Chybová hláška:

Jinak co se týče .exe instalací, je daleko lepší je instalovat někam jinam. Mohou ti lehce něco přepsat bez ptaní. Tohle se však týká vozů. Na BIN to nemá vliv.

Dobře všechno zkusím odinstalovat, a nainstalovat znovu, a pak uvidim , akorát trainset a consisty ve složce nechám.
Jenom nechápu jak se to mohlo celý zničeho nic rozhodit :-( Ale je fakt že jsem si po dlouhý době opět nainstaloval msts ,a do trainsetu jsem rozbaloval a instaloval jedno vozidlo za druhým... abych to měl vše co nejdřív kompletní:-) a možná že to něco rozhodilo...

Nerozhodilo to nič. Len treba vedieť ktoré vozidlá tam pridať a ktoré nie. Netreba mať za každú cenu v trainsete všetko.....Potom to tak aj dopadne. A potom treba tomu ako funguje MSTS aspoň trochu rozumieť....

to : dem
Já vím , samozřejmě že si zkontroluju základní věci ve složce vozidla a cesty k .snd .cab.. názvy .s .sd .eng .wag a textur.atd
Všechny vozidla jsem si ještě vždy otestoval v con builderu, ale stejně se musela vloudit ještě jiná chyba..

Zdravím,
chcem sa opýtať, prečo aj po nahradení pár vozidiel inými v aktivite cez CB mi pri spustení MSTS vyhadzuje error o chýbajúcom eng pôvodného vozidla, ktoré bolo prepísané; podľa CB aj act. analysis je vše ok....

Keď to stále vyhadzuje chybu, niečo si neurobil korektne. Doporučujem skontrolovať príslušný eng v adresári trainset - určite tam nebude alebo v niektorom consiste je k nemu zadaná blbá cesta - toto niekedy CB neodhalí. Odporúčam používať Trainstore, ten práve takéto chyby dokáže odhaliť.

gianluigi napsal:
Zdravím,
chcem sa opýtať, prečo aj po nahradení pár vozidiel inými v aktivite cez CB mi pri spustení MSTS vyhadzuje error o chýbajúcom eng pôvodného vozidla, ktoré bolo prepísané; podľa CB aj act. analysis je vše ok....
Zkontroloval jsi přec CB i loose consist?

Dobře, tak srozumitelněji:

Pokud si jsi si "gianluigi" 100% jistý, že jsi v ConBuilderu správně zkontroloval a opravil soupravy zainteresované na aktivíitě, tj. jak vlak hráče, tak i ostatní vlaky (traffic), a přesto Ti MSTS stále hlásí chybu o chybějícím engu vozidla, zkontroluj si, buď pomocí ConBuilderu nebo ručně v souboru acitivity (textový soubor *.act v adresáři trati ve složce Activities), zda vozidlo není použito jako stojící vlak, tzv. loose consist ... je to jen jeden z tipů, kde by mohl být ještě problém.

A ještě jeden nápad: pokud jsi v ConBuilderu kontroloval jen soupravy z aktivity, zkontroluj dodatečně i ostatní soupravy, které nesouvisí s aktivitou, i tam by mohl být "zakopaný pes".

Prajem pekný podvečer
možno to tu už niekde je písane ale som to nenašiel pri spustení msts mi začala vyskakovať hláška "unable to open file gui_fronts.dat" neviem či to treba nejako preinštalovať alebo upraviť...ďakujem za každú radu

Back
Nahoře