Aktivity matostav

matostav napsal:
bob57_cz napsal:
LUBOS BALUS napsal:
Ahoj.Tvoje www nefungují.
Fungují. Má to jen trošku nešikovně nedoladěné menu.
A co by si uvital? Kazdy napad moze byt dobry. Napis ake menu by tebe vyhovovalo a ja sa s tym pokusim nieco vymysliet ;)
To "vyskakovací" nechtělo pořádně vyskakovat. Muselo se najet do přesné oblasti ve větším políčku, nyní již stačí najet kdekoliv v políčku a vyskočí to. To jsem tím myslel. Každý prohlížeč si s tím poradí jinak, nejlíp asi Google chrome, nejhůř Opera ( zatím ).

Nova aktivita

Ahojte vsetci,
dufam, ze sa mate vsetci dobre. Chcem Vam povedat, ze pripravujem moju druhu aktivitu EC 144 Detvan. Uz by mohla byt aj lepsia ako ta prva. Pripravujem z tvorby tejto aktivity aj video aby ste videli co Vas caka :)
Horsie je s tvorbou trafikov. Nemozem ich dat naraz vela kvoli vykonu PC ale snazim sa ako viem.
Tak prajem pekny den a vela stastnych MSTS kilometrov

Video z pripravovanej aktivity

Ahojte zavesil som na moju stranku male prezentacne video o novej aktivite. Ale zobrazuje sa nejak divne. Budem sa to snazit opravit ale zatial to tam je tak ako to je. Prepacte

Naposled editoval moderátor:
RE: STRÁNKA JE FUNKČNÁ

Lukyn-CZ napsal:
Pěkné stránky, líbí se mi to video... Jak si ho udělal?

Najprv som si nahral klipy z hry cez Fraps a potom som ho upravil v Microsft movie maker. Je to vo win xp.
Som rad ze sa lubi :)

matostav napsal:
Lukyn-CZ napsal:

Najprv som si nahral klipy z hry cez Fraps a potom som ho upravil v Microsft movie maker. Je to vo win xp.

Ahoj, nevím z jakého GVD to děláš, ale pokud z aktuálního, tak si vyměň duhovku za oradžovou. Nevím do kdy přesně v tomhle modrém zbarvení jezdila, ale možná už minulé GVD byla orandžová. A pokud se snažíš dělat jenom z trainsetu BP, tak tam je.

matostav napsal:
Lukyn-CZ napsal:

Aha a co je Fraps?? Nějakej prográmek??
Zkusim taky udělat video a dát na své stránky... Fakt se Ti to povedlo...

Fraps je jednoduchý program na zjišťování FPS ve fullscreenu, dělání screenshotů a natáčení videí.

A ohledně 151.001-5 - Od updatu TBP 7 jsou v něm k dispozici modely 151/350 ze stránek http://skura.msts.cz, tudíž i reklamka "EC/IC 160" ;-)

Ahojte odpoviem postupne na vsetky otazky.

Ako radekar podotkol ten Fraps je program na snimanie videa bez kompresie vo full rozliseni. Preto vysledne klipy su velmi velke 30s asi tak 150 MB. Je vhodne v movie maker tieto klipy zostrihat a potom vysledne video prekonvertovat do nizsej kvality (taktiez v movie makeri)

K tej loko 151 poviem asi tolko. Uz som bol upozorneny a je zmenena na Cez orandzovy. Snazim sa vyuzivat vozidla prevazne z trate BP.
Inak som zo slovenska a nemam velmi prehlad o tom ci ten nater je este platny. Radenia vlakov robim podla www.zelpage.cz a tam sa spomina len rada lokomotivy.

Dakujem za upozornenie aspon to video splnilo aj tento ucel a aktivita bude realistickejsia

matostav napsal:
Ahojte odpoviem postupne na vsetky otazky.

Ako radekar podotkol ten Fraps je program na snimanie videa bez kompresie vo full rozliseni. Preto vysledne klipy su velmi velke 30s asi tak 150 MB. Je vhodne v movie maker tieto klipy zostrihat a potom vysledne video prekonvertovat do nizsej kvality (taktiez v movie makeri)

K tej loko 151 poviem asi tolko. Uz som bol upozorneny a je zmenena na Cez orandzovy. Snazim sa vyuzivat vozidla prevazne z trate BP.
Inak som zo slovenska a nemam velmi prehlad o tom ci ten nater je este platny. Radenia vlakov robim podla www.zelpage.cz a tam sa spomina len rada lokomotivy.

Dakujem za upozornenie aspon to video splnilo aj tento ucel a aktivita bude realistickejsia

A nejezdí ta bývalá duhovka jako EC/IC a ne jako ČEZ???

Lukyn-CZ napsal:

Tak to ti fakt neviem. Bol som upozorneny ze ju mam vymenit za CEZ. Keby som mohol niekde zistit ako to fakt je. Vies robit radenia zo SR ozaj len zelpage ma zachranuje :D

matostav napsal:
Lukyn-CZ napsal:

Tak to ti fakt neviem. Bol som upozorneny ze ju mam vymenit za CEZ. Keby som mohol niekde zistit ako to fakt je. Vies robit radenia zo SR ozaj len zelpage ma zachranuje :D

Na 99,9% je z ní ted EC/IC.... Taky ji ted dávám na svou aktivitu, koukni na www.lukyho.estranky.cz

Back
Nahoře