Cris
Začátečník
brqo napsal:Zdravíčko! Mám problém s aktivitou Pn 63900. Dovezu to do Brandýsa n. O., provedu vše podle instrukcí (zastavení, couvnutí, odpojení prázdného Eas). Projede SC i rychlík... Pak mi tam skočí 4O-tka a výstraha, tak se rozjedu. Jenže v zápětí tam opět padne stůj, a situace se po chvilce opakuje (40+výstraha a stůj). Končim na tom, že se z Brandýsa nemůžu dostat. Fórum jsem prolez a nikde nic. Poradí někdo? Děkuju!
...tak jsem se ještě nevzdal. Počkal jsem si až se mi tam objeví předvěst volno, a taky se tak stalo. Takže z Brandýsa jsem odjel. Nicméně při průjezdu kolem vjezdového návěstidla do Chocně (výstraha+40) se přede mnou ve vzdálenosti cca 100m z ničeho nic ojevil nějáký vlak (podotýkám, že na stejné koleji), který kamci odpelášil. Zastavil jsem na stůj (přičemže jsem ohrozil nástup u nějákého Os na vedlejší koleji). Přijel nějáký náklad od Týniště a pak se oba tyto vlaky ztratily a já tam zůstal stát a nic... Tak to jen pro upřesnění. Pomoooooc! Díky!![]()
Hello,
in Brandýs n.O. you must drive back some meters and then wait until the signal for the fast train is up.
Then drive to the down signal on your rail (save before).
You must drive exactly to the signal, as far as you can. For this you will need several tests (save often).
The signal is up after passing the 2. fast train only between 08.15.33 and 08.15.50, only if your train is standing at 08.15.33.
At 08.15.20 you must activate "Fastly brake release". When the signal is up, give sand and drive with 81% power. If the loco slides, change one running step back.
The time when the signal is up can differ because activities on several PC´s work with several speeds.
If you fail passing the signal during this time and wait for a longer time, you will get problems at the station Chocen and after.
Good luck!
Cris
Naposled editoval moderátor: