Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lukyn-CZ napsal:matostav napsal:Lukyn-CZ napsal:A nejezdí ta bývalá duhovka jako EC/IC a ne jako ČEZ???
Tak to ti fakt neviem. Bol som upozorneny ze ju mam vymenit za CEZ. Keby som mohol niekde zistit ako to fakt je. Vies robit radenia zo SR ozaj len zelpage ma zachranuje![]()
Na 99,9% je z ní ted EC/IC.... Taky ji ted dávám na svou aktivitu, koukni na www.lukyho.estranky.cz
ondra135 napsal:151 014 je ČEZ s oranžovím nátěrem, tu sem také myslel, když sem ti psal, abys jí vyměnil za tu duhovou energii.
Omluvám se 151 019 je ČEZ, ale tu 151 001 tam taky můžeš nechat.![]()
ondra135 napsal:Omlouvám se za blbou formulaci lokomotivy, udělal sem ti v tom zmatek.
Mě se tohle kdysi stalo taky. Vytvořil jsem si pro sebe aktivitu z Žiliny do Prahy a v Bohumíně jsem udělal posun, kde jsem taky přesedal na 151.001-5 EC/IC a udělalo to to, co tu popisuješ, jako by nešla odbrzdit. Tak jsem to vypnul a jel znovu a najednou to fungovalo. Zkus to znovu, třeba ti to taky napodruhé pojede.matostav napsal:Tak uz som v stadiu testovania tejto aktivity. Vyskytli sa vsak problemy. V Ostrave Svinov mi nechcu trafiky odist. Pridu na nastupiste pockaju predpisany cas a ked odidu maju stoj. Musim ja najprv posunovat a az potom odidu. To by ani nebolo take strasne, lebo odidu ale neskor. Horsie je to s loko EC/IC. Vobec nereaguje. Odbrzdim dam, hore zberac, zaradim smer, pridam vykon a ona nic. Stoji a dal som normalnu loko a nie loko mimo sluzby a podobne. Asi to bude tym ze som ju pouzil v trafiku alebo ozaj neviem. Nic budem ju musiet nahradit nejakou inou 151 alebo 150. Ale asi to bude bez nateru. Takze sa dopredu ospravedlnujem za tuto odchylku.
Zda sa mi ze to je nieco s binom asi. Vymenil som EC/IC za 151 obycajnu, tak dufam ze to pojde. Uz sa mi to raz tak stalo ale bolo to na nejakej ZSSK tusim ze nejaka 162. Uvidime ako to dopadne ked som to zmenilKryton napsal:Mě se tohle kdysi stalo taky. Vytvořil jsem si pro sebe aktivitu z Žiliny do Prahy a v Bohumíně jsem udělal posun, kde jsem taky přesedal na 151.001-5 EC/IC a udělalo to to, co tu popisuješ, jako by nešla odbrzdit. Tak jsem to vypnul a jel znovu a najednou to fungovalo. Zkus to znovu, třeba ti to taky napodruhé pojede.matostav napsal:Tak uz som v stadiu testovania tejto aktivity. Vyskytli sa vsak problemy. V Ostrave Svinov mi nechcu trafiky odist. Pridu na nastupiste pockaju predpisany cas a ked odidu maju stoj. Musim ja najprv posunovat a az potom odidu. To by ani nebolo take strasne, lebo odidu ale neskor. Horsie je to s loko EC/IC. Vobec nereaguje. Odbrzdim dam, hore zberac, zaradim smer, pridam vykon a ona nic. Stoji a dal som normalnu loko a nie loko mimo sluzby a podobne. Asi to bude tym ze som ju pouzil v trafiku alebo ozaj neviem. Nic budem ju musiet nahradit nejakou inou 151 alebo 150. Ale asi to bude bez nateru. Takze sa dopredu ospravedlnujem za tuto odchylku.
Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:Zda sa mi ze to je nieco s binom asi. Vymenil som EC/IC za 151 obycajnu, tak dufam ze to pojde. Uz sa mi to raz tak stalo ale bolo to na nejakej ZSSK tusim ze nejaka 162. Uvidime ako to dopadne ked som to zmenil
Kryton napsal:Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:
¨matostav napsal:Kryton napsal:Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:
Skusal som a nic. Zmenil som masinku a ak pojde normalne tak to tak necham. Skoda mohla to byt pekna suprava.
Lukyn-CZ napsal:¨matostav napsal:Kryton napsal:Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:
Skusal som a nic. Zmenil som masinku a ak pojde normalne tak to tak necham. Skoda mohla to byt pekna suprava.
Promin, asi blbá poznámka, ale nezvolil si 151 EC/IC mimo lužbu???
matostav napsal:Lukyn-CZ napsal:¨matostav napsal:Kryton napsal:Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:
Praveze nie. Je to normalne ovladana masinka. Vsetko funguje. Zberac aj napeti nabehne aj brzdy funguju iba ked pridam vykon tak nic. Ampermeter je ticho
Lukyn-CZ napsal:matostav napsal:Lukyn-CZ napsal:¨matostav napsal:Kryton napsal:Ještě mě napadlo to spojit, přelést do 151, odpojit 163, a pak uložit a znova načíst. Zkoušels:?:
Praveze nie. Je to normalne ovladana masinka. Vsetko funguje. Zberac aj napeti nabehne aj brzdy funguju iba ked pridam vykon tak nic. Ampermeter je ticho
Aha... Ale jak to popisuješ, tak to vypadá že nemáš přepnut směrovej přepínač..... Zkoušel si to???