Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
Tak jsem se na na pár dní připoutal k editoru a mám tu zhruba krajinu ve Smržovce. Posuďte sami jestli za to ty hodiny stály. Mě se to pořád nějak nezdá

Nejsem místní, jestli seš spokojen nebo ne musíš užnat sám, ale mě seto líbí a po zběžném porovnání s fotkama to sedí. Jen tam chybí cesta pod mostem. Pokračuj směle dál a ničeho se neboj.

Děkuju. Ono už to asi bude spíš tím sezením u editoru. Zkusím se na to podívat zítra :) Jinak cesta dole je, jen je schovaná za svahem.

V rámci týmové práci jsem se na pár dní věnoval zastávce Harrachov. Práce na trati stále pokračují.

asi budu mít dost hloupou otázku, ale asi to nebudeš prodlužovat až do Polska (viz reportáž ze zubačky) že ?

Swam napsal:
V rámci týmové práci jsem se na pár dní věnoval zastávce Harrachov.

Tak tento screen je od obrázků z té reportáže k nerozeznání ;-)
Swam napsal:
Práce na trati stále pokračují snad již brzy se objeví veřejná verze.

Počítám , že trať bude " pod stromeček " :)
Jinak nechci dělat chytrého , ale není Harrachov dopravna ? Opravte mě , jestli se mýlím ;)

No Polsko rozhodně v plánu nemám, maximálně k hranicím. Momentálně se kolejově pracuje jinde (viz anketa na našich stránkách). K tomu ještě vzniká krajina na spoustě místech.
O vánočním dárku celkem pochybuju ale kdo ví.
Jinak Harrachov určitě dopravna není. V Kořenově už taky výpravčí není takže nejbližší je až v Tanvaldě.
A já se nenechám zahanbit a snad tu časem přibydou i nějaké screeny ode mě.
Hynďa

Hynďa napsal:
Jinak Harrachov určitě dopravna není.
V životě jsem v těchto končinách nebyl, ale mrknutím do správných materiálu tě můžu ujistit, že Harrachov je 100% dopravna, už i s toho obrázku od Swama je to víc než jasné.
Kadr napsal:
Trochu tě doplním, nejbližší dopravna od Harrachova není Tanvald ale Dolní Polubný.
Trochu tě opravím, nejbližší dopravna od Harrachova nejsou Dolní Polubný, ale Kořenov.

Pánové co na to říct, myslel že když něco stavíte, tak znáte místní poměry, ale jak vidno, tak .

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
Trochu tě opravím, nejbližší dopravna od Harrachova nejsou Dolní Polubný, ale Kořenov.

Jo, máš pravdu, Kořenov mi vypadl, samozřejmě se jedná o Dopravnu D3 stejně jako Desná,D.Polubný a Harrachov.

Pánové co na to říct, myslel že když něco stavíte, tak znáte místní poměry, ale jak vidno, tak .

Pro upřesnění, já nic nestavím.

Tak já jsem si se stavbou odskočil do Jablonce zastávky. Zjistil jsem totiž, že když skáču z místa na místo tak nejsem znechucenej jedním úsekem a stavba jde rychleji.

Zubačka mi zaslal screeny z rozestavěné Desné tak tady je ukázka

Zapojení do tvorby porešíme přes SZ.
Dodatečně ještě Swamův screen z Tanvaldu.

Zdravím a chci poprosit o pomoc s podklady pro vytvoření žst Jablonec nad Nisou. Nemáte někdo nějakou fotku nebo plánek této zastávky? Prosím o odpověď na ICQ nebo SZ. Děkuji.

Back
Nahoře