Explore route a Path

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dasik
  • Datum začátku Datum začátku

dasik

Začátečník
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli je mozne nejak nastavit MSTS, aby pri modu Explore route neignoroval vlakovou cestu, definovanou v prislusnem .pat souboru... MSTS vzdy jen umisti vlak do pocatecniho bodu a smeru, ale vyhybky uz neprehodi. A kdyz timto smerem vedou dva ruzne tratove useky, tak ma clovek 90% sanci, ze pojede rovne, i kdyz by spravne mel jet napr. doprava...

Predem dekuji za odpoved

Tax napsal:
dasik napsal:
V Explore route ideš podľa vlastného uváženia a výhybky si prehadzuješ ručne. Slúži ta to klávesa G a pri jazde vzad Shift-G

Jiste, to vim, ale zajimalo me, jestli by prave neslo nastavit MSTS, aby ty vyhybky prehodil podle .pat souboru automaticky a na me nechal jen ty zbyvajici... Ale i tak diky za prekvapive rychlou odpoved :-)

dasik napsal:
Jiste, to vim, ale zajimalo me, jestli by prave neslo nastavit MSTS, aby ty vyhybky prehodil podle .pat souboru automaticky a na me nechal jen ty zbyvajici... Ale i tak diky za prekvapive rychlou odpoved :-)
Jaké zbývající výhybky? V .pat souboru jsou nastaveny ty, které se týkají postavené cesty a ty ostatní jsou ignorovány neboť se na ně stejně nedostaneš (nejsou součástí vlakové cesty). Jinak pokud chceš takto jezdit stačí si pomocí příslušného .pat souboru a nějaké soupravy udělat jednoduchou aktivitu bez trafficu a to je záležitost na max. 5 minut. Explore route je skutečně určen k prohlížení trati a je to volné právě proto aby ses dostal všude.

OK, asi se budu muset smirit s tim, ze to jinak nepujde... Chtel jsem se prave tvorbe (byt jednoduchych) aktivit vyhnout, ne, ze bych to neumel, ale proste me to nebavi. S tema vyhybkama jsem to myslel tak, ze budu mit treba path nastavenou z Ceskeho Tesina na Havirov, tudiz vyhybky na teto trase by se mi prehodily podle .pat souboru, a ty, ktere jsou za Havirovem (kdybych se rozhodl jet dal), bych si uz prehodil sam pomoci G a Shift-G. Vim, ze to asi moc resim, ale proste me zajimalo, jestli by neslo donutit MSTS, aby vzal v uvahu cely .pat soubor, ne jen jeho zacatek...

Back
Nahoře