Ivan.ps napsal:Miran, uviedol si dva rovnaké odkazy, ten prvý mal byť pravdepodobne tento: http://www.railsimulator.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=178
Ano je to tak a odkaz jsem opravil, díky.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ivan.ps napsal:Miran, uviedol si dva rovnaké odkazy, ten prvý mal byť pravdepodobne tento: http://www.railsimulator.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=178
Ano !Miran napsal:Takže co vy na to vážení modeláři, autoři skinů, ladiči engů a další a dalši lidičkové co jste pro MSTS něco udělali? Ještě máte chuť na nějaký veřejný trainset?
bob57_cz napsal:Ano !Miran napsal:Takže co vy na to vážení modeláři, autoři skinů, ladiči engů a další a dalši lidičkové co jste pro MSTS něco udělali? Ještě máte chuť na nějaký veřejný trainset?
Nepochopím, proč se někteří autoři tak tvrdošíjně brání proti tomu "projektu" a snaží se jej zvrátit.
To není o tom, že by to bylo špatné, je to o osobní nenávisti.
Namísto udělení případného souhlasu k začlenění do JVTS ( jednotného veřejného trainsetu ) pravý opak !
Znovu zopakuji : je to jen a pouze osobní !!! Tak to vidím já. ( A můžete se zase strefovat do mne, alespoň ukážete, o co komu opravdu jde. )
Jenže to je právě nedorozumění. JVTS by měl právě nastolit konečně pořádek a přehled, ostatní TBP, TABP a pod. by přestaly jako alternativy existovat. ( Prozatímně jsem na TABP přestal dělat. )Miran napsal:Navíc je mi srdečně jedno kolik těch TS budeme mít, jestli budou vedle sebe žít TBP, tvůj ATBP a tento pokus pod zkratkou JVTS, poze to zase přináší chaos v označování atd atd.
Vrbam napsal:Já zase nechápu proč se do toho cpe někdo kdo nemá co s MSTS dělat, navíc nedodržuje výslovně přání a autorská práva a navíc s tak špatnou reputací a chováním.
Roberte, klídek. TBP není jak si myslíš TBP, ale část trainsetu pro trať BP, která je v souladu s normami 1. sleziny. Tam se tenkrát probraly všechna pro a proti a vzniklo to co vzniklo. Zatím se neobjevil žádný vážný problém. Takže, pokud někdo je rád iniciativní, může podle téže normy nastavit zbytek trainsetu a obecenstvo mu určitě srdečně poděkuje. Otázka šíření....veřejný portál, kde by bylo vše a dál pro ty co nemají internet nebo problémy se stahováním větších souborů šíření na DVD s právy všech zůčastněných autorů a ladičů. Jenomže vše by muselo být aktuální a dle norem 1. sleziny. Buďme rádi, že jsme se tenkrát na něčem dohodli. Je úplně jedno jaká norma vznikla. Od té doby uplunulo pár let a Trainset je víc než dvojnásobný, proto je nesmysl uvažovat o dalších zásadních změnách. Nevěřím, že se najde další člověk, který dá dohromady zbytek nenaladěných vozidel. Pokud se najde, jedině dobře.bob57_cz napsal:JVTS by měl právě nastolit konečně pořádek a přehled, ostatní TBP, TABP a pod. by přestaly jako alternativy existovat. ( Prozatímně jsem na TABP přestal dělat. )
.
bob57_cz napsal:Jenže to je právě nedorozumění. JVTS by měl právě nastolit konečně pořádek a přehled, ostatní TBP, TABP a pod. by přestaly jako alternativy existovat. ( Prozatímně jsem na TABP přestal dělat. )
Navíc by soustřeďoval všechny modely na jednom místě, takže by odpadly dotazy typu "kde mám hledat tento model do tamté aktivity?"
Soustředění všech modelů na jednom centrálním místě ještě nebere autorům jejich autorské stránky jako prezentaci a paralelní download.
Popřemýšlejte.
Zatím to vidím spíše jako ještě nedotažený návrh, mi osobně se na tom projektu nelíbí akorát mezery místo oddělovačů, jinak tam krom drobností výrazné nedostatky neshledávám.
Toto si presne vystihol, aj keď som toto isté prezentoval už dávno a takisto aj dnes: ak mám web - a navyše si ho platím - tak chcem, aby si pre modely chodili ľudia hlavne tam, nie na cudzí web a tobôž nie na dátový nosič posielaný za menšiu či väčšiu úplatu.Miran napsal:S tím soustředěním modelů v jednotném značení na jednom místě ale souvisí jeden problém a to jsou osobní stránky autorů. Kdo by tam na ně chodil, když má vše na jenom místě pod nosem na stříbrném podnose že? Tady mne napadá jedna možnost (je sice blbé odopvídat sám sobě) a to ta že pokud má dotyčný autor nějakou novinku tak do tohoto JVTS dát pouze odkaz na autorovy stránky a teprve po nějakém čase model se souhlasem autora zařadit přímo do JVTS.
bob57_cz napsal:Zatím to vidím spíše jako ještě nedotažený návrh, mi osobně se na tom projektu nelíbí akorát mezery místo oddělovačů, jinak tam krom drobností výrazné nedostatky neshledávám.
======================
Nepochopím, proč se někteří autoři tak tvrdošíjně brání proti tomu "projektu" a snaží se jej zvrátit.
http://www.railsimulator.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=204&p=771#p771 =:OndraJ napsal:Bobe (a ostatní), ...bob57_cz napsal:Zatím to vidím spíše jako ještě nedotažený návrh, mi osobně se na tom projektu nelíbí akorát mezery místo oddělovačů, jinak tam krom drobností výrazné nedostatky neshledávám.
Jak sis možná všiml, určité míře unifikace trainsetu se zcela nebráním - u všech novějších modelů jsem se snažil vést jednotné značení - musí se tak však dít po domluvě a s mým svolením. To znamená, že pokud někdo rozumný (rozuměj: ne Vlastík alias Dispečer RS atd.) předem s konstruktivním návrhem, budu ochoten ho vyslechnout.
...
A ber to klidně jako projev osobní nenávisti k Vlastikovi.
Max Payne napsal:S tímhle nelze než souhlasit. Tady opravdu nejde o Trainset ale o Vlastíka, kdyby tohle navrhl někdo jiný, tak všichni "jo, půjdeme do toho ", ale že to navrhl Vlastík tak samé zákazy.Dispečer RS napsal:jak napsal bob je to osobní msta nejde o trainset ale o mě, kdyby s tím vyrukoval někdo oblíbený tak by určitě prošel u všech i bez infa autorům.
Tady pánové je vidět, že se zviditelňuje typická česká povaha člověka.