Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Všetkým spolupracovíkom ďakujem za spoluprácu v uplynulom roku, všetkým priaznivcom za podporu a zároveň všetkým členom fóra ( vrátane ohováračov a neprajníkov ) prajem všetko najlepšie do nadchádzajúceho roku 2009
Půlnoc,přeji všem šťastný Nový rok,připíjím na všechny,kdo pro msts něco dělají,i pro všechny příznivce msts,všem těm co mi za celý rok pomáhali,všem,kteří se mnou měli trpělivost,i přes všechny hlouposti,které jsem udělal atd.atd...
Všetkým modelárom,staviteľom a aktivitárom prajem všetko dobré v novom roku 2009,veľa podarených modelov,repaintov a veľa kilometrov krásnych tratí a podarených aktivít.
I já se přidávám a přeji všem v MSTS aktivním, mnoho nervů s prudilama (a třeba i semnou), a aby jim práce šla podle jejich představ, a těm neaktivním přeji aby je něco chytlo a potěšili nás něčím pěkným.
Dále bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě testují aktivity a kteří si na mě najdou čas a poradími, když potřebuji. Nebudu vás jmenovat, dotiční vědí o koho jde, a bylo by mi blbý, na někoho zapomenou.
Tak ať vás ráno nebolejí řepy .
Edie
Já se taky přikláním k přání všeho nejlepšího do nového roku. Ať se Vám splní všechny vaše i ty nejtajnější přání. Chtěl bych poděkovat všem příznivcům mých aktivit a slibuji, že tento nastávající nový rok se budete mít na co těšit. Doufám, že mi to moje dvouměsíční dcerka dovolí. Taky chci poděkovat svým lidem,kteří testují moje aktivity.Mockrát jim za to děkuji.