2 problémy

ladinek90

Začátečník
Dobrý den.Mám 2 problémy s MSTS.První je,že když jedu s loko 751.106 a chci přejít na druhé stanoviště tak se mi zobrazí hláška:"Nelze načíst ovládací prvky v kabině" a msts spadne a druhý problém je,že mi někdy nekomunikuje klávesnice.Spustím hru a ovládat jde jen myší a ani ukončit hru nejde.Poraďte prosím co s tím.Děkuji

Jo dík funguje to,akorát mně to vždy šlo tak nechápu proč to teď někdy nejde.A u te kabiny to bude problém v cab751,protože ostatní kabiny nemají problém.Zkusím znova postahovat.

Klávesnica zväčša nejde v prípade, že MSTS je inštalované na inom disku ako Win. Pri niektorých verziách Binu to ale nevadilo. Mne to tiež všeliako striedavo fungovalo, dlho s tým bol problém a zrazu mi to ide.... Ak pri načítaní odklikneš nejakú chybovú hlášku, tak klávesnica pôjde. Čo sa týka 751, kabína štandardne funguje, treba vyskúšať iný aj model 751, či sa ten 751-106 náhodou neodkazuje na nejaký kabínový pravek.

ladinek90 napsal:
Kabinu jsem znova stáhnul a už funguje.

Ahoj,
mám také problém při spouštění tratě.Doplnil jsem Trainset mnoha novými vozidly.( tyto jsem extrahoval ). Vyzkoušel jsem aktivity vConBuilderu, vše OK. Když spustím hru přes Train exe.,začne načítání a objeví se hláška Failed to load gui-font <IDS_FONT_3 atd až do 22.Poté hra spadne s tím, že nastala chyba. Můžete, prosím, poradit, co s tím? Nikdy předtím jsem tuto hlášku neměl.Myslím, že je to Trainsetem,? protože, když přepíšu složku s tratí na jinou+ global, také to nejde. Milan

Back
Nahoře