CD 714

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna heme
  • Datum začátku Datum začátku

heme

Posunovač
Zdravím všechny, mám trainset BP a před chvílí jsem si stáhnul update této lokomotivy u Vrbama. Když si udělám *.con a chci si s ním zajezdit, pohled z kabiny zkrátka nejde, je to sice ve stené výšce, ale není tam vidět tělo kolomotivy - jako kdybych stál na nárazníku. Poradíte mi prosím, co dělám špatně?

heme napsal:
Zdravím všechny, mám trainset BP a před chvílí jsem si stáhnul update této lokomotivy u Vrbama. Když si udělám *.con a chci si s ním zajezdit, pohled z kabiny zkrátka nejde, je to sice ve stené výšce, ale není tam vidět tělo kolomotivy - jako kdybych stál na nárazníku. Poradíte mi prosím, co dělám špatně?

Tohle vypadá na krpu v tom, že jsou blbě odkazy na ace front soubory. Kabina se sice vytvoří, tzn. cvf je na správném místě.

Otevři si daný eng, zkus v něm najít řetězec cvf a pak se přepni do adresáře, do kterého ukazuje cvf. Pak si ten cvf otevři a podívej se, jaká je nastavená cesta pro jednotlivé ace soubory k pohledům. Nesoulad tedy hledej tam.

Kapota lokomotivy se totiž při pohledu z kabiny nezobrazuje, ale musí být součástí kabiny.

P.S.: Pokud vím, tak kabin k 714 je více - vím o dvou.

David Kodet napsal:
Martens napsal:
heme napsal:
P.S.: Pokud vím, tak kabin k 714 je více - vím o dvou.

Martensi a jaké dvě prosím existujou?
Jedna byla můj zcela začátečnický a amaterský první nedodělek, který by si zasloužil dokončení, ale který v současnosti nestojí ani za řeč a druhá byla vystavena Miro Justem na jeho stránkách jako statická. Která z nich je v TBP a na kterou se odkazoval níže uvedený model - to nevím.

Protože ale stránky Miro Justa již nefungují, tak tu jeho verzi nelze oficiálně stáhnout.

Back
Nahoře