Aktivity matostav

matostav napsal:
Tak a je to v pytli. Doslo k chybe na HDD bolposkodeny a co to sa mi z neho podarilo zachranit ale nove aktivity co som tvoril su nenavratne prec. Chcel som vydat aktivity tento tyzden ale pretiahne sa to asi do buduceho lebo musim vsetko znova nainstalovat a potom sa mozem vrhnut na tvorbu aktivit :cry:

No, tak to je nemilé... Ale včera se mi to stalo taky... ztratil sem všechny data k vytvářeným aktivitám...:mad: Takže zase od začátku....

Naposled editoval moderátor:
Lukyn-CZ napsal:
No, tak to je nemilé... Ale včera se mi to stalo taky... ztratil sem všechny data k vytvářeným aktivitám...:mad: Takže zase od začátku....

No tak aspon v tom niesom sam. Aj ked by sa to stavat nemuselo. No co uz taky je zivot. Su aj horsie veci ale robit nieco 2 krat sa mi teda nechce

Naposled editoval moderátor:
matostav napsal:
....... ale robit nieco 2 krat sa mi teda nechce
Mám obavy, že kdyby jsme s tímto krédem stavěli tratě, tak by nebylo po čem jezdit. Oj kolikrát jsem dělat totéž 2x a co potom Zbyněk.

Ahojte priaznivci MSTS,
chcem dat do pozornosti staronovu aktivitu R 608 Spisan v ktorej vydani mi zabranil poskodeny HDD. Spravil som ju nanovo. Je to jedna z dvoch aktivit, ktore pripravujem v najnovsom balicku. Na mojej stranke je nove video z pripravovanej aktivity :). Este mi ju treba otestovat a potom sa mozem pustit do druhej aktivitky v tomto balicku.
Aktivitu som robil na aktualizacii 14 a autor dnes vydal aktualizaciu 15 ale aktivita ide aj tak lebo s kolajami sa prakticky v useku Kosice - Zilina nehybalo.
Takze cakam na vase reakcie na toto video :)
Majte sa krasne a prajem vela vlakokilometrov v MSTS

Maťo, super aktivity, díky za ně! A teď nemyslím jen ty dvě poslední. Už Vihorlat mě dostal, 144 měl blízko k dokonalosti a teď si můžu pořádně projet i novou krajinu do Košic.... Co bych za to dal, kdyby tě v další aktivitě osvítila třeba Polonia v úseku Břeclav - Bohumín :) Fakt skvělá práce na skvělé trati.

Ondra napsal:
Maťo, super aktivity, díky za ně! A teď nemyslím jen ty dvě poslední. Už Vihorlat mě dostal, 144 měl blízko k dokonalosti a teď si můžu pořádně projet i novou krajinu do Košic.... Co bych za to dal, kdyby tě v další aktivitě osvítila třeba Polonia v úseku Břeclav - Bohumín :) Fakt skvělá práce na skvělé trati.

Ahoj no trafil si skoro presne. Rozmyslal som presne o podobnej aktivite Breclav - Bohumin. Len musim si najst este trosku casu a pojde to :)
Som rad, ze sa ti aktivity pacia. Potesi to cloveka ked vie ze nieco nerobil nazmar.

Písal som tento dotaz do témy "Tratě pro MSTS". Nikto si to tam nevšimol tak to ešte raz dávam sem.

Problém s počasím:
Nainštaloval som si aktivitu R609 - zmenil som v nej počasie z leta - jasno na zima - jasno, aktivitu som uložil a spustil MSTS. Všetko bolo v poriadku až do chvíle kedy sa už mala aktivita spustiť a v tom tá krásna hláška... (poslalo ma to k Billovi). Skúšal som aj ubrať na objektoch, viditeľnosti a pod. nič nepomohlo. Dosť zaujímavé podľa mňa je, že zima - sneženie mi ide bez problémov. Aj keď presne na tom istom mieste (v Žiline) spustím MSTS v browse móde je všetko OK.
Kde môže byť problém?

Zdravím všetkých priaznivcov MSTS a aktivít pre trať 321. Po dlhom čase som sa opäť vrátil k tvoreniu aktivít. Mojou súčasnou tvorbou je aktivita EC 120 Košičan v úseku Košice - Púchov. Aktivita je už v štádiu dokončovania a testovania a taktiež stránka sa trochu zmení a dúfam, že k dobrému. Zatiaľ Vám ponúkam tradičné video z tejto aktivity aby ste vedeli čo môžete čakať. Takže tu je spomínané video

Prajem pekný deň

matostav napsal:
Zdravím všetkých priaznivcov MSTS a aktivít pre trať 321. Po dlhom čase som sa opäť vrátil k tvoreniu aktivít. Mojou súčasnou tvorbou je aktivita EC 120 Košičan v úseku Košice - Púchov. Aktivita je už v štádiu dokončovania a testovania a taktiež stránka sa trochu zmení a dúfam, že k dobrému. Zatiaľ Vám ponúkam tradičné video z tejto aktivity aby ste vedeli čo môžete čakať. Takže tu je spomínané video

Prajem pekný deň
Pěkné video, aktivita bude určitě taky dobrá. Jenom bych měl takovou připomínku, aktivita se odehrává v letošním GVD, soudím tak podle toho autovozu na konci vlaku, ale v letošním GVD vlak vozí lokomotiva řady 150.2, ne 151.

Ondra.H napsal:
Pěkné video, aktivita bude určitě taky dobrá. Jenom bych měl takovou připomínku, aktivita se odehrává v letošním GVD, soudím tak podle toho autovozu na konci vlaku, ale v letošním GVD vlak vozí lokomotiva řady 150.2, ne 151.

Aktivitu som tak trochu robil podla jednej fotky na stranke zelpage. Bola tam presne tato 151, ale ospravedlnujem sa. Inak je to podla aktualneho gvd

alcapone napsal:
A navic ani reklamka snad za hranice nemůže. Aspoň si myslím.

Tak je to možné ale párkrát je šanca stretnúť aj reklamnú loko. Aby som ozrejmil podľa ktorej fotky som sa nechal inšpirovať lokomotívou tak je to táto. Aj keď už 2 roky stará fotka :)

Reklamky na Slovensko můžou proč by nemohly, ale u banánů je prostě jiný objeh a zajíždí tam 150.2.
Jináč už se moc těším na tu novou aktivitu. Nyní hraji R Vihorlat a také dobré :-)

Pekný deň všetkým.
Na mojej stránke www.vargamatej.euweb.cz je umiestnené video z novej pripravovanej aktivity, ktorou je tentoraz EC 104 Sobieski v úseku Břeclav - Petrovice u Karviná.
Jedná sa tentokrát o aktivitu, v ktorej je potrebné dohnať 20 minútové meškanie. Aj keď je na celej trase návesť voľno nepodarí sa toto meškanie dobehnúť. Táto aktivita bude patriť medzi tie rýchle. Uháňanie 140 km/h je hádam postačujúce.
Tak zatiaľ prajem pekné pozeranie a keď budem s aktivitou spokojný, aby mi nerobila hanbu, tak ju pustím aj na verejnosť.
MSTS a bicyklom zdar.

Lukyn-CZ napsal:
Moc pěkné videa.. Hlavně Košičan se ti povedl.... ;-)

Vdaka za pochvalu ale ma to jeden hacik, a to totiz otvorene dvere na suprave Sobieski :) Neviem preco ale blbne mi to otvaranie. Ked som v pohlade na konci vlaku (3) a dam otvorit, otvoria sa pekne vsetky dvere. Potom pri odchode som v kabine (1) a pohlad mam dozadu dam zatvorit dvere a oni sa nezatvoria vsetky. Neviem ci je chyba v bine alebo kde.

Back
Nahoře