Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Johníík napsal:Můj první pokus o foto-skin
http://jpmsts.websnadno.cz/brejlovac_zssk.JPG
Pokud se vám fotka nezobrazí klikněte pod příspěvkem na políčko WWW
na mé stránky. Fotka je v sekci SKINY.
Práce je určitě ještě hodně a kritiku vítám...
Fotky poskytl Passion. Díky
To jsi mě teda zaskočilduuso napsal:Ja by som Ťa trocha zahaltoval, 754 054 je už hotová od Hekla, bude na Vianoce u nás, ja len tak aby si nerobil dvojitú robotu, ale mohol by si vyskúšať 750 201 od Passiona, neviem kto tie fotky od neho bral.
Johníík napsal:Můj první pokus o foto-skin
http://jpmsts.websnadno.cz/brejlovac_zssk.JPG
Pokud se vám fotka nezobrazí klikněte pod příspěvkem na políčko WWW
na mé stránky. Fotka je v sekci SKINY.
Práce je určitě ještě hodně a kritiku vítám...
Fotky poskytl Passion. Díky
JiříkTK napsal:Chlapci, všimněte si ale, kolik má let. Toto je náš dorost, oceňte odvahu, se kterou to dal na Fórum a buďte nápomocni konstruktivní kritikou a moudrou radou.
Takhle jsem si přesně představoval odpověď..... upřímná...Hekl338 napsal:Ja len strucne, tie farby¨, jas a nasvit su dost mimo, nehovriac o nepresnostiach ktore su zretelne uz so screenu,096 naviac nema kominy. Ram je z ceskeho stroja, alebo si tam okrem bocnic nic nevymenil. Bez urazky, ale toto ukazovat je dost odvazneAk nieco ukazovat, tak nech sa to aspon podoba, tu nie je ani co hodnotit.
duuso napsal:Ja by som 750 201 tiež nevolil, hlavne ak je to z mojich starých fotiek, kde je plno odleskov, navrhol by som 751 033, mám ju nafotenú pri ideálnom svetle, síce iba jednu stranu a jedno čelo, ale aspoň sa dotyčný nezapotí pri zjednotení jasu a odtieňu.Fotky sú vo vysokom rozlíšení.
JiříkTK napsal:"Kazdy vsak vie" - já třeba zrovna ne. Ale vím zase jiné věci.
A podívej do vlákna "jednoduché objekty Dem". Mazákovi se tam slušně a podrobně radí, cožpak nováček si takový přístup nezaslouží.
Souhlasím a rozumím, ale asi jsem to ne zcela jasně napsal. Jde o to, že když třeba já položím někomu či tady na Fóru naivní otázku týkající se oblasti MSTS, které vůbec nerozumím, bude se k ní přistupovat jinak, než kdyby to byl třetí příspěvek někoho zcela nového na Fóru.dem napsal:Ibaze v tomto pripade je ten stary mazak taky isty amater zaciatocnik ako Johniik. Modelovat je nieco uplne ine ako repaintovat.