INVEX 2008

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Edie

Průvodčí
Zdravím přátelé kolem MSTS. Zajímalo by mě, zda se někdo plánuje podívat ve středu na INVEX 2008 do Brna, je tu někdo takový?

Dneska se nás mistr na praxi ptal na to samé, ale je to ve středu, takže se tam bohužel nepodívám, tak aspoň napiš, jak bylo.

NO, tak já tam budu taky se školou, ale pořadatelem akce není škola, ale jedeme na svou pěst. a navíc vlakem :D

Ahoj já byl na INVEXU 2008 7.10.08.Tam jsem jel busem a zpátky vlakem.Domů jsem přijel posledním vlakem.Protože měl Ec 278 Jaroslav Hašek na příjezdu do Brna hl.n. 15 minut sekeru a v hlášení byl důvod že čekal na zpožděný vlak sousední zemi Slovensko.Takže do Pardubek na příjezdu 20 minut a nestihl jsem os na Hradec Králové v 19:25.Hašek měl být v Pardubkách v 19:21.Nebyl a já musel jet až ve 20:25.Jinak INVEX nic moc,žádna sláva,minulý rok tam toho bylo více.Lukáš

No, sestupná tendence stále funguje. Rok od roku je tam toho méně. Asi se příště radši pojedu podívat na MSV - bude to určitě zajímavější a i nějaký vláčky by tam mohly bejt... :D

Tak včera jsme ram jeli rychlíkem R 619 z Ústí a z Prahy EC 279 J. Haškem v 7:18. V Brně jsme byli zhruba s 5 minutovým spožněním. Na INVEXU jsem byl poprvé, a docela mě zklamal. Ale byla tam zajímavá akce. Toyota RAW 4 ZDARMA k televizy Sharp 108":D. Jinak jsme odjížděli z Brna rychlíkem R 682 v 18:24, přestup v Kolíně na R 724 s odjezdem 21:15 a příjezdem na Ústí západ 23:09.
Jinak když jsme jeli tím Haškem, tak když brzdil, tak to uvnitř páchlo, jak když se pálí guma či chlupy. Nevíte, čím to mohlo být???

Ad pálení gumy: tohle jsem pozoroval u téměř všech "novějších" vozů, konkrétně Bpee, Bee, Bmz (i maďarské) a napadla mě jedině souvislost s klimou...

Ad auto zdarma: Jo, ale ta telka patří jistému panu Leošovi Marešovi a chce za ni několik mega :D

radekedar napsal:
Ad pálení gumy: tohle jsem pozoroval u téměř všech "novějších" vozů, konkrétně Bpee, Bee, Bmz (i maďarské) a napadla mě jedině souvislost s klimou...

Ad auto zdarma: Jo, ale ta telka patří jistému panu Leošovi Marešovi a chce za ni několik mega :D

Žádná klímá ale ten zápach jer z brzd.Mi co jsme jely do hamburgu a zpět v Ec 174/175 Jan Jesenius tak ty brzdy byly cítit skoro pokaždé,když čáhnul na brzdy.Stává se to pokaždé z vysokých rychlostí na nějakou malou,takže když jsme jeli jeseniusem 200 Km/h a najednou začal zpomalovat na 100 Km/h tak to byl takovej retuch takovej dobrejch 15-20 minut.Já když jsem jel Ec 278 Haškem z Invexu tak jsem brzdy cítil až v Moravanech kdy jsme brzdily ze 160 Km/h na 0 Km/h abychom pustily pendolino.Lukáš
Edie napsal:
Tak včera jsme ram jeli rychlíkem R 619 z Ústí a z Prahy EC 279 J. Haškem v 7:18. V Brně jsme byli zhruba s 5 minutovým spožněním. Na INVEXU jsem byl poprvé, a docela mě zklamal. Ale byla tam zajímavá akce. Toyota RAW 4 ZDARMA k televizy Sharp 108":D. Jinak jsme odjížděli z Brna rychlíkem R 682 v 18:24, přestup v Kolíně na R 724 s odjezdem 21:15 a příjezdem na Ústí západ 23:09.
Jinak když jsme jeli tím Haškem, tak když brzdil, tak to uvnitř páchlo, jak když se pálí guma či chlupy. Nevíte, čím to mohlo být???

Žádné chlupy ani guma ale brzdy.Zkus si třeba řezat tupým listem do přímočarky železo a uvidíš jak to bude páchnout,tak na stejném principu fungují i brzdy.Respektive tření železo na železo.Lukáš

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře