Chybějící .eng u aktivit ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna meiilax
  • Datum začátku Datum začátku
M

meiilax

Host
Ahojte,

jsem začátečník v MSTS a zakoupil jsem BP87/Tr7 a zkouším tam dostat i další aktivity uveřejněné v tomto fóru a snažím se pro začátek vybrat ty, kde není třeba doinstalovávat žádné trainsety, ale i přesto jsem zatím nebyl schopen žádnou spustit. V Trainstore mi to hází např. chybějící cd_130\1300392s.ENG, cd_163\cd_163047_07.ENG, cd_363\363117ps.ENG, to jsou předpokládám trainsety z instalace BP. Nevíte jak je to možné, co se s tím dá dělat a jak ty soubory doplnit, či je z aktivity nějak vyšoupnout ?

Moc moc děkuju za radu. Milan

meiilax napsal:
Ahojte,
jsem začátečník v MSTS a zakoupil jsem BP87/Tr7 a zkouším tam dostat i další aktivity uveřejněné v tomto fóru a snažím se pro začátek vybrat ty, kde není třeba doinstalovávat žádné trainsety, ale i přesto jsem zatím nebyl schopen žádnou spustit. V Trainstore mi to hází např. chybějící cd_130\1300392s.ENG, cd_163\cd_163047_07.ENG, cd_363\363117ps.ENG, to jsou předpokládám trainsety z instalace BP. Nevíte jak je to možné, co se s tím dá dělat a jak ty soubory doplnit, či je z aktivity nějak vyšoupnout ?
Moc moc děkuju za radu. Milan
Nejspíš přicházíš z daleké budoucnosti. My se tu zatím zmohli teprve na BP81, ani autor to ještě nemá dál, než rozpracovanou BP82.

Nesmíš si do simulátoru plácat páté přes deváté. Komplet všechno smazej a začni od začátku do čistého, pokud neznáš strukturu.
Nemůžeme naprosto tušit, kterou předpotopní aktivitu sis tam dokázal nasoukat. Pokud tam cpeš něco staré, tak simulátor varuje! Když to tam nacpeš i přes varování, nemůžeš se divit.
( Před každým neznámým pokusem se doporučuje zálohování ! )

Pro zkušenější je možnost nápravy: přesunout do zálohy všechny .act,.srv,.pat,.trf,.con, znovu do prázdného natlačit nepatřičnou aktivitu, všechny její soubory vyhledat v té záloze a odstranit v obou. Nakonec zálohu vrátit zpět.

Já sice Trainstore nemám nainstalováno, ale nemůže být problém v nepoužívání funkce "zpět do MSTS" ? A samo - instaluj vždy jen jednu aktivitu. Buď ji zprovozníš nebo smažeš. A pak teprve zkoušej jinou.

JiříkTK napsal:
Já sice Trainstore nemám nainstalováno, ale nemůže být problém v nepoužívání funkce "zpět do MSTS" ?
To těžko. 363117ps.ENG ( přední smeták ) je dávná historie, takže to bude v .con z pěkně fousaté aktivity "předbinové" éry.
Pokud používá Trainstore, tak ten msts vůbec nespustí, pokud chybí jediný soubor spouštěné aktivity.
Funkci zpět leda pro úpravy či volnou prohlídku bez startu pomocí Trainstore.
....ps.ENG by se neměl v dnešním "binovském" trainsetu vůbec vyskytovat.

Back
Nahoře