Modely Ondra Janiš

Ahoj, tak 100% musí být chyba mezi klávesnicí a židlí. Staženo nainstalováno a všechno jede jak má. Ale poradím ještě jednu věc. Někdy se může blbě přepsat texťák, smaž ze složky 831 všechny eng a s soubory pak tam nainstaluj ty z Ubdate. To je jediné, co mne napadá, že by mohlo dělat problém. Ale jak píšu u mne vše na 100% jede.
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj, tak 100% musí být chyba mezi klávesnicí a židlí. Staženo nainstalováno a všechno jede jak má. Ale poradím ještě jednu věc. Někdy se může blbě přepsat texťák, smaž ze složky 831 všechny eng a s soubory pak tam nainstaluj ty z Ubdate. To je jediné, co mne napadá, že by mohlo dělat problém. Ale jak píšu u mne vše na 100% jede.
Dan

Ahoj, bylo to přesně tak jak jsi napsal. Už také jezdím. Díky za pomoc.

Po dohodě s Jirkou Polákem jsme znovu vydali jeho starší cab na 830 III. série (831) v nové úpravě (noční verze, "klasický" pravý pohled), z technických důvodů je umístěný u mě na stránkách. Je tam samostatně, není již součástí balíku 831. Balík motorových vozů ale není třeba stahovat znovu, tam se nic neměnilo, jen cab se přepíše novější verzí na stejném umístění.

Na svých stránkách jsem si dovolil opět něco menšího (vlastně úzkého :cool: ) vydat. Tentokrát jde o model, který jsem začal již před delší dobou a technické potíže bránily dříve jeho vydání. Tak jsem ho oprášil a trochu vyspravil...snad se bude líbit :P

P.S.: Upozorňuji, že "instalace" polské kabiny není zcela dle standardních postupů, prosím o pečlivé přečtení cti.mne souborů...

No a ja by som Vám oficiálne predstavil upravený model 770.5 od Ondru Janiša, týmto mu verejne ďakujem za ochotu a trpezlivosť pri mojich pripomienkach. Pre prípadných skinárov by som uviedol niekoľko užitočných info:
-na modeli došlo k doplneniu priečok na zábradlia a tieňa
-doplnenie výklopných zábradlí nad mostík
-domapovanie čela rámu ala 770 604 /Hekl vie o čom je reč/
-domapovanie čela kabíny a dvier
-doplnenie zásuviek mnohočlenu na obe čelá, takiež 4 hadice
-doplnenie verzie tlmič/beztlmič aj s deklom pod komín
-úprava klaksonov
Všetky úpravy modelu sú alfovateľné, takže nie je problém s rôznymi verziami. Východzí kus je 770 527 firmy LOKOTRANS Šurany, ktorý som upravil z jeho pôvodných textúr.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/58SFCAN101.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/39SFCAN102.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/67SFCAN103.jpg[/URL]

Jen takový malý dotaz k JHMD T48.001 :rolleyes:

Její engy se mi zobrazují v poznámkovém bloku špatně. V notepad2 je to vpořádku. Stejně tak je to vpořádku přes lister v TCMD, ale klasický windowsácký notepad to zobrazuje špatně.

Zdravím, fungují vám Ondrovy stránky? Nemůžu se na ně dostat, při každém pokusu mě okřikne antivir. Vozy z těchto stránek jsou velmi hojně používány v aktivitách a nyní není možnost se k nim dostat...

Vážení přátelé,
s menším zpožděním také přeji šťastné a veselé Vánoce a na svých stránkách jsem přichystal malý dáreček :)

Děkujeme moc. Udělali jste určitě nejen mně velkou radost. Díky všem, kteří se na balíku podíleli. Viděl jsem v minulosti více těchto skinů, budou veřejné? Díky, že se s námi o model podělíte. :)

Back
Nahoře