Aktivity Lukyn-CZ

Ahoj Luky bol som na tvojich stankach a chcel by som ta upozornit na malu chybicku. V uvodnom texte mas text ako odkaz na aktivity ale nejde. Ale inak mas aj tak peknu stranku. Ked na mna pride a nainstalujem trat Bp tak si tvoje aktivity prejdem :)
Ja totizto nemam dobre skusensti s tym ked mam aj trat BP a aj 321 nainstalovanu naraz.

matostav napsal:
Ja totizto nemam dobre skusensti s tym ked mam aj trat BP a aj 321 nainstalovanu naraz.

Tieto dve trate naraz ani nerozchodíš, ale existuje na to niekoľko spôsobov ako mať nainštalované všetky trate, ale aktívna je vždy iba tá, ktorej sa momentálne venuješ.

Ivan.ps napsal:
matostav napsal:

Tieto dve trate naraz ani nerozchodíš, ale existuje na to niekoľko spôsobov ako mať nainštalované všetky trate, ale aktívna je vždy iba tá, ktorej sa momentálne venuješ.

Ved prave to ja som asi inteligentne menej zdatny. Vyskusal som kadeco co som cital a stale mi to nejde. Alebo zvalime vinu na inych a povieme ze za vsetko moze Xtracks :D

matostav napsal:
Ahoj Luky bol som na tvojich stankach a chcel by som ta upozornit na malu chybicku. V uvodnom texte mas text ako odkaz na aktivity ale nejde. Ale inak mas aj tak peknu stranku. Ked na mna pride a nainstalujem trat Bp tak si tvoje aktivity prejdem :)

Jejej, chyba :eek: Díky za upozornění, už je to napraveno....

Naposled editoval moderátor:
Lukyn-CZ napsal:
matostav napsal:

Jejej, chyba :eek: Díky za upozornění, už je to napraveno....

Neni to velka chyba :)
Vies ale su ludia ktorym to vadi mne nie lebo aj tak v menu mas tu stranku a mne nerobi problem kliknut aj na to. Ale su aj pohodlny ludia a vsetko chcu na zlatom tanieri

Luky mozem ta poprosit mohol by si mi poslat spravu alebo napisat, ze ako mas rozchodene obe trate?
Ja stale na to neviem nejak prist

Mam jen trať BP a jiné se stejným kolejivem... Žádnou trať s X-tracks nemam... Taky nevim jak na to. :(

www.lukyho.estranky.cz

Ahoj Lukyn velmi pekne video fakt sa ti podarilo a hlavne to kde sa minaju Ex 129 a to madarske EC to je fakt pekne.
Asi bude lepsie ked aj ja umiestnim svoje videa na you tube lebo zaberaju vela miesta.

matostav napsal:
Ahoj Lukyn velmi pekne video fakt sa ti podarilo a hlavne to kde sa minaju Ex 129 a to madarske EC to je fakt pekne.
Asi bude lepsie ked aj ja umiestnim svoje videa na you tube lebo zaberaju vela miesta.

Díky, sice neni uplně nejlíp sestříhané, ale sem rád že se líbí...
A hlavně díky za inspiraci.... Nebýt tvejch stránek, tak ani nevim že to jde....

Ex-129

konečně je hotová aktivita Ex-129 a je ke stažení na mém webu.
Doufám že bude všem fungovat bez problémů, přeju pěknou cestu....

RE: Ex-129

Lukyn-CZ napsal:
Už jste někdo projel celou aktivitu Ex-129?? Rád bych věděl, jestli vám to funguje.....

Ahoj Luky chcel som si tvoju aktivitu stiahnut ale ale nechce mi to stiahnut subor z toho uloz.to neviem kde je problem.
Inak ja planujem vydat moju druhu aktivitu EC 144 detvan asi tak tento vikend, ale musel som nechat Duhovu energiu lebo ine loko mi nejak nechceli ist.

Mě to jde stáhnout bez problémů.... :( Ale těm z vás, komu to nejde, to pošlu mailem, stačí mi jen napsat na Lukyn-CZ@seznam.cz ;)

RE: Ex-129

Lukyn-CZ napsal:
Už jste někdo projel celou aktivitu Ex-129?? Rád bych věděl, jestli vám to funguje.....
Projel jsem 1. díl aktivity a bylo to moc pěkný!!!!Traffic,předjíždění vlaků,jízda na výstrahu/na stůj atd. Prostě 1.díl byl moc pěkný a vše fungovalo jak mělo!!!

Back
Nahoře