Modely Ondra Janiš

Ahoj Dane,

dovolím si odpovědět za Ondru, všechny 4 dveře jsou stejné, viz fotogalerie - http://vytopna.hekttor.biz/fdok.php?kat=15&dok=6

Jacek napsal:
Ahoj Dane,

dovolím si odpovědět za Ondru, všechny 4 dveře jsou stejné, viz fotogalerie - http://vytopna.hekttor.biz/fdok.php?kat=15&dok=6

Ahoj, jasně, že má a jde vidět, jak už jsem zblblý.:D:D Rychleji jsem psal a stačilo se jen kouknout do katalogu vozů.:eek:. Ale normálně jsem byl přesvědčen o tom otevírání proti sobě, či od sebe a to jsem v těchto vozech na Opavu jezdil více jak 8 let.:D
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Vážení přátelé, kdo jste již myslel, že letos jsem na vánoční dárečky zapomněl, tak vás mohu uklidnit: není tomu tak :cool: Jen jsem - mimo jiné z důvodu jejich větší velikosti - vydání trochu pozdržel :P a přináším ho až nyní: jde o novou verzi "bert", "bardotek" či "zamračených". Ač mapování textur zůstalo prakticky stejné, modelově se změnilo poměrně hodně (nové podvozky, tvar čela, "animovaný" strojvedoucí) a některé mašiny (zejména 749.259) dostaly taky poněkud novější kabátek :) a všechna vozidla lépe vyladěné vlastnosti. Jako bonus je taky v balíku zcela nový skin ex-jihlavské krasavice 749.121. Zde se můžete pokochat nějakými obrázky a download jako obvykle u mě na webu :)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ondraj-msts.ic.cz/pictures/749_1.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ondraj-msts.ic.cz/pictures/749_2.jpg

Tak šťastné a veselé... :)

NÁDHERNÉ MODELY,JAKO VŽDY NAPROSTO SUPER PRÁCE.JEN TAKOVÁ DROBNOST,V ARCHIVU CHYBÍ FREIGHTANIM PRO 749121.

Omlouvám se za nedopatření, kdy mi při balení vypadly z archivu freightanimy pro 749.121 a 751.149 - na server už je nahraná nová verze a zde je dočasně opravný server pro ty, kteří balík stáhli dnes před 11:40

supr práce, sice tyhle stroje mě neoslovily, ale projet se s něma prostě musím když vidím ty modely, je to paráda. Díky Ondro. :o)))

Ahoj,
nemáte někdo problém se 749.121? MSTS na mě hází: "Nelze načíst soubor s modelem cd_749121.s". V engu se zdá být všechno v pořádku. Ostatní zamračené fungují. Děkuju za radu.

NeilYoung napsal:
Protože k 121 chybí *.sd soubory.
A cd_749121.sd, cd_749121bs.sd a cd_749121.sd, které tam jsou nestačí? Nemůže být chyba např. opět v tom, že se nečte? ( #20) ;)

Tom Kanka napsal:
NeilYoung napsal:
Protože k 121 chybí *.sd soubory.
A cd_749121.sd, cd_749121bs.sd a cd_749121.sd, které tam jsou nestačí? Nemůže být chyba např. opět v tom, že se nečte? ( #20) ;)
Omlovám se, třetí soubor měl být cd_749121rv.sd

Hm, teď už možná je, ale v zapakovaném souboru staženém 26.12.2010 v 8:26 a ani v archivu 749oprava prostě nebyl. A chybějící sd je opravdu prkotina... :-)

Abych Vám nekřivdil - já stahoval až 27.prosince a tam už je všechno v pořádku. Opravný soubor sd obsahuje, ale až z 26.12. 19:46 hod., takže je možné, že během dne tam ještě nebyly. Takže pánové, přijměte prosím mojí omluvu!

Tom Kanka napsal:
Abych Vám nekřivdil - já stahoval až 27.prosince a tam už je všechno v pořádku.

Ondra, aniž by sám chtěl a bylo to cílem, tyto nové modely na "trh" dodal jako "stavebnici" určenou jen pro pokročilé uživatele.:D

Dodatečně se uživatelům omlouvám za drobné zmatky :eek: Ovšem kdo se podívá na čas odeslání příspěvku oznamující vydání vozidel, možná pochopí :cool:

Zdravim,

sestavil jsem si balicek s novinkou - opravdu perfektni.
Kdyz jsem projizdel zmeny, zjistil jsem, ze v adresari Common.cab/cab751
je soubor 751.cvf, ktery ma stejne jmeno jako soubor z TBP, ale ma jine rozlozeni stupnu.
Po nainstalovani se tedy pro vsechny ostatni masiny, ktere pouzivaji ladeni a rozlozeni stupnu z TBP rozhodi animace nastaveni vykonu v kabine.
Neslo by soubor pojmenovat treba 751_oj.cvf (nebo jakkoliv jinak),
aby se nemenilo nastaveni pro ostatni masiny?

ZSR

Zdravím,
tento .cvf soubor už byl přiložen již k balíku 749/751 verze 1.0 (cca. před 2 roky) a ve verzi 2 se oproti té první nezměnil. Jelikož jsem rozložení stupňů (tehdy) převzal z Tvého ladění za účelem sjednocení, myslel jsem, že všechny vyladěné engy budou mít toto rozložení stejné. Je však možné, že se za tu dobu něco změnilo a do TBP se dostal eng s jiným nastavením (což mě ovšem trochu mrzí).
Zvážím co s tím udělat.

Jen bych k tomu dodal, že existuje už ryze česká kabina, je na Duusových stránkách. Nejsou tam ale cvf pro verze s topením.

Back
Nahoře