Rada pri instalaci Train Simulator

wizards

Začátečník
Prosim nekoho o radu pri instalaci Train Simulator se mi obevi toto okno a nevim si rady co stim aby se mi to nainstalovalo

2a389cd3ec06080f14f79db223e7b646.jpg

Naposled editoval moderátor:
Buď máš plný disk D: nebo nemáš originál MSTS a na vypáleném disku chybí soubor apartment_5story.ace

ocelot24 napsal:
wizards napsal:
poison napsal:
Buď máš plný disk D: nebo nemáš originál MSTS a na vypáleném disku chybí soubor apartment_5story.ace

To jsou original CD

Co instalaci TS bez ROUTES/JAPAN1 ...
Buď máš opravdu plný D:/ ,nebo je na disku CD chyba ...

Uz je to v pohode ..... Ted mam jiny problem jsem to nejvedsi pako a chtel bych nainstalovat ceskou trat s ceskou soupravou nevim jak nato zkousel jsem uz snad vse ale jak jsem rikal jsem pako a nejde mi to .... nema negdo program kde bych jen klikl a nainstalovalo se to samo?

wizards napsal:
Uz je to v pohode ..... Ted mam jiny problem jsem to nejvedsi pako a chtel bych nainstalovat ceskou trat s ceskou soupravou nevim jak nato zkousel jsem uz snad vse ale jak jsem rikal jsem pako a nejde mi to .... nema negdo program kde bych jen klikl a nainstalovalo se to samo?
Když si koupíš DVD od Zbyňka Šemory ( www.semora.cz/msts ) tak na tom máš trať z Bratislavy do Prahy, velkou většinu českých lokomotiv, o vozů, bin,... a to vše v jedné instalačce.

Zálohuj si složky Routes a Global.Stáhnutou trať rozbal a nakopíruj do složek Routes,Global a u některých Sound.Není na tom nic složitého,ale tu zálohu proveď.

poison napsal:
Zálohuj si složky Routes a Global.Stáhnutou trať rozbal a nakopíruj do složek Routes,Global a u některých Sound.Není na tom nic složitého,ale tu zálohu proveď.

Nestaci to jen zkopirovat na jiny disk?
poison napsal:

Nestaci to jen zkopirovat na jiny disk?
poison napsal:

Promn ale ja jsem nechapavej debil potreboval bych podrobny navod jak a co mam udelat

Přesně tak jak píše Tax.Podívej,jestli si debil nevím,ale dokázal to každej kdo chtěl,včetně lidí,u kterých by tomu skoro nikdo nevěřil.Takže pokud chceš dokážeš to i ty.Přečti si návod a dokážeš to.

wizards napsal:
Tax napsal:
wizards napsal:
Promn ale ja jsem nechapavej debil potreboval bych podrobny navod jak a co mam udelat
Návod je tu: http://forum.msts.cz ...

promin ale ja se v tom nevyznam potrebuji podrobnejsi popis nez je tady na foru
Tak to si budeš musieť zaobstarať súkromného učiteľa. Pravdepodobne nikto ti podrobný návod na želanie nevyrobí.
Ak si lenivý alebo neschopný hľadať ma fóre odpovede na tvoje otázky a problémy, asi iná možnosť nebude.

Tax napsal:
wizards napsal:
Tax napsal:
wizards napsal:
Návod je tu: http://forum.msts.cz ...

promin ale ja se v tom nevyznam potrebuji podrobnejsi popis nez je tady na foru
Tak to si budeš musieť zaobstarať súkromného učiteľa. Pravdepodobne nikto ti podrobný návod na želanie nevyrobí.
Ak si lenivý alebo neschopný hľadať ma fóre odpovede na tvoje otázky a problémy, asi iná možnosť nebude.

hmmm tusil jsem to cus

A co bys chtěl víc?Napsal jsem ti,abys zálohoval složky Routes a Global,jestli si je vypálíš na blue-ray disk nebo přesuneš na plochu je každýmu fuk,a trať nakopíroval do složek Routes a Global,popř. Sound v adresáři msts na disku.To snad zvládneš,když si zvládnul zaregistrovat se zde na fóru a napsat příspěvek.

poison napsal:
A co bys chtěl víc?Napsal jsem ti,abys zálohoval složky Routes a Global,jestli si je vypálíš na blue-ray disk nebo přesuneš na plochu je každýmu fuk,a trať nakopíroval do složek Routes a Global,popř. Sound v adresáři msts na disku.To snad zvládneš,když si zvládnul zaregistrovat se zde na fóru a napsat příspěvek.

TO JSEM UDELAL A UZ SE MI TO NECHCE ANI ROZJET

5241e4915bdc5e067f5bf95977dafb05.jpg

mam sede policka a nereagujou

Proč myslíš,že jsem psal,aby sis zálohoval ty dvě složky?Protože jsem věděl,že to přesně takhle dopadne.Pokud vím tak u každé CZ trati je návod jak ji dostat do hry.Taky ses mohl zmínit jakou trať do MSTS hodláš přidat.Nic.
Tvůj problém bude spočívat v tom,že v trati nemáš ani jeden soubor Paths/xyz.pat.Otevři si aktivity editor START/Programy/Microsoft Games/Train Simulator Editors&Tools/Edotir aktivit a vytvoř jednoduchou trasu.Jak máš opět popsáno zde ve fóru.
Pokud to nepomůže smaž složky Routes a Global,nakopíruj zpět tu zálohu a čti pečlivě návod na vložení tratě.

EDIT.Trochu jsem to upravil,předtím jsem text trochu uspěchal tak sorry.

poison napsal:
Proč myslíš,že jsem psal,aby sis zálohoval ty dvě složky?Protože jsem věděl,že to přesně takhle dopadne.Pokud vím tak u každé CZ trati je návod jak ji dostat do hry.Taky ses mohl zmínit jakou trať do MSTS hodláš přidat.Nic.
Tvůj problém bude spočívat v tom,že v trati nemáš ani jeden soubor Paths/xyz.pat.Otevři si aktivity editor START/Programy/Microsoft Games/Train Simulator Editors&Tools/Edotir aktivit a vytvoř jednoduchou trasu.Jak máš opět popsáno zde ve fóru.
Pokud to nepomůže smaž složky Routes a Global,nakopíruj zpět tu zálohu a čti pečlivě návod na vložení tratě.

EDIT.Trochu jsem to upravil,předtím jsem text trochu uspěchal tak sorry.

Napriklad tuto trat
47ffbc37718da8c481cc13c27f2c5112.jpg

tady je i stranka http://cd090msts.ic.cz/download.html

Ja to delam takto
Toto​
70d1b05cfc3ff1d53ec386aea9a29f37.jpg
Překopíruju do toho
89d08a69ee8e5ca257383aa50a3f1dbe.jpg

Pokud to delam spatne tak mi rekni

Posím muže mi někdo řict co znamenají tyto dvě hlášky?

ac2552de7e7ed4bfc74983e7237ef477.jpg
58c4bcf3cdc929533a8c80acccc9759d.jpg

Děkuji za pomoc

Back
Nahoře