Dotaz k itaslkým tratím do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna calabria
  • Datum začátku Datum začátku
C

calabria

Host
1) Nedávno jsem si stáhl z http://www.trenomania.it trať Firenze-Bologna-Milano. Na několika místech mi při jízdě naskakuje chyba ve které se píše něco o pine.s (= borovice). Zkoušel jsem v route editoru tyto stromy odstranit a i když jsem odstranil všechny stromy s názvem pine.s , problém v těchto místech přetrvával. To se mi stává i v ostatních italských tratích. Je tento problém pouze u mě, nebo to tak mají i ostatní? :?: :cry:
2) U výše uvedené trati mi nefungují některé výhybky a tudíž mi to zase háže chyby. I když jsem si stáhl xtracky, opět tento problém trval dále. a v úseku milano centrale-milano lambrate(ne v celém, ale v jeho části) se koleje nezobrazují vůbec ale je zde pouze zelený terén. :(
děkuji všem kteří mi odpoví a třeba poradí jak na to

Naposled editoval moderátor:
Musíte vlézt do adresáře této trati a ve složce shapes přepsat soubory piné.s a piné.sd do tvaru pine, tedy bez té čárky. Pak ještě přepsat soubor piné ve složce textures.

chleboun napsal:
Musíte vlézt do adresáře této trati a ve složce shapes přepsat soubory piné.s a piné.sd do tvaru pine, tedy bez té čárky. Pak ještě přepsat soubor piné ve složce textures.
Samotné přejmenování souboru nestačí. Také se musí dát do souladu i obsah souboru .s a .sd. Pokud budou výrazy uvnitř stále s diakritikou, tak chyba zůstane nadále.

bob57_cz napsal:
chleboun napsal:
Samotné přejmenování souboru nestačí. Také se musí dát do souladu i obsah souboru .s a .sd. Pokud budou výrazy uvnitř stále s diakritikou, tak chyba zůstane nadále.

No, u toho .s to bude ještě složitější.

bob57_cz napsal:
chleboun napsal:
Díky za upřesnění. Samozřejmě je potřeba ještě upravit názvy v těchto souborů uvnitř.

Dobrý den,kdysi dávno jsem podobný problém řešil.Nevím už přesně,ale mám pocit,že byl špatný název textury.Myslím,že místo e bylo e se stříškou,ale jak říkám je to už dávno.Ale uřčitě to nebyl problém opravit,nic v .s a.sd jsem nepřepisoval.
Ž.J.

Back
Nahoře