Krádež textur

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Rodny
  • Datum začátku Datum začátku
R

Rodny

Host
Vážení pánové modeláři a reskináři, mám nepříjemnou zprávu. Jeden pseudoreskinář z TRS nejspíš vykradl textury modelů nových brejlovců, laminátek a nejspíš i všech dalších "jeho" reskinů. Zde je odkaz: http://train-sim.webnode.cz/reskiny-pro-trs/ Jakožto moderátor TRS fora bych chtěl všechny autory, kteří nepovolili tomuto člověku použít své textury, aby mi napsali soukromou zprávu a já tak měl důkazy, které mi umožní mu zakázat přístup na trainz forum. Taktéž bych všem doporučil ohlídat si tohoto člověka, jednou už toto udělal s texturami od Pikka. Pokud by se to náhodou opakovalo, dám opět vědět. Přeji všem krásný den.
Nech to para tlačí!

Rodny napsal:
... mám nepříjemnou zprávu. Jeden pseudoreskinář z TRS nejspíš vykradl textury modelů ...
No jasné, Aleš Bílek ... ale bohužiaľ neni sám a to nielen v TRS, ono sa to stalo módnou záležitosťou pomáhať si cudzou prácou, sem tam sa to "podarí" aj našim začínajúcim skinárom ...
Ďalší taký odborník je napr. Mikitrainz - nemám prehľad, či to od seba poodstraňoval, pretože má svoj web len "pre vyvolených", download jeho "prác" podlieha registrácii.

bohužel máte špatné spravi zeptejte se všech od koho sou tam reskini se zeptejte jestly sem je prosil
Rodny : aspon se nejdřiv poptej a pak teprvé něco říkej

774.31(strojvedouci) napsal:
bohužel máte špatné spravi zeptejte se všech od koho sou tam reskini se zeptejte jestly sem je prosil

Cože:roll:Nějak nerozumíme řeči tvého kmene....

774.31(strojvedouci) napsal:
Tohle mi připomnělo má studentská léta. Byla hluboká totalita. A v rámci družební výměny nás učil Strojírenskou technologii nějaký inženýr Petkov z Bulharska.
Když přišel do první hodiny, začal mluvit lámanou češtinou ve stylu příspěvku výše, museli jsme dusit smích. To byla síla. Ale časem jsme si zvykli. Ještě si pamatuji fráze:
" vlástnosti toho kulička"
" slinutí karbidi "
Ale on nesnesl, že jsme se jeho češtině smáli a dokázal se u zkoušení mstít a pak veškerá sranda končila. Ale v prváku náš třídní nám dal dobrou radu. Na každého kantora si musíte najít systém, naslouchat, co chce a ono to půjde. Já ten systém našel až ve třetím a čtvrtém ročníku, do té doby jsem měl i čtyřky. Pak už jen velmi dobrý.
Ing Petkov měl rád v sešitě namalované vybarvené obrázky, hlavně hodně žluté a červené. Měl jsem to u něj také nahnuté, tak jsem zkusil systém. Přepsal jsem si komplet sešit a přemaloval obrázky. Hlavně vysoké pece hodně vybarvil. Pak jsem šel vyvolán k tabuli, Petkov otevřel můj sešit a posadil se na zadek. "Výborně sůdruh Semora" (on oslovoval sůdruch každého) Obrázky jej úplně oslnili a nakonec jsem to dotáhnul na vysvědčení za dva.
A udělat si ve všem systém, to platilo vždy i v budoucnu.:D
Veselé vánoce.

Tax napsal:
Rodny napsal:
... mám nepříjemnou zprávu. Jeden pseudoreskinář z TRS nejspíš vykradl textury modelů ...
No jasné, Aleš Bílek ... ale bohužiaľ neni sám a to nielen v TRS, ono sa to stalo módnou záležitosťou pomáhať si cudzou prácou, sem tam sa to "podarí" aj našim začínajúcim skinárom ...
Ďalší taký odborník je napr. Mikitrainz - nemám prehľad, či to od seba poodstraňoval, pretože má svoj web len "pre vyvolených", download jeho "prác" podlieha registrácii.

Díval jsem se na stránky Mikitrainze a je tam ke stažení Eas + tam jsou obrázky rozpracovaného BDs. Nevidím tam tudíž žádný problém ...

Čouda - a viděl jste, co dokázal z Vašich pěkných textur udělat? To radši nechtějte vidět. Obrázky jsou na foru TRS

Hlavně jsem tam taky viděl moji 750 330 na kterou měl povolení pouze Stefja.Jinak stránka s reskiny pro TRS je zrušená.

Nechapem naco ta zavist. Teraz myslim na kolegov TRS-akov ktory tak vehemente prisli zalovat na MSTS forum co sa deje a pritom autor na drvivu vacsinu skinov povolenie mal. A na tie na ktore povolenie nemal tak aj tam by som bol benevoletny, pretoze napisal zakazdym od koho textura pochadza. A uvedenie autora je podla mna splnenie Freeware licencie. Jasne ze by bolo lepsie keby sa najprv vsetkych pytal, ale toto mne osobne nevadi. Mne vadi ked si niekto zoberie , neopyta sa a este to prehlasi aj za svoje.....To uz je vec na riesenie...Inak vseobecne medzi vami TRS-akmi je velka zavist.....

dem napsal:
Nechapem naco ta zavist. Teraz myslim na kolegov TRS-akov ktory tak vehemente prisli zalovat na MSTS forum co sa deje a pritom autor na drvivu vacsinu skinov povolenie mal. A na tie na ktore povolenie nemal tak aj tam by som bol benevoletny, pretoze napisal zakazdym od koho textura pochadza. A uvedenie autora je podla mna splnenie Freeware licencie. Jasne ze by bolo lepsie keby sa najprv vsetkych pytal, ale toto mne osobne nevadi. Mne vadi ked si niekto zoberie , neopyta sa a este to prehlasi aj za svoje.....To uz je vec na riesenie...Inak vseobecne medzi vami TRS-akmi je velka zavist.....
Tak teraz si to presne vystihol, hlavne s tou zavistou. Ale ono to je ista skupina ludi, co si mysli, ze je nedotknutelna a s radostou drvia zaciatocnikov, toto ovsem mozme pozorovat aj medzi nasou komunitou. Niekedy aj na tomto fore postradam jeho vyznam. Novacik sa opyta a je poslany do patricnych miest, s tym, ze nevie hladat, je lenivy a ma tu drzost sa vobec opytat. Toto mi pride na hlavu, ked si niekdo da namahu ho zmrdat a vie, co hlada, rovno mohol odpovedat, ale naco, lepsie niekoho zrusit na dve doby.Iste, ked sa niekto pyta stylom, hele vole, kde to je, tak tam nie je o com. Poslednou dobou sa tiez rozsirilo, ukazem svoje dielo vo fore, ale neopovazte sa kritizovat. Potom nechapem, od coho je forum. Ak nieco robim s tym, ze to bude verejne, treba pocitat aj s kritikou, ale konstruktivnou samozrejme. Pokial autor ma zaujem svoje dielo vylepsit, viac oci,viac vidi.
Mozno som trochu odbocil, ale u oboch komunit to je v poslednej dobe o tom istom.

Souhlas, a je to dokonce tak, že když se na stejnou kravinu zeptám já (protože toho taky spoustu nevím), je mi slušně odpovězeno, nováček je často odkázán to těch mezí. Já všem nováčkům trpělivě odpovídám, ale skrze maily. Před dvěma lety se našli lidé, kteří trpělivě odpovídali mně. A tak to takto vracím.

johnny.c napsal:
Čouda - a viděl jste, co dokázal z Vašich pěkných textur udělat? To radši nechtějte vidět. Obrázky jsou na foru TRS

Neviděl a popravdě mi to nezajímá. Chtěl si s tím pohrát, tak ať si pohraje. Já TRS nehraju. Na druhou stranu co na tom mohl zvorat? Vždyť model je stejný ne? Maximálně musel zmenšit rozlišení textury.

Kadrovo 750 330 tam dávat neměl. To jsme si nerozuměli. Já můžu dávat povolení pouze na svoje a jonášovi skiny. Jo vlastně ještě na štěpánovi. A pokud je mi známo povolení jsem udělil pouze na své věci, i když jem napal vem si co chceš. Holt si to v případě 750 330 vyložil špatně a neuvědomil si, že povolení na práci jiných jsem mu dát logicky nemohl.

Zdar lidi kdysi jsem taky dělal reskiny v trs pod nicem Panel kreslil jsem je ručně ve fotoshopu byla to fuška jeden skin mi trval i 2 týdny poté jsem dostal jako dárek msts a přišla první rána zjištění že se do detailu některé práce autorů podobají s msts skiny mně dost zamrzelo a tvrzení ,že to dělaly od píky mně dokázalo nasrat na Entou chlubit se cizím peřím a poslední rána byla když jsem našel par svých reskinů pod jiným jménem já osobně jsem si nedovolil nikdy vydat reskin bez povolení autora modelu na každý reskin jsem povolení mněl a když ne tak jednoduše jsem ho nevydal ,ale bohužel u jiných autorů nějak na to sra. Tak jsem se rozhodl skončit s aktivitou v trs a hraju jen msts jsou zde lepší lidi a kamarádi

Najlepší simulátor je reál. Týždeň jazdím na zácviku a neviem si vynachváliť to fps. Prídem pred stanicu a ani to netrhne...... :) :) :)

Milan,akurát len ten Traffic je v dnešnej dobe poslabší...:lol:

Naposled editoval moderátor:
Ale výhoda MSTS je v tom, že môžeš mať "na pulte" pivo, čo v reále zaváňa kriminálom.:cool:

Očividně se nekradou jen textury, ale celé modely, tedy v tomto případě přesněji kabiny:

http://train-driver.ru/downloads/cat-34.html
http://duuso.demmsts.sk/kabiny.htm

Ať čtu, jak čtu pokaždé uveden jiný autor. To docela zamrzí. Já mám třeba dilema zveřejnit repaint jen kvůli tomu, že autor na moji žádost vůbec nezareaguje.

Naposled editoval moderátor:
To je ešte stará kabína 770 od Jirku Poláka v pôvodnej verzii. To na celej veci asi nič nemení.

Back
Nahoře