Johnííkova dílna

Můj první pokus o foto-skin :D
505b2732799a08aca7bf096d8505fa7b.jpg
Pokud se vám fotka nezobrazí klikněte pod příspěvkem na políčko WWW
na mé stránky. Fotka je v sekci SKINY.
Práce je určitě ještě hodně a kritiku vítám...
Fotky poskytl Passion. Díky

Naposled editoval moderátor:
Johníík napsal:
Můj první pokus o foto-skin :D
http://jpmsts.websnadno.cz/brejlovac_zssk.JPG
Pokud se vám fotka nezobrazí klikněte pod příspěvkem na políčko WWW
na mé stránky. Fotka je v sekci SKINY.
Práce je určitě ještě hodně a kritiku vítám...
Fotky poskytl Passion. Díky

Ahoj Johnííku, docela pěkné, jen ti nesedí čela s boky (označeno číslem 1 TADY).

Přeji mnoho štěstí a hlavně neztrať nervy ;)

Ja by som Ťa trocha zahaltoval, 754 054 je už hotová od Hekla, bude na Vianoce u nás, ja len tak aby si nerobil dvojitú robotu, ale mohol by si vyskúšať 750 201 od Passiona, neviem kto tie fotky od neho bral.

duuso napsal:
Ja by som Ťa trocha zahaltoval, 754 054 je už hotová od Hekla, bude na Vianoce u nás, ja len tak aby si nerobil dvojitú robotu, ale mohol by si vyskúšať 750 201 od Passiona, neviem kto tie fotky od neho bral.
To jsi mě teda zaskočil :D
No nic, dodělám Brejlovca a budu si jezdit sám :)

Toto si pravdepodobne robil na Robov múzejný kus 754 010 tuším z roku 2004, máme nový prepracovaný model ako píše Kadr, ale nič to, fotiek je hafo, môžeš skúsiť niečo iné.Petra bude na Vianoce u nás, ako som písal je hotová, snáď sa Hekl nenaštve že som ho prezradil a možno do nášho vlákna hodí aj obrázok. :)

Pěkný večer.
Nyní skinuji lokomotivu řady zssk 750 365 na Zssk 750 096.[
Zde jsou obrázky z tratě:
4ae4ae4725d755075dbc07fd6b32c481.jpg
a8aaff966d61b3ab145002f54a29b18d.jpg
Opětně velice rád uvítám kritiku abych mohl za včasu opravit....
----------------------------------------------------------------
Honza P.

Ja len strucne, tie farby¨, jas a nasvit su dost mimo, nehovriac o nepresnostiach ktore su zretelne uz so screenu,096 naviac nema kominy. Ram je z ceskeho stroja, alebo si tam okrem bocnic nic nevymenil. Bez urazky, ale toto ukazovat je dost odvazne:roll: Ak nieco ukazovat, tak nech sa to aspon podoba, tu nie je ani co hodnotit.

Chlapci, všimněte si ale, kolik má let. Toto je náš dorost, oceňte odvahu, se kterou to dal na Fórum a buďte nápomocni konstruktivní kritikou a moudrou radou.

Já se přidám. Johníík to popletl a chtěl dělat 750.096 na moje textury 750.365, které jsem mu dal na dodělání. Takže 096-ku bude dělat odznova a 365-ku snad dodělá.

JiříkTK napsal:
Chlapci, všimněte si ale, kolik má let. Toto je náš dorost, oceňte odvahu, se kterou to dal na Fórum a buďte nápomocni konstruktivní kritikou a moudrou radou.

A aku radu? Zakladna rada je jasna, zacat skinovat nieco jednoduchsie, nie masinu, o ktorej nemam sajnu. Mnoho ludi si mysli, ze aka fotka, tak masina vypada. Kazdy vsak vie, ze je to somarina. S fotkou treba pracovat, nie to len nahadzat na texturu, ako sa mnohi domnievaju. Ale co tu pisem, tu bolo napisane uz niekolkokrat. Ja som tiez zacinal, dodnes je moja prvotina zvrejnena (810 603), ale obrazok dam von az vtedy, ked si myslim, ze to za nieco stoji. Vek tu podla mna nehra ulohu, dolezite je mat trpezlivost a snahu. :wink:

Hekl338 napsal:
Ja len strucne, tie farby¨, jas a nasvit su dost mimo, nehovriac o nepresnostiach ktore su zretelne uz so screenu,096 naviac nema kominy. Ram je z ceskeho stroja, alebo si tam okrem bocnic nic nevymenil. Bez urazky, ale toto ukazovat je dost odvazne:roll: Ak nieco ukazovat, tak nech sa to aspon podoba, tu nie je ani co hodnotit.
Takhle jsem si přesně představoval odpověď..... upřímná...
Já vím že na dnešní dobu to je asi dost podprůměrné, ale třeba se z toho vypracuju (doufám) :D.... No, ale tuhle lokomotivu už dodělám.
Jak píše Dominik ovšem úplně od začátku, neboť jsem se s Dominikem domnluvil že když sekl se skinováním ČD a dal se na ČSD tak že bych dodělal jeho práci, jesnže jsem omylem stáhl jinačí fotky (které vypadaly skoro stejně) Takže ho znova poprosím o textury a pojedu od znova.....
JiříkTK: No, dorost asi ještě ne :D.....

"Kazdy vsak vie" - já třeba zrovna ne. Ale vím zase jiné věci.
A podívej do vlákna "jednoduché objekty Dem". Mazákovi se tam slušně a podrobně radí, cožpak nováček si takový přístup nezaslouží.

Ja predpokladam, ze ides robit 750 365 teda:D Ale aj tam plati, ze nema kominy. Ale k veci. Uz Dominikovi som sa snazil vysvetlit, ze tie fotky su namodrale a moc tmave, chce to hodne uprav, neber to v zlom, ale to nie je stroj pre teba:wink: Preco neskusi nieco jednoduchsie? Trebarz,ked uz chces masinu, tak trebarz tu 750 201? Skratka pouzi fotky, ktore nepotrebuju moc uprav. 754 054 som ti asi "vyfukol":D Ale aj tam, treba vzdy brat na zretel, ze sa foti pri zamracenom pocasi. Ak das skin do trate , mas pocasie leto-jasno, treba tomu textury vzdy patricne prisposobit, inak je masinka v hre moc tmava aj na castiach, kde dopada akoze slnko:wink:

Ja by som 750 201 tiež nevolil, hlavne ak je to z mojich starých fotiek, kde je plno odleskov, navrhol by som 751 033, mám ju nafotenú pri ideálnom svetle, síce iba jednu stranu a jedno čelo, ale aspoň sa dotyčný nezapotí pri zjednotení jasu a odtieňu.Fotky sú vo vysokom rozlíšení.

duuso napsal:
Ja by som 750 201 tiež nevolil, hlavne ak je to z mojich starých fotiek, kde je plno odleskov, navrhol by som 751 033, mám ju nafotenú pri ideálnom svetle, síce iba jednu stranu a jedno čelo, ale aspoň sa dotyčný nezapotí pri zjednotení jasu a odtieňu.Fotky sú vo vysokom rozlíšení.

Ej Dusan, ja myslim toto http://gsmsoftware.szm.sk/msts/750_201a.jpg , nie 751 201:wink: ¨Tu nema tiez moc prace. Aj vozne by boli vhodnejsie, preco nie.

Do kelu, máš pravdu, prehliadol som 750/751.:eek::eek::eek: Ak by bol záujem o nejaké vozy, či už nákladné alebo osobné treba sa ozvať, dodáme.

JiříkTK napsal:
"Kazdy vsak vie" - já třeba zrovna ne. Ale vím zase jiné věci.
A podívej do vlákna "jednoduché objekty Dem". Mazákovi se tam slušně a podrobně radí, cožpak nováček si takový přístup nezaslouží.

Ibaze v tomto pripade je ten stary mazak taky isty amater zaciatocnik ako Johniik. Modelovat je nieco uplne ine ako repaintovat.

dem napsal:
Ibaze v tomto pripade je ten stary mazak taky isty amater zaciatocnik ako Johniik. Modelovat je nieco uplne ine ako repaintovat.
Souhlasím a rozumím, ale asi jsem to ne zcela jasně napsal. Jde o to, že když třeba já položím někomu či tady na Fóru naivní otázku týkající se oblasti MSTS, které vůbec nerozumím, bude se k ní přistupovat jinak, než kdyby to byl třetí příspěvek někoho zcela nového na Fóru.

Back
Nahoře