSTS?

ano, textury oblohy mam zapnute..skusal som aj detaily grafiky menit(zobrazenie pozadia - hor, a tak), no nic nepomaha, pricom predtym mi to v pohode slo..:(

Pak bych se podíval do složky Golbal, jestli kromě Shapes a Textures jsou všechny soubory iom a txt pro nastavení klávesnice, camcfg.dat, atd (porovnat s jiným Global). Byly případy, kdy tohle měl někdo smazáno a mám pocit, že měl pak podobný problém. Také je nutné mít v trati funkční aktivitu, ale to myslím rovnou spadne bez chybového hlášení.

tak v globale to asi nebude...ide o trat 321, a dnes som ju postupne robil a hned spustal..po aktualizacii 10 mi to slo v pohode, po aktualizacii 11 mi zacalo vypisovat tu chybu, pricom som medzitym global nemenil, len priecinky routes a trains...

peki napsal:
tak v globale to asi nebude...ide o trat 321, a dnes som ju postupne robil a hned spustal..po aktualizacii 10 mi to slo v pohode, po aktualizacii 11 mi zacalo vypisovat tu chybu, pricom som medzitym global nemenil, len priecinky routes a trains...
Jakou verzi Binu užíváš?Bin přepisuje nastavení souborů *iom v Globalu a 321 používá vlastní Global.Pokud jedeš na Binu 1.7.051220,tak bych doporučil následující postup.Smazat celou trať 321,stáhnout si můj Global z http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.....88MB.html. Smazat původní Global či si ho dát do zálohy někam bokem.Rozbalit stažený Global do msts a postupně instalovat trať 321.Ale pozor,žádné složky do Globalu již nepřesouvat,jsou v něm již obsaženy,vše se musí rozbalit do trati.Při instalaci dáme přepsat jen starší soubory.Během instalace občas přezkoušet spouštění trati.Tento postup byl několikrát odzkoušen a je funkční.

PEKI: Ozvi sa mi na icko 215-430-963 viem kde by měl byt problem

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře