Lokomotivy T678.0/T679.0/T698.0 (nový model)

Začína tu byt stále viac ľudí, ktorý sa snažia diktovať čo a ako ma vyzerať, alebo čo sem patrí a čo nie, alebo čo kto má robiť.....Počúvajte....starajte sa každý o seba a nechajte každého robiť to čo považuje on sám za zaujímave a čo ho baví !!!!

Jacek: Nikto tu nepísal, že sa s tým nedá jazdiť, takže mi prosím Ťa nevkladaj do úst slová, ktoré som nepovedal. Ďalej, nikoho som tu neosočoval, vzal som to zo všeobecna, však T679.019 na nový model aj tak exte nejestvuje, takže Carlos dostal skôr radu, ako výstrahu a ak si to niekto zobral k srdu, za to ja nemôžem.
Keby si videl súčasný stav T679.019, nepovedal by si výrok, že vyzerá ako z fabriky.
Ak by som aj T679.019 vytvoril, určite to nebude na nový model, ale starý a pravdepodobne by ostala v úzkom kruhu pár ľudí. V súčasnosti sú moje priority v oblasti tvorby niekde inde.
Priznám sa, že pri vete o konštruktívnej kritike som sa pousmial. Už som si zvykol, že konštruktívna kritika sa v našej komunite moc neuznáva. Puď sa prijíma spôsobom jedným uchom dnu, druhým von, alebo sa zametie pod koberec ako nepohodlná s tým, že sa dotyčnému ešte vynadá, čo si to vôbec dovolil sa ozvať, že pre MSTS nič neurobil a podobne. Nečudujem sa, že na MSTS zaneviera čoraz viac ľudí.
dem: Nezveličuj prosím Ťa. Celé toto nedorozumenie je v tom, že druhá strana nevie, že T679.019 vôbec existuje rovnako ako, že existuje aj fotodokumentácia k nej, nič viac, nič menej.

Naposled editoval moderátor:
Robo obavam sa ze, ty si nepochopil. Ked to spravy inak ako s fotiek a dostane kritiku, koho to bude problem? Tvoj? Urcite nie. Tak nechajte kazdeho robit to co chce. To ze co bude po zverejneni je uz riziko kazdeho autora.. Chapeme sa?

A to co pisal Jacek to sedi. Da sa poukazat na to ze existuje ziva predloha, ale trochu sa ti to v tomto pripade podarilo prestrelit..

Inak samozrejme proti tebe nic nemam. Si u mna uznavana osobnost MSTS. Len som napisal co si myslim. :)

Chápeme, snažil som sa prípadnému autorovi možný celý dopad vysvetliť ... je to len na ňom, ak sa do toho pustí. Môj názor na celú vec som tu už prezentoval, nebudem sa k tomu viac vracať.

Síce je jasné, že originál náteru T679.0 sa v detailoch líši od náteru T678.0 ( hnedý pruh na ráme a pod . ), ale nikde nie je napísané, že autor modelu musí postaviť práve zachovaný muzejný kus T679.019. Kľudne môže postaviť T679.020 alebo T679.018, ktoré po vylezení z fabriky mali naprosto zhodný náter, ako ho má muzejná T679.019-ka. Kto potom chce vernú 019-ku, kľudne si ju môže naskinovať. Ide len a len o to, aby boli textúry mapované tak, aby sa dal model skinovať bez nejakých väčších problémov. Nič viac, a nič menej.

Po výstupoch istých "realistov" chápem Pikka, prečo nechce stavať modely zachovaných muzeálnych lokomotív. Nech človek spraví ako chce, vždy sa nájde niekto, komu bude vadiť nejaká maličkosť.

Jardo, vyprdni sa pls. na T679.019, urob radšej T679.003 a bude pokoj ... teda možno

Tax napsal:
chápem Pikka, prečo nechce stavať modely zachovaných muzeálnych lokomotív.

já v tom problém nevidím, udělá se muzejní stroj a potom se udělá verzě čsd a není problém.
Hlavně aby byla vydaná i verze modelu, který na který půjdou naskinovat současné stroje. Pikkovo 121/141 jsou naprosto reáný a perfektní

Back
Nahoře