Modely lokomotiv ř.350

heme napsal:
... , bude upravena ta světlá plocha nad dveřmi do stanoviště? ... :)

Heme

Zdravím,
tak o té "ploše nad dveřmi" asi vyhlásíme veřejné referendum.Některým modelářům či skinařům se ta plocha líbí takto a jiní by ji zase trošku upravili do "tmava".Pak je to těžké rozhodování.:D
Jisté tedy je,že ať už to bude tak či onak,vždy bude spokojena jen polovina fírů.A tak je to v našem MSTS se vším.;)

David

David Hájek napsal:
heme napsal:
... , bude upravena ta světlá plocha nad dveřmi do stanoviště? ... :)

Heme

Zdravím,
tak o té "ploše nad dveřmi" asi vyhlásíme veřejné referendum.Některým modelářům či skinařům se ta plocha líbí takto a jiní by ji zase trošku upravili do "tmava".Pak je to těžké rozhodování.:D
Jisté tedy je,že ať už to bude tak či onak,vždy bude spokojena jen polovina fírů.A tak je to v našem MSTS se vším.;)

David

Ať tam ta plocha bude nebo nebude je jedno stejně bude se strojem dobrý poježdění jako s ostatníma mašinama

jhja bych tam tu plochu nechal........me osobne tam nejak neprekazi.......ladi to tam

Vďaka, že sa tu mažú príspevky, ale úroveň fóra aj tak hlbšie klesnúť nemôže.

Aby som, nebol OT, túto vec sme poriešili s Dávidom cez poštu, takže nezainteresovaní už nereagujte na moje príspevky a hlavne nerobte z toho kovbojku. Ďakujem.

tak jak pokracuje stavba tetop krasavice?zeby byla jako dracek pod stromecek??.......to abych se tesil na jeziska,protoze toho by byl asi nejvetsi darek:D(vetsi je muj novy PC):D:cool:

Sciara18 napsal:
tak jak pokracuje stavba tetop krasavice?zeby byla jako dracek pod stromecek??.......to abych se tesil na jeziska,protoze toho by byl asi nejvetsi darek:D(vetsi je muj novy PC):D:cool:

Ty seš ale zvědavej a nedočkavej...Co kdyby si radši pomohl autorům než tady plácat takový kraviny jak když čekáš na kačera na provázku..

Sciara18 napsal:

Kurnik chlape,
ty jsi z toho Štědrého večera tak nervózní,že zapomínáš na hodiny českého jazyka.:D
V prvé řadě si po rozbalení nového PC otevři jeho krabici,zkontroluj zapojení kabelů,pamětí,připevnění základní desky,zvukovky a hlavně grafické karty.To víš,nová třistapadesátka Ti tu tvou mašinu pěkně prožene a kdo je připraven,neměl by být překvapen.;)

David

A gorila je na svete :ole: Krásna je, vďaka všetkým kto sa na nej podieľal :)

Naposled editoval moderátor:
V skutku nádherný model 350tky.Páči sa mi,že sa vyriešilo aj vnútro stanovišťa a že boli pridané opäť rolety.Naozaj nádhera,vyzerá to tak ,že po štedrej večeri budem mať šichtu :lol:

Naposled editoval moderátor:
Nerád Vám kazím Vašu radosť z nových modelov, ale nedá mi aby som aj ja nenapísal svoj názor. Naozaj si cením čo autori modelov dokázali, ja by som si na takýto model netrúfol, ale nejde mi do hlavy, prečo si ešte nikto nevšimol (alebo nechcel všimnúť) čelá a svetlá týchto modelov mašín? Naozaj máte pocit, že je to takto aj v reále? Pretože mne sa to nejak nezdá.

Nechcem týmto nikoho uraziť ani znechutiť, možno to je iba môj osobný dojem.

Čelo sa mi zdá nejaké veľmi natiahnuté oproti reálu a tým pádom aj svetlá pôsobia, že sú viac zapustené ako by mali byť a tiež sa mi vzdialenosť od dverí počelo zdá nejaká väčšia ako v reále. Proste sa mi zdá, že tá mašina nepôsobí tým "pravým" dojmom.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img255.imageshack.us/img255/489/78yn4.jpg

Pre ilustráciu som si dovolil použiť fotku z Dušanovho webu, dúfam, že to nikomu nebude prekážať.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img255.imageshack.us/img255/78/77ef2.jpg

Všimol som si, že na niektorých miestach opäť krivý textúry, hoci v ace je všetko v poriadku. :(

Ivan.ps napsal:
Čelo sa mi zdá nejaké veľmi natiahnuté oproti reálu ... .

Nazdar Ivane,
no jo,ale na fotografii je patnáctka a ta má ta čela opravdu kratší už z výroby.Že se prý ve škodováckém skladu poztrácely uskladněné plechy a tak bylo třeba skříň pro ES 499 015 trošku upravit.
Jinak,čtyřka byla na textury focena v létě a protože bylo horko,trošku se nám skříň roztáhla.To samé se přihodilo i u trojky.

V každém případě díky za postřeh.

David

Back
Nahoře