PermII

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna duuso
  • Datum začátku Datum začátku

duuso

Pomocník strojvedoucího
Nazdar všetci, chcel by som dať do pozornosti na www.trainsim.ru trať PERM II, ide o vysokokvalitnú prácu autorského kolektívu ESV TECHNOLOGY.Doporučujem stiahnuť /800 MB/ a vyskúšať, ide to na X-tracks, detailnosť prevedenia by som prirovnal k ŽSR150.V trati nájdete vraky vozňov, starých lokomotív, staničné hlásenia v ruštine, autentické vozidlá /ZILL/ atď.

RE: Adresy na stranku s downloady , treba TGV nebo ICE

duuso napsal:
Nazdar všetci, chcel by som dať do pozornosti na www.trainsim.ru trať PERM II, ide o vysokokvalitnú prácu autorského kolektívu ESV TECHNOLOGY.Doporučujem stiahnuť /800 MB/ a vyskúšať, ide to na X-tracks, detailnosť prevedenia by som prirovnal k ŽSR150.V trati nájdete vraky vozňov, starých lokomotív, staničné hlásenia v ruštine, autentické vozidlá /ZILL/ atď.
na http://www.trainsim.ru/download/ Маршруты [11] trať PERM II ... nenalezena ( ani jinde na trainsim.ru )

bob57_cz napsal:
duuso napsal:
na http://www.trainsim.ru/download/ Маршруты [11] trať PERM II ... nenalezena ( ani jinde na trainsim.ru )

Před 15 minutami mi od tud skončil download. Chce se to jenom lépe dívat. Zde je přímý link na http://trainsim.tmf.ru/msts//route/tsrRoute_PermII_V1_1.exe
Stačí takto?

[quote='Martens]Před 15 minutami mi od tud skončil download. Chce se to jenom lépe dívat. Zde je přímý link na[/quote]Tenhle přímý link sice funguje, ale na webu nejde najít k němu "normální" cesta ( ani v ru ani v en ), je to někde divně zašité.

http://www.trainsim.ru/download/45/

Hneď druhá z vrchu. Inak presne tam ako si napísal. Pod Маршруты.

Naposled editoval moderátor:

bob57_cz napsal:
[quote='Martens]Před 15 minutami mi od tud skončil download. Chce se to jenom lépe dívat. Zde je přímý link na
Tenhle přímý link sice funguje, ale na webu nejde najít k němu "normální" cesta ( ani v ru ani v en ), je to někde divně zašité.
[/quote]

Není to vůbec zašité - to ani těžkým omylem - přesně jak psal Dem - i v ruské i v anglické verzi stránek je to hned druhá trať zvrchu ..... opravdu se to chce jenom lépe dívat. ... nic míň, nic víc .....

Třeba Ti pomůže obrázek, když dělají písmenka problémy - to vždy pomáhá ....
http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/pemr2.jpg
http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/pemr2_eng.jpg

kdyz tu resite tuhle stranku tak skouknete i trat ktera je jako prvni v poradi musim rict ze je to hodne slusnej kousek lepsi nez perm2 mimochodem je z lotyšska,prijemnou jizdu cao pegaus.

Aj tu mám len som ju ešte nepozeral.Ale díky za "minirecenziu".

Ahoj lidi.taky bych se rad podelil o sve zazitky z obou techto trati co se tyce Permu II tak je to skvela trat, zkousel jsem to jak ze zacatku s nasimi vozidli, ale je lapsi postahovat nejaky ty vozidla z ruskeho vozoveho parku. S touto trati se daj delat i pekne aktivity.

Co se tyce te prvni trate tak graficky je mooc pekna, ale defakto zkoro porad jedete nekde v lese a pokud si dobre pamatuju tak je tam snad jen par vetsich nadrazi. I tak ji ale doporucuji si projet.

S pozdravem Martin

Tá "lesná" trať je v celej dĺžke neelektrifikovaná ?

Nie, je aj miestami dratifikovaná. :)

[quote='Martens]Třeba Ti pomůže obrázek, když dělají písmenka problémy - to vždy pomáhá ....[/quote]Dík, po update prohlížeče OK.

Dotaz na pány Duuso a mmouka:

Stáhnul jsem si PermII - ale mám 2 problémy:
1) TEXTURES NIGHT/SNOW mám po instalaci prázdné
2) Při pokusu opravit (doplnit chybějicí) prostřednictvím RR se tento při spuštění této tratě zamrzne
Měli jste pánové stejný problém - nebo to mám nekvalitně stažené ?
Díky za případnou odpověď

Akurát som to pozeral, nočné a zimné textúry chýbajú aj u mňa, ale ako si ich chcel doplniť do týchto adresárov ? To treba vyrobiť.

duuso napsal:
... nočné a zimné textúry chýbajú aj u mňa ...

Multimilionár Armand jazdieval so svojou 8-valcovou bugatkou výhradne cez deň a v lete. Preto vôbec nemal na voze namontované reflektory. Tož aký problém ? Aj vy budete na tejto trati jazdiť len v lete cez deň a hotovo. Ná ne ? :D

Ad Duuso + Tax

Díky za info. Chtěl jsem přes funkci Route_Ritteru "kontrola tratě" ho nechat "dovyzobat" chybějící textury z jiných tratí, nebo je nechat předělat v souborech *.sd na ESD 0 = jen základní textura.
Ale RR se vzpírá spustit kontrolu této tratě. Možná že mu vadí, že některé soubory tratě mají být resp. byly v azbuce ?

RR nebrat, smaže vše i to co nemá. Já používám Michalův TR, který jen udělá výpis a uživatel si už doplní nebo maže sám. Tohle je bezpečné.

Ad Zbyněk:

Zdravím a díky za připomínku. Ale zatím mne RR nenechal nikdy ve štychu a můžu se rozhodnout jestli má reagovat nebo ne a protokol vytvoří také.
Jediná nevýhoda, které jsem si zatím všimnul je v tom, že když je chyb moc - "zřejmě" zápis protokolu dosáhne nějaké hodnoty objemu a skončí. Začátečník mého typu má dojem, že je hotovo, ale není. Kontrolu opakuji do té doby než se objeví - "bez chyby". A něco mu vadí na něktrých ruských tratích - možná azbuka nevím .... ale pokud je Michalův TR ještě lepší - nebudu se vzpouzet, leč kde bych ho mohl získat ?

pepeQ-2 napsal:
.... ale pokud je Michalův TR ještě lepší - nebudu se vzpouzet, leč kde bych ho mohl získat ?
Co třeba na mých stránkách?

Back
Nahoře