O víkendu zde proběhla menší přestřelka, z mé strany obrana mé práce do MSTS, respektive finálního dokončení práce, kterou začal Michal, koleje BP, které úspěšně plnohodnotně už několil let používám. (nikdo nemá právo zde snižovat práci druhých - jedno z pravidel tohoto fóra)
Jenomže diskuse se vymknula kontrole a já zase něco řekl pěkně od plic, za což se omlouvám, bylo to v afektu. Ale chci dát na pravou míru další věc. Prohlásil jsem, že mou trať nikdo nejezdí a tady končím. Myslel jsem to tak, že nikdo z těch, kteří se zapojili diskuze proti kolejivu BP trať nejezdí a já nekončím se svým projektem, ale na tomto fóru.
Rád se sem vrátím, pokud zde bude konečně demokracie a moderátoři nebudou klávesou delete pohotově reagovat jen na příspěvky, které snižují jen je samé, ale budou chránit i nás ostatních. Pak žádné flame nemá šanci nikdy vzniknout.
A jak se říká na usmířenou, "do smrti dobrý", udělá se čára za tím co bylo, tak tady se děje opak. Vycucávají se hádky vzniklé v afektu, kde někdo řekl, co by nikdy normálně neřekl a dělají se tomu samostatná vlákna, jako by pod heslem "do smrti špatný". Viz poslední "Vedoucí osobnost".
Tak ještě jednou, jestli jsem zde řekl něco ostřejšího, za to se omlouvám a navrhuji za vším udělat tlustou čáru a začít normálně pracovat.
To v praxi i znamená, smazat všechna vlákna kam byly všechny rozepře přesunuty.
Jen si dovolím upozornit, tohle je svaté území "Smírčí kříž" a pokud chcete na něco reagovat a přitom se za nic neomluvit, tak si založte jiné vlákno. Doufám, že to moderátoři ohlídají.
Děkuji za pozornost.