Neustálé problémy s MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Svecik
  • Datum začátku Datum začátku
S

Svecik

Host
Zdravím všechny.
Po dlouhé době jsem opět nainstaloval MSTS a trať Brno-Praha. poctivě jsem stáhnul všechny aktualizace a to jak tratě samotné, tak trainsetu a aktivit. ovšem po velmi krátké době jsem přišel na to, že se opět opakuje scénář, který vždy skončil odinstalací MSTS. Velice doufám, že mi tu někdo dokáže pomoci, o kterou také moc prosím. Měl jsem za to, že nainstaluji MSTS, trať a k ní všechny dostupné aktualizace a aktuální trainstore s nejnovějším MSTS BIN a vše pojede jak má. Ovšem opak je pravdou. Až na vyjímky se mi při spouštění jakékoliv mise objeví chybová hláška. Buď při samotném spouštění MSTS, nebo při spouštění mise nebo v jakémkoliv okamžiku hraní mise a poté následuje pád MSTS. Jsou to hlášky typu "extended shape missing", "unable to load texture", "failed to load ENG" atd.

Pomozte, prosím - já jsem v koncích :(

Předem díky MOC!

Svecik

Svecik napsal:
Zdravím všechny.
Po dlouhé době jsem opět nainstaloval MSTS a trať Brno-Praha. poctivě jsem stáhnul všechny aktualizace a to jak tratě samotné, tak trainsetu a aktivit. ovšem po velmi krátké době jsem přišel na to, že se opět opakuje scénář, který vždy skončil odinstalací MSTS. Velice doufám, že mi tu někdo dokáže pomoci, o kterou také moc prosím. Měl jsem za to, že nainstaluji MSTS, trať a k ní všechny dostupné aktualizace a aktuální trainstore s nejnovějším MSTS BIN a vše pojede jak má. Ovšem opak je pravdou. Až na vyjímky se mi při spouštění jakékoliv mise objeví chybová hláška. Buď při samotném spouštění MSTS, nebo při spouštění mise nebo v jakémkoliv okamžiku hraní mise a poté následuje pád MSTS. Jsou to hlášky typu "extended shape missing", "unable to load texture", "failed to load ENG" atd.

Pomozte, prosím - já jsem v koncích :(

Předem díky MOC!

Svecik

Nikde nespominas MSTS update. Ten si si nainstaloval? Bez toho totizto nepojde instalovat Bin. Ale je to inak v navode popisane. A ja to robim opacne ako si to popisal. Instalim MSTS potom jeho oficialny update potom Bin a az potom davam doplnky (trate a podobne.)

Svecik :

Já bych doporučoval objednání DVD od p.Šemory. Měl jsem skoro stejné problémy, tak jsem objednal, nainstaloval vše z DVD a opravdu bez problémů. Důvod byl jednoznačný - staré BP a MSTS se mi s aktualizacemi nekamarádilo :wink:

Dem :

Já nemyslím, že by to bylo tím, co jsi psal. Měl jsem ty samé problémy, dělal to tak, jak jsi psal a stejně to pořád vyhazovalo chyby. A vyřešil jsem to jedině objednáním DVD...

Takže je to jediná cesta? Znovu objednat DVD? Já mám na originálním CD (DVD) verzi s aktualizací BP70.1 . To je také staré? Díky moc.

Svecik

Svecik napsal:
Takže je to jediná cesta? Znovu objednat DVD? Já mám na originálním CD (DVD) verzi s aktualizací BP70.1 . To je také staré? Díky moc.

Svecik
Ano to je tak staré. V dnešní době je tato verze u neaktulizovatelná, tak to nemohlo ani fungovat. Tedy ta placka má současně hodnotu jako časopis z tehdejší doby.
Je to to samé, jako kdybych si stěžoval, že mám neustálé problémy s WIN 95, chtěl to aktualizovat a ptal se, To je tak staré?
Takových dotazů se v poslední době hromadí. Nechápu jedno. Pokud jsem fanda do MSTS a vlaků, pořídím si například trať Bratislava - Praha, tak si snad dělám průběžné aktualizace. Pak je i logické, že si si po každé aktualizaci dělám zálohu. Stejně jako si z DVD od tratě zálohuji doplňkové programy a co by se mohlo hodit a DVD samotné už nikdy potřebovat nebudu. Aktualizace hlavně trainsetu vyžadovaly velkou spoluúčast uživatele, kdy si musel postahovat hodně věcí z jiných webů a v případě úprav od Boba z Ostravy bylo nutné Trainset i promazat. Jen blázen by to dělal po každém reinstalu MSTS nebo PC znovu.
Spíš to vidím tak, že normální uživatelé tak opravdu postupují a staré DVD, které už nepotřebují věnují nějakému známému. Jako demo a ukázka, proč ne. Tací potom zde ve fóru zaměstnávají kdekoho, aby poradil, jak trať aktualizovat.
Oproti Protrainům máte výhodu, že každou novou trať si nemusíte objednávat znovu, stačí jen průběžně aktualizovat. Kdo tohle nedělá nebo dostane darem starou placku, tak má možnost si objednat DVD aktuální. To mi připadá fér.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře