Modely lokomotiv ř.350

no,souhlasim s čoudou.to brzdeni,ale jestli chceme realitu,tak zkuste vymyslet i automatiku na 362 a podobnou havet:Dat to teda mame realny:D.jinak bude se chystat nejaka dobrna oprava na 350tku?? s tema celama?aby lidi byli spokojenejsi??nikdo se nepta:Dtak se ptam za ostatni(doufam ze me nikto neukamenuje,jak to bejva zvykem)

ja to myslel ironicky,kdyz uz padlo slovo realita.....je jasny ze brzdy jsou dulezitejsi,bez tech by to slo velmi tezko:D

Vsak pridajme tomu este stierace, aj obluk nech natiahne, ked stahujeme smetak, animavane spalky pri brzdeni, piesok pri pieskovani a hlavne, ked uz realita, prihovaram sa hlavne, aby masina fungovala ako v reale, takze v pol ceste ostane neschopna:D

machrovština

Sciara18 a Cleric-GA.
Co to oba používají za pravidla a řeč ?
Ani čeština ani slovenština, jen jim podobná machrovština.

RE: machrovština

mabcd napsal:
Sciara18 a Cleric-GA.
Co to oba používají za pravidla a řeč ?
Ani čeština ani slovenština, jen jim podobná machrovština.

Hlavne ze ty sa chces zvyditelnit. Na co to pises do dvoch vlakien naraz?

Z dostupných údajov má 350 cez nárazníky dĺžku 16,74m. Takúto dĺžku má aj model od Starého. Nový model 350.004 od J. Tovačovkého má zhruba takú istú dĺžku, ale na textúre je uvedená dĺžka cez nárazníky 17,24m.
Je to textúra z iného stroja? Alebo 350.004 má takúto dĺžku, čo sa mi nechce veriť. Nemáte niekto fotografiu 350.004 čo je tam naozaj napísané.

Kebarko napsal:
Z dostupných údajov má 350 cez nárazníky dĺžku 16,74m. Takúto dĺžku má aj model od Starého. Nový model 350.004 od J. Tovačovkého má zhruba takú istú dĺžku, ale na textúre je uvedená dĺžka cez nárazníky 17,24m.
Je to textúra z iného stroja? Alebo 350.004 má takúto dĺžku, čo sa mi nechce veriť. Nemáte niekto fotografiu 350.004 čo je tam naozaj napísané.

Vsetky 350 su uplne rovnake. Rozdiel je len pri 001 a 002. Ale tam je rozdiel vo velkosti pluhov a v usadeni kabiny. Od 003 az po 20 boli navlas rovnake.

Stroj 350 003 ma na rame 17.24, 350 012 ma 17.24, 350 018 ma 17.24, takze to ma byt 17.24.U Strojov 150 a 151 je 16.74.

Hekl338 napsal:
Stroj 350 003 ma na rame 17.24, 350 012 ma 17.24, 350 018 ma 17.24, takze to ma byt 17.24.U Strojov 150 a 151 je 16.74.

150 a 151 su rovnako dlhe ako 350. TO bol blud na jednom technickom vykrese. 150 je to iste ako 350 s vypustenou striedavou sustavou. Nemali ani prototip, lebo je to len 350 bez striedaveho. Rozmery skrine su tie iste.

dem napsal:
Hekl338 napsal:

150 a 151 su rovnako dlhe ako 350. TO bol blud na jednom technickom vykrese. 150 je to iste ako 350 s vypustenou striedavou sustavou. Nemali ani prototip, lebo je to len 350 bez striedaveho. Rozmery skrine su tie iste.
To je rozmer cez nerazniky, 350 ich maju asi dlhsie:D:D Pisem len to, co je na ramoch lokomotiv napisane, preco su tam rozdiely, neviem.

dem napsal:
150 a 151 su rovnako dlhe ako 350. TO bol blud na jednom technickom vykrese. ... .

Nazdar chlapi,
je tu na mě nějak moc čísel,takže na modelu 350 004-8 bude třeba nárazníky prodloužit nebo zkrátit a hlavně.kterému výkresu se má věřit ? :D

David

Davide, tu nema cenu riesit dlzku cez narazniky, to stejne v hre nepoznat a ani v hre to merat nik nebude:D Ide o to, com tu podotkol Ivan, to je hlavna pointa, mimochodm, pokial si spominas, pisal som vam to iste uz v lete:wink: Ono zakladne rozmery sedia, to nikto nesochybnuje, ale ten predok nesedi. Stareho model je v tomto rieseny "vernejsie", staci ich prekryt v SW. Aj ked si povies, par cm, lenze na tych ukosoch to spravi hodne. Preto masina vypada natiahnuto, to iste je model 150. Vas model je vyborne spracovany na podvozkoch a co sa tyka smetakovej casti, toto je vsak trn v oku uz od prvej verzie minuly rok. Rozhodne nie je ucel, hanit vasu pracu,s modelom sa da normalne jazdit a je pekny, len ako tu uz Dem pisal, tiez by som uvital kriticku cast opravit, model by bol tak zase o kus lepsi. :wink:

Nazdar Michale,
v žádném případě nepovažuji zdejší diskuzi o nepřesnostech na modelech 150/150.2/151/350 za nějakou hanu autorova díla.
Naopak,autoři dalších verzí modelů zmíněných lokomotiv už ví,čeho se v budoucnu vyvarovat.;)
Někde se na foru řešilo,že se zde /myslím tím na foru všeobecně/ autoři modelů brání "drtivé" kritice svých veřejných výtvorů.Neviděl bych to tedy tak černě.Naopak,každému autorovi musí být jasné,že jeho veřejný model bude podroben více či méně detailnímu zkoumání ze strany uživatelů a následné kritice z jejich strany.Beru to ale tak,že vždy,všude a na všem se dá najít cokoliv.Ostatně,nežijeme v ideálním světě.;)
Osobně bych si také v životě nedovolil požádat moderátora o smazání nějakých "velmi kritických" příspěvků.

Mějte se fajn a přeji pohodový druhý svátek Vánoční.

David

K tej dĺžke cez nárazníky: na niektorých 350 boli použité dlhšie nárazníky (konkrétne neviem).

dem: Nepamätáš si, ako sme na kinderko nemohli zavesiť niektorú gorilu? (mám sprostý pocit, či nie aj 004). Lebo mala dlhé nárazníky a automatické spriahadlo bolo prikrátke...

Back
Nahoře