Aktivity matostav

matostav napsal:
Tak nova masinka druhy test a s tym istym vysledkom. Uz ozaj neviem co robit. Skusim tu supravu uplne odstranit a vlozit ju do aktivity na novo ci to nepomoze.

A TAX ma pravdu mohli by sme sa polepsit v tom citovani ;)
A zkoušel jsi napřed přelést na 151 a pak teprve jet pro vagóny, co se mají připojit?

skusal som: zivak, ulozit a znovu spustit, suprava sa odbrzduje vsetko je pripravene na jazdu ale nic. Vsimol som si ale ze ked prepriahnem v ziline 754 na 163 tak v pracovnom zosite sa mi pri suprave co ju mam pripojit v Ostrave Svinov objavi ze hotovo. A udalosti mam tak urobene ako to popisuje Ppoollll v navode.
Davam tomu este jednu sancu a to taku ze udalosti ako ukol zrusim a nahradim ich pozicnou udalostou, ktora bude informovat hraca co ma po pripojeni supravy robit.
A ked to nepojde tak fakt uz neviem. Ale zaujimave je ze ked som isiel jazdu ktora je na videu tak to vsetko slo

Naposled editoval moderátor:
A zkoušel jsi přejít do druhé kabiny a zpět (ve 151)? Mně se zdá, že mi kdysi pomohlo zrovna toto (pardon, že jsem si vzpomněl až teď). Jestli ta ani pak nepůjde, tak už taky nevím.:roll:

Ano skusal som to. Odstranil so udalost ako ulohu a dal som tam pozicnu ulohu kde sa zobrazi sprava, ktora bude hraca informovat co ma urobit po pripojeni supravy robit. Dufam ze to pojde a ak nie tak asi rozdelim aktivitu na 2 casti. Ale to by uz nebolo ono.

Tak kluci fakt uz neviem co robit. Nejde mi to. Dam tu este jednu poznamku a vyjadrite sa mi k tomu.

Moze to byt tym ze v Ostrave Svinove mam nadefinovane 4 trafiky? Zeby to brzdilo nejak supravu hraca?[/color]
Inak uz fakt neviem co bude s touto aktivitou
Bola by to tak super aktivita a nejde

matostav napsal:
Tak kluci fakt uz neviem co robit. Nejde mi to. Dam tu este jednu poznamku a vyjadrite sa mi k tomu.

Moze to byt tym ze v Ostrave Svinove mam nadefinovane 4 trafiky? Zeby to brzdilo nejak supravu hraca?[/color]
Inak uz fakt neviem co bude s touto aktivitou
Bola by to tak super aktivita a nejde
Dám ti zopár rád:
Skúšať, skúšať, ladiť a skúšať až pokým to nepôjde.
Ak to napriek všetkému nepôjde, pokús sa prehodnotiť svoj zámer a zmeniť scenár.
Drž sa pravidla: práca chvatná, málo platná. Bez praxe to jednoducho nepôjde.

Tax napsal:
Skúšať, skúšať, ladiť a skúšať až pokým to nepôjde.

To by mi ani nevadilo ale ak zmenim aktivitu tak potom nemozem nahrat ulozenu hru. A musim zacat odznova :( A trva to skoro 3 hodiny kym tam dojdem:cry:
Ale nic ine mi asi neostava

Tak si udělej novou kratičkou aktivitu jen s tou situací v Ostravě. Uvidíš, jestli ti to bude dělat problémy.

Tak toto je fakt sila. Upozornujem dopredu ze nehulim, nepijem, nefetujem, nedrogujem ale jedina masinka, ktora sa z Ostravy Svinova normalne pohne je Duhova energie. Asi mi neostava nic ine iba ju pouzit. Zistil som to ked som si podla Michala navolil kratiňucku aktivitu v Ostrave Svinov. Tak kto mi povie preco to je tak sa mu poklonim

Tax napsal:
Nehovor hop, kým nepreskočíš ... :cool:

A už si môžem kričať hoooooooooooop ta Duhová energie funguje ale ostatné nejak nie. Neviem preco a mám trainset BP 7. Ani som nemusel osekávať žiadne trafiky v Ostrave Svinov.
Zistil som pár chýb, ktoré budem musieť opraviť. Ale pripravujem nové video ako to bude vyzerať

NOVÁ AKTIVITA

Ahojte,
tak som si na stránku dal moju druhú aktivitu, s ktorou bolo toľko problémov, že až. Je to aktivita EC 144 Detvan a môžete si ju stiahnuť na mojej stránke a v časti MSTS screens je video z tejto aktivity. www.vargamatej.euweb.cz

RE: NOVÁ AKTIVITA

matostav napsal:
Ahojte,
tak som si na stránku dal moju druhú aktivitu, s ktorou bolo toľko problémov, že až. Je to aktivita EC 144 Detvan a môžete si ju stiahnuť na mojej stránke a v časti MSTS screens je video z tejto aktivity. www.vargamatej.euweb.cz
To video se v okně přehrávače na té stránce nějak nechce přehrát. Naskočí tam, že se připojuje k mediu a poté to spadne.

Neviem mne sa to zobrazuje normalne. Staci len pockat to video sa ma v okne spustit samo. Ak nejde tak jedine stiahnut. Skusal som to cez operu aj cez mozillu a ide to bez problemov. Tak neviem kde moze byt chyba. HTML kod je npisany spravne.
Ahojte chcel by som sa spytat. Nemate nahodou niekto tuto masinku?
de1febddfdaa5638c29624dd614c9934._.jpg
Viem ze je k stiahnutiu na jednej stranke ale stale mi tam vyskakuje nejaky trojan ked na tu stranku pridem. Chcel by som spravit aktivitu podla tohoto clanku

matostav napsal:
Tak neviem kde moze byt chyba. HTML kod je npisany spravne.
Nesdílím stejný názor. Ani jeden z 5 prohlížečů mi to video v okně přehrávače na stránce nenatáhne a nepřehraje.
Chyba je právě ve zdrojáku. V odstavci pro přehrání se odkazuješ na jiné umístění, než kde je soubor ke stažení:
&url=http://www.vargamatej.euweb.cz/files/detvanfinal.wmv"
="url" value="images/detvanfinal.wmv"

Podrobnosti o chybě:
Program Windows Media Player nemůže přehrát tento soubor, protože server neodpovídá. Pokud jste zadali adresu URL nebo cestu pro přehrání tohoto souboru, ověřte její správnost. Pokud jste přehrání spustili klepnutím na odkaz, je možné, že odkaz je neplatný.

Tak ja fakt neviem preco ti to nejde. Skusal som na troch kompoch a funguje to normalne. Otvorilo ti aj to video co tam bolo predtym? Alebo skusal si stiahnut? to video je totiz ulozene aj v files aj v images. Mam na to program, co tvori stranky a aj kontroluje a nenasiel ziadnu chybu.
Ked tak skus si to stiahnut.

[quote='matostav]Ked tak skus si to stiahnut.[/quote]Ale já to nechci stahovat, odkaz na stažení funguje, já píšu o tom, že to nejde přehrát v té stránce na 5ti různých prohlížečích.
( Už na to kašlu, když je to tak těžké k pochopení.)

A nastala změna !
Nyní ihned po vstupu na ( http://www.vargamatej.euweb.cz/msts_screens.html ) se rovnou spustí to požadované video, aniž bych klikal na tlačítko přehrávače ve stránce.
Stávkuje pouze Safari, ostatní prohlížeče se probraly NN,FF,GC,IE ...

Ja viem co mi tym chces povedat. Ale zatial to blbne iba tebe. Skusal som na 3 PC a jednom notebooku a na kazdom to fungovalo.
Mozno ti blbne zasuvny modul v prehliadacoch. Aj mne sa to kedysi stalo.

[quote='matostav]Mozno ti blbne zasuvny modul v prehliadacoch. Aj mne sa to kedysi stalo.[/quote]Kdyby se jednalo o jeden jediný alternativní prohlížeč, tak bych to bral, ale všechny, co mám funkční přece najednou nezkolabují. Mezi nimi i IE a poslední GoogleChrome. U těch nejsou problémy s moduly.
A pak nejednou se šmahem všechny otočí a fungují i bez obsluhy tlačítek ( mimo ten Safari, ten jediný mlčí a ukazuje jen asociaci na WMP ), někde muselo dojít k nějaké změně ( mimo můj PC ). :cool:
Alespoň to už funguje.

Back
Nahoře